10 Şubat 2013

Haftanın Bitenleri..

Bu kadar ürün alınca bir şeylerin bitmesi lazım ki yenilerine sıra gelsin değil mi ? Bakalım neler bitirebilmişim..

Diorshow Black Out Maskara : Dior alışverişim sırasında verilmişti. Dior genelde hediye olarak minik maskaralarını veriyor ve benim işime yarıyor.Minik oldukları için makyaj çantasına atıyorum,eğer evden çıkarken maskara sürmeyi unuttuysam pratik oluyor. Bu maskarayı sevmiyorum çünkü sürerken göz kapaklarına taşıyor ve ne dolgunluk ne uzunluk veriyor. Yinede dediğim gibi acil durumlarda kullanıldı:)

Chanel No : 5 Parfüm : Bu parfüm kimilerine çok yakışıyor kimilerinde ise çok pudralı ve ağır kokuyor. Denedim ve beğendim. Fakat orjinal boyunu alacak kadar vurulmadım kalıcı hiç değil..

Mac Studio Fix : Severek kullandım,fakat her pudrada yaşadığım sorunu bu pudrada da yaşadım. Azalınca eski etkisini vermiyor. Pürüzlü duruyor,sürülmesi daha zor oluyor vs. Pudralarda bu problemi yaşayan benden başka biri varsa yorumunu bekliyorum..

Avon El Kremi : Bu kremleri dönem dönem kullanıyorum. Yani satan biri karşıma çıkarsa alıyorum. Yeni yıl için çıkarmıştı marka bu kremi manikürcümde görünce aldım,gayet güzeldi.

Dalan Zeytinyağlı Şampuan : İlk kez kullandım ve oldukça beğendim. Yumuşaklık falan vermiyor mutlaka saç maskesi yada kremi kullanıyorum. En güzel yanı saçları gıcır gıcır temizlemesi. Son dönemde bazı şampuanlar iyi temizlemiyor saçları gibi geliyor.

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici : Hem alışveriş hem bitenler yazılarının baş kahramanlarından kendisi. İki fazlı olanını kullanıyorum. Oldukça başarılı bulduğum için stoklayıp stoklayıp kullanıyorum.

Yves Rocher Vanılle Noıre Pafüm : Arkadaşını getir kampanyasında bu parfümü seçmiştim. Kokusu çok güzel. Benim en sevdiğim parfüm olan Lancome Hypnose tarzında olduğu için çok sevdim. Tabi birde kalıcı olsaydı hemen büyük boyunu alacaktım. Kesinlikle sadece sıktığınız anda duyuyorsunuz sonrasında ne kendiniz ne çevreniz hiç kimse duymuyor. Anında uçuyor. Belki benim tenimde durmuyordur ama giysilerimin üzerine de sıktım yine olmadı:( 

Avene D-Pigment : Avene bu kremi geçen yıl çıkarmıştı. Cilt lekelerini açıyormuş. Tabi bu tarz ürünler uzun süre kullanıldığında sonuç alınıyor. Beni tek bir noktada minik lekem var onun üzerine bıkmadan 2 hafta sürdüm. Zaten sadece lekelerin üzerine sürülecek bir ürünmüş. Komple yüze sürülmüyor. Minik lekemde hiçbir değişiklik olmadı.Belki 2 hafta yetersiz geldi bilmiyorum ama iyi bir ürün olsa hissederdim gibi geliyor.

Yves Rocher Tırnak Güçlendirici : Bu bitirdiğim 3. ürün. Diğerlerini sevmiştim.Tüm ojelerimin altına sürüyordum hem baz görevi görüyor hemde güçlendiriyordu. Fakat bu macun gibi oldu,diğerleri böyle olmamıştı. Hiç işime yaramadı. Uzun zamandır (benim için 3 kez aynı ürünü almak uzun zaman ) başka bir ürün kullanmam diyordum. Birde tırnak çizgilerini dolduran çeşidini kullanıyorum Ondan hala memnunum fakat güçlendiriciyi bir daha almayacağım.

Loreal İnfallible Fondoten : İlk çıktığında almıştım. Nasıl yani diyeceksiniz kaç senedir duruyor:) Geçenlerde ıvır zıvır koyduğum bir kutu buldum ve içinden çıktı.2-3 kez kullanmıştım. Hiç sevmemiştim. Aşırı yoğun (ki ben yoğun fondoten de severim ) çamur gibi bir şeydi. Yalnız son dönemde sanırım formülü değişti. Birkaç arkadaşımdan çok sevdiklerini ve sürümünün çok kolay olduğunu öğrendim. Yine de onca denemek istediğim fondoten varken gidip almam :)


 Çekilişimin bitmesine saatler kaldı. Bu akşam kazanan iki kişiyi açıklayacağım. Katılmak isteyenler olursa tık tık.. Bol şans..

HERKESE GÜZEL BİR PAZAR GÜNÜ DİLİYORUM..
















8 yorum:

busesinem dedi ki...

ohh yine bir sürür ürün bitmiş,bunları çöpe atmak kadar güzel birşey yok:)kullanılsınkı yenılere yer açılsın:))

Glow Twist dedi ki...

Merhabalar
chanel no 5 mi eau premiere mi, çünkü ikisi çok farklı,klasik no:5 çok daha yoğun,beğenmesi zor,beğenince vazgeçmesi zor, yani love or hate tabiri geçerli.premiere olanı ise çok temiz ve hafif bir çiçek kokusu,kullanması keyifli ,insanı mutlu eden bir koku bence.görüşmek üzere Başak.

Rümeysa Bozdoğan dedi ki...

Benim 1 ayda bitirdiklerimi hatun 1 haftada bitiriyor olmaz ki. :))

makyajlı kareler dedi ki...

bayılıyorum senin ürün bitirmene. nasıl yapıyorsun grçekten:))
Eternal Flame' nin dediği gibi bizim 1 ayda bitirdiklerimizi sen 1 haftada bitiriyorsun. Tebirkler:)))
Haftaya hangi ürünler bitmiş merakla bekliyorum hep:)))

Unknown dedi ki...

selam..Vanilla noir i ben de aynı kampanyadan almıştım..hiçç kalıcı değil..kullanamadım..göz makyaj temizleyicisinden de çok fazla memnun kalmadım (yves rocherin). niveanın yine çift bazlı göz makyaj temizleyicisini şiddetle tavsiye ediyorum. Şu tırnak çizgilerini kapatan ojeyide çok merak ettim..ve cahnel no. 5 i. hala kalıcı bir parfüm bulabilmiş değilim..sevgilir..

Unknown dedi ki...

Hepsi bir arada bitmiş masraf çoğalmış :)

Kitap Eylemi dedi ki...

gelsin yeniler, mimini yaptım :))

SihirliGünlük dedi ki...

Bitenler çöpe, hadi alışverişe :)