19 Ağustos 2012

bitenler..

Herkese Merhaba,

Şeker tadında bir bayram diliyorum :))

Bayramda olsa bugün pazar ve rutinimizi aksatmayalım değil mi:)

Estee Lauder Double Wear Fondoten : Yazısı için  tık tık..

Fresh Line Vücut Sütü : Bayıldım. Parfüm gibi kokuyor ve aşırı kalıcı. Çok fresh bir koku değil malum içinde vanilya var. Akşam duş alıp sürmüştüm sabah işe gittiğimde bu koku ne dedim ve sonra aklıma geldi :) Bayıldım kışın büyük boyunu kesinlikle alacağım,şiddetle tavsiye ederim.

Lancome Effacernes Concealer : Çok uzun süre çok severek kullandım. Benim göz altlarımda sorun yok fakat kalın kapatıcıları seviyorum. Bununda yapısı kalın ve örtücü. Morluk problemi olanlara iyi geleceğini düşünüyorum. Fiyatı çok gibi dursa da uzun süre bitmiyor. Bende ekstra uzun zamandır olmasının sebebi her gün bunu kullanmıyor oluşumdu. Şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün de bu oldu:)

Bourjois Metallıc Siyah Göz Kalemi: Mükemmel bir kalem kendisi. Elimde bir tane daha var oda bitmek üzere. Sırayla kullanmamışım bu kalemleri. Yazın sıcağında bile rahatça kullandığım bir kalem. Çok memnunum. Sanırım bu hafta hep beğendiğim ürünleri bitirmişim.

Rexona Crystal Roll on : Siyah giysilerde beyaz iz bırakmıyor gerçekten.Çok başarılı.Daha önce Nıveanın aynı ürününü kullandım o iz bırakmasa da korumuyordu. Rexona her ikisinde başarıyor. Zaten her çeşidini sevdiğim bir roll on markası. 

Bıotherm Vücut Sütü : Çok büyük olmasına rağmen sıkılmadan kullandım son damlasına kadar bitirdim. Portakal kokulu hoş bir losyon. Biraz yağlı ama çok değil. Yağ vücudu gerçekten gevşetiyor masaj etkisi yaratıyor. Hemen emiliyor ben geçen yaz almıştım hala varsa kaçırmayın derim.

Bugün iyi günümdeyim sanırım,bütün ürünler için olumlu yorumlar yaptım, ama gerçekten hepsini ayrı ayrı tavsiye ederim. 

ÖPÜLDÜNÜZ :))












4 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

fresh line sütü dedim nereden aldın acaba, acayip güzel bitişler bunlar :))

özge dedi ki...

eylemcim,ykm de satılıyor fakat olmayan şehirler için onlıne sitesi var oradan da alabilirsin:)

özge dedi ki...

bitenlerrr yine mutteşem adaşım...
bayramını kutlayım o tatlı yanaklardan öpmek istiyorumm. öpeyimmiii tatlıımmm??

Adsız dedi ki...

Bourjois in goz kalemleri gercekten cok iyi hatta maskaralari ne kadar koruyse kalemleri ve alliklari da o kadar iyi.

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com