9 Şubat 2013

Ciciler..

Tüm bloglarda okumayı en çok sevdiğim yazı türü yeniler,hatta videolarda bile yeni alınanları izlemeyi seviyorum. Bu giyim olur,aksesuar,kitap,kozmetik,cilt bakımı hiç fark etmez:) Bu yüzden kendi blogumda da yenilere yer veriyorum.Tabi bazılarını unutuyorum. Farklı günlerde yaptığım alışverişler,daha net görünmeleri için ayrı ayrı foto çektim. Bu sefer de foto sayısı  fazla oldu ..

Peelingim (nuxe ) bitince bunu aldım. Markayı ilk kez deneyeceğim.Özellikle toniği revaçtaydı.  Eczacım çok övdü. Yanındaki de yüz yıkama köpüğü.Kremsi köpük şeklinde.Ben yves rocherde ki gibi sırf köpük olanları sevmiyorum. Güzel bir ürün gibi birkaç kez denedim,daha ayrıntılı yazısını yazacağım..

Shiseido 3 lü  ve Avon 4 lü far paletleri. Avonu çok uzun zamandır almıyorum. Elimde birkaç ruju var sadece eskiden kalan. Bu far paletini kuzenim hediye almış. Özellikle sağ alttaki rengi görünce tam kuzenlik demiş:) sağ olsun. Gerçekten de içindeki tüm renkler güzel. Bilmem artık hediye olduğundan mı tatlı geldi:)

Pastel Maskaralar kampanyalıydı. Turuncu kabı olan yanında mini kırmızı bir oje,mor kaplı olan ise siyah göz kalemi veriyordu. Ben yanındakilerden dolayı değil iş yerindeki arkadaşlarım çok bahsettiği için aldım. Aslında turuncu kabı olanın siyahını övdüler ama ben mavisini aldım:) aksi miyim neyim..Essence ikili oje.İlk kez deneyeceğim..

Garnıer göz roll - on çok sevdiğimi bilmeyen kalmamıştır artık.Rossmannda 10 tl ye inmişti hemen kapıldı. Diğeri essence karıştırma fırçası. Kıllarının kısa oluşu hoşuma gitti.Daha kalın bir gölge yapar diyerek aldım.

Maybellıne eyelıner. İçinde pembe ışıltılar olanı tercih ettim.

Naneli saç kremi ve bb krem. Bu bb kremin eski serisini denemiştim.Arada kalmıştım,yenisini herkes övünce almaya gittim fakat kalmamıştı. Bu gittiğimde iki tane kaldığını görünce birini hemen sepete attım.

iki tanesi 5 tl idi. Daha önce denememiştim. İndirimdeyken denemek istedim. Diğerini arkadaşıma verdim.

Bu fardan çok umutlu değilim indirimdeyken aldım. Dudak kalemi yine nude tonlarda. Leke çıkarıcı mendili merak ediyordum. Gratise gelince bir tane edindim.

Flormar yeni renkler,hepsine bayıldım..

Flormardan bana gelen pakette bu ojelerin kırmızı,mor ve yeşili vardı. Birkaç rengini daha alacağımı biliyordum.Tercihim bu renkler oldu.

Yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın. 

SEVGİLER..


























15 yorum:

busesinem dedi ki...

güle güle kullan özgecim,maybelline siyah içinde pembe ışıltılı olan eyelinerı benimde listemde,indirimde yakalarsam alacağım.ojenin rengide çok tatlı.

Unknown dedi ki...

güzel günlerde kullanılsın çoookk güzeller, yarın fotoğrafları çekmeye üşenmezsem bende bi yeniler yazısı hazırlamayı planlıyorum :)

Kitap Eylemi dedi ki...

Biliyorsun ben en çok bitenleri seviyorum ama yenileri de görmek acayip mutlu ediyor:)Keyifle , güzel günlerde kullan hepsini, tabi ki rimmel oje ve flormarların postlarını sabırsızlıkla bekliyorum:)

Günlük Makyaj dedi ki...

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan kuzum :)

itsbea dedi ki...

çok güzeller cnm güle güle kullan, özellikle shiseido far.:)maybelline eyelinerda ilginç geldi merak ettim=)

goncaninguncesi dedi ki...

Güle güle kullan cicilerini pastel rimeli ben beğendim umarım sende beğinirsin...

Melislicious dedi ki...

novidermleri çok merak ettim, yorumlarını bekliyorum cnm. Dermokozmetik ürünleri denemeye her zaman açığım:))) pure beauty bb cream hakkında hep iyi şeyler duydum ama bi türlü cesaret edemedim çünkü o markanın gözlatı kreminden memnun kalmamıştım. Ama iyiymiş demekki:)))
güle güle kullan cnm

özge dedi ki...

buesinem,teşekkürler canım sende ciciler almışsın az önce gördüm,güzel günlerde kullan canım..

selvincim,çok teşekkürler daha güzelleri senin olsun diyecektim ama ciciler almışsın sende,kesinlikle üşenme bakıcam yarın bloguna:)


günlük makyaj,çok sağol tatlım..

ıtsbeacım,shiseido far müptelası olduk,renkler güzel dimi..

gonca,teşekkür ederim,arkadaşlar çok övdü onlarda iyi durmuştu merak ediyorum bende..

meliscim,bende eski serisinde kararsız kalmıştım ne çok beğendim ne az bakalım bu nasıl çıkacak..




onorr dedi ki...

güle güle kullan özgecim, shiseido'nun makyaj urunlerini seviyosun sanırım ;)

makyajlı kareler dedi ki...

hepsi ayrı ayrı güzeller. güle güle kullan. bende yarın yazacağım aldıklarımı:)

seregon dedi ki...

Essence kalıcı fardan memnun kalırsın diye tahmin ediyorum.Bende de pembe olanı var (yazısı yakında blogda olacak)ve çok kalıcı hiç bozulmuyor ve çok güzel far bazı görevi görüyor:)Maybelline aynı renk bende kullanıyorum ve bayılıyorum. iyi günlerde kullan...

http://seregonsworld.blogspot.com/2013/01/mac-ve-maybelline-eyeliner-karslastrmas.html

özge dedi ki...

onurcum çok teşekkürler,3-4 yıl önce deli gibi her ürününü alırdım bu markanın sonra bıktım bu yıl yeni ürünler çıkardıkça ilgimi çekiyor yeniden,daha alacaklarım varrr:))

makyajlı kareler,sağol canım bakalım sen neler aldın..

seregon,aslında youtube videolarda görmüştüm ama kremsi yapıda olunca güvenemedim umarım beğenirim..teşekkürler..

sihirlimavi dedi ki...

Güle güle kullan Özgecim, valla senin alışveriş yazılarını okuyunca alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi :))

Adsız dedi ki...

güle güle kullan hepsini ;) ben de ''yeni alınan'' yazılarını çok seviyorum ;)

Unknown dedi ki...

Hepsini güle güle kullan. Alısveris yazıları olunca ben de okumadan bakmadan duramıyorum:))
ben de beklerim ;)