14 Ekim 2012

Haftanın Bitenleri..


Makyaj ürünü yine bitiremedim. Umarım haftaya 1-2 makyaj ürünü bitirmiş olurum:)

Benefit It's Potent Göz Kremi : Bu kremi bitirmeden önce yazmak istemiştim. Fırsat olmadı ve bitirdim. İyi nem veriyor. Ben sadece gece yatarken sürüyorum göz kremlerini, gündüz concelaerın atmasına sebep olabiliyorlar diye. Bu kremi de öyle kullandım.Yani günde bir kez. Bence 20 li yaşların kullanması gereken bir göz kremi. Nem vermesinin dışında bir etkisi yok çünkü. Yeniden alır mıyım hayır.


Bourjoıs Makyaj Temizleme Mendilleri :  Makyaj çıkarıcı mendilleri her gün kullanmıyorum. Kullandığım günde mutlaka ardından yıkama jeli ile yıkıyorum cildimi. Tuhaf bir yapısı var yapış yapış. Daha elime aldığımda o yapışkanlığı hissedebiliyordum.Makyajı çıkarıyor mu evet. Fakat yapısı beni rahatsız ettiği için daha çok makyaj yaparken ellerimi silmek ve fırçaların günlük temizliğinde kullandım. Yeniden alınmayacaklar listesinde:(

Uni Mendiller: Bu ıslak mendilleri her an elimin altında bulunduruyorum. Makyaj yaparken,cildimi kremlerken vs. Markası çok önemli değil ne denk gelirse onu alıyorum.

GlıssColour Protect Şampuan : Glıss in birkaç yeni şampuanı çıkmış. İlk önce bununla başladım denemeye. Bir çeşidinde daha gözüm var. Genel olarak Bu markayı seviyorum.Benim saçlarıma çok iyi geliyor. Yakın arkadaşımın saçlarını çok sert yapıyormuş örneğin o Glıss ten nefret eder. Bu seri oldukça parlak gösteriyor saçları sevdim yeniden alacağım şampuanlardan.

Mad Dolum Parfüm: Bir süredir bu markaya geçtiğimi artık biliyorsunuzdur.Defalarca bitirdim çünkü. Bu şişede cabotine vardı. Tam bir temizlik kokusu. Bayılarak kullandım. Bir süre sonra tekrar alırım.

KEYİFLİ PAZARLAR :))



4 yorum:

Unknown dedi ki...

mad dolum parfumleri denemek istiyorum çünkü dolum parfum maceralarım hep migren ataklarıyla son buldu kaliteli bir marka bulamadım

özge dedi ki...

canım mutlaka dene,gerçi migren durumunda bu markada dokunurmu bilemiyorum ama orjinale çok yakın ve diğer markalarda olan alkol bunda hissedilmiyor.

MadamB Fashion dedi ki...

Gliss'i denemek istiyodum bende madem memnunsun bende bi deneyebilirim.

http://madambfashion.blogspot.com

özge dedi ki...

madamb,glıss dediğim gibi çok farklı seveni çok seviyor sevmeyeni hiç dokunmuyor:)