17 Şubat 2013

bitenler..

Herkese Günaydın,

Bugün nedense çok iyi hissediyorum kendimi,çok dinlenebilmiş de değilim ama içim kıpır kıpır :))

Bakalım klasik haftanın bitenlerinde neler var ?

Elseve Saç Bakım Kremi : Çok zor bitirdiğim bir saç kremi oldu. Daha önce kullanmıştım ve saçlarımı yumuşak yaptığını düşünmüştüm. Bu kez hiç sevmedim. Belki de formülünü değiştirdiler. İnanılmaz yağlandırdı saçlarımı. Elseve şampuanları ve saç maskelerini çok seven biri olarak bu kremi bir daha almayacağım.

Canbebe Islak Mendil: Elime hangi marka geçerse onu alıyorum artık biliyorsunuz. Makyajımı yaparken sürekli yanımda bulunduruyorum bu mendilleri. 

Nuxe Vücut Peelingi : Nuxe ürünlerini severim,fakat bu ürün hiç güzel değil. Peeling tanecikleri çok sert ve içinde herhangi bir yağ olmadığı için çok kuru. Tbs vücut peelinglerini kullananlar bilirler yağlı bir yapısı vardır onların ve rahatlatır. Ayrıca duş esnasında kullanılan ürünlerin güzel kokmasından yanayım. Bu ürün eski eşya gibi kokuyor :)

Lilibe Diskler : Lilibenin disklerinden en sevdiğimdir kendi. Kaç kez kullanıp bitirdim bilmiyorum. Hem kalın yapıda hemde yumuşacık özellikle göz makyajı temizlemek için tavsiye ederim.

Rival 2 li Kalemtıraş : Sırf kalın kalemleri açabilmek için almıştım.İnanılmaz derecede kalemleri kırıyor,yada bana öylesi denk geldi bilemiyorum çöp oldu..

Loreal Nude Ruj : Ruj bitirince seviniyorum biliyorsunuz. En çok bitirdiğim rujlar tabiki nude rujlar. Bu ruju da çok severek kullandım. Hem rengi, hem kremsi ve mat yapısı çok hoşuma gitmişti. 

Vaseline Kakaolu Lip Balm : Çok severek kullandım,makyaj çantamda durduğu için oldukça geç bitti aslında. Çünkü lip balmları genelde evde kullanıyorum. Bunu sadece dışarıda dudaklarım çok kuruduğunda kullandım. Çok güzel nem veriyor,kokusu harika.

Bu haftanın biten ürünleri bu kadar,bakalım gelecek hafta neler bitecek :))


GÜZEL PAZARLAR..



8 yorum:

onorr dedi ki...

Özgecim eğer yağlı his bırakan vücut peelinglerini seviyosan Gratis'te satılan Bee Beauty markasının Vanilla& Cheesecake'ini tavsiye ederim :) Ben de yeni aldım, kokusu muhteşem.

seregon dedi ki...

Lilibe bio disk pamuklar benimde favorim.Vaseline kakolu dudak balmı bu aftaki bitenler listemde olacak ama ben sevmeyenlerdenim kokusunu:( Eskiler gitsin yeniler gelsin diyoruz:)

itsbea dedi ki...

canım vaseline balmı nası bitirdin=)bana çokmus gibi geliyor icindeki.bitiremem hiç sanırım:)bu arada bende bitirme çalısmalarıma devam ediyorum, bi yandanda satısa ürünler koydum, narslara bile kıydım:))azaltıyorum=)

Kitap Eylemi dedi ki...

süpersin yine, hiç ruj bitirememiş biri olarak kutluyorum canım:)

özge dedi ki...

onurcum vanilyamı dedin bayılırım hemen bakıcam:))

seregon,ben çok sevmiştim tadını tabi zevkler değişiyor işte canım:)

itsbeacım,evet baya büyüktü önce aloeveralısını bitirmiştim şimdi bu bitti bu konuda iyiyim sanırım:) gördüm canım satışlarını bende yapmak istiyorumda üşengeçlikten fotoları hazırlayamadım..

eylemcim,kırmızı rujuda çok kullanırım mesela ama bitiremem kolay kolay sanırım nude rujları birkaç kat sürdüğüm için çabuk bitiyorlar:)

makyajlı kareler dedi ki...

özgecim kutlarım bu hafta da seni. süppersin:)) lilibe pamukları bende seviyorum. haftaya bitenler yazısını bekliyorum:))

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Ne kadar guzel, ne cok urun bitirmissin:( ben 2ayda en fazla bu kadar bitirebiliyorum :(

özge dedi ki...

makyajlı kareler,ben bitenler yazısını yazmayı çok seviyorum bittikleri için,okuyanlarında sevmesi hoşuma gidiyor:)

süslü,hergün düzenli ürün kullandığımdan bitirebiliyorum galiba..