21 Ekim 2012

bitenler..


Nıvea Kaşmir Özlü Duş Jeli : Nıveanın duş jellerini seviyorum genel olarak. En çok kayısı özlü olanı seviyorum. Bunu çok sevmedim,daha doğrusu hayal kırıklığı yaşadım ne yapısı ne kokusu memnun etmedi beni. 

Rexona İz Bırakmayan Deo: Anti Prespırant deoları mutlaka kullanıyorum. Gün boyu çalıştığım için kurtarım oluyorlar. Siyahlar üzerinde kesinlikle beyaz iz bırakmıyor. Çok denedim ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Nıveanında iz bırakmayan deosunu kullanmıştım Rexona bir tık daha önde bence.

Bıoderma H2O : Söylenecek çok söz yok sanırım henüz sevmeyene rastlamadım. Bendeki 100 lük olanıydı. Yıkama jeli öncesi süt kullanmazsam mutlaka bu ürünü kullanıyorum.

Benri Kare Pamuk : Alışveriş postumda görmüşsünüzdür bu bitmeden yenisini almıştım bile. Bayılıyorum bu pamuklara. Temizleme suyu-sütü ve tonik kullanmak için en iyi pamuk bence.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..


6 yorum:

Unknown dedi ki...

benri gratisin pamugu demi alamadım bi turlu
rexonanın iz bırakmayan baska bir kokulusunu kullanıyorum rexona hepsini döver deo da :)

kitten dedi ki...

niveanın testerını kullanmıştım, bence de bir özelliği yok o yüzden de büyük boyunu almak istemedim

özge dedi ki...

kozmetik,evet tatlım gratise gittikçe alıyorum çünkü her zaman bulamıyorum mutlaka al diyorum..

kitten,niveanın kaşmir özlüsü yani bu güzel değil ama kayısılısını dene derim.

Unknown dedi ki...

Bugüne kadar hangi deodorantı kullansam iz bıraktı, siyah dar bluzlar üzerinde çizgi çizgi iz görünce cinnet geçiren birisi olarak rexonayı çok merak ettim canım ilk fırsatta deneyeceğim ;)

özge dedi ki...

betwin us,dene mutlaka canım hiç iz kalmıyor,hatta giysilerin koltukaltları içinden yani tersinden beyaz olur pudradan dolayı bunda oda olmuyor:)

sevda s. dedi ki...

Bioderma kullanmayan bir ben kaldım galiba :)