15 Şubat 2013

Ne okudum..

İki kitap birden okudum bu sefer.Daha doğrusu seri oldukları için arka arkaya okudum. Ve şunu anladım ki bir daha kitapları seri olarak alsam bile kesinlikle peş peşe okumayacağım. Kitaplar güzel olsa bile uzun süre aynı karakterlerle vakit geçirmek sıkıyor beni.

İlk olarak bu kitabı okudum. Bir süre öncesine kadar çok popüler olan kitapları okumama huyum vardı. Gerçekten çok duyulan,bilinen kitapları herkes okur,konuşur,karakterlerden yada konusundan bahseder ben uzak dururdum. Hiç çekmezdi bu tarz kitaplar beni. Gördüğünüz gibi Mucizeler Dükkanını herkes hevesini aldıktan sonra aldım ben:) Fakat artık bu şekilde düşünmüyorum.Eski yada yeni,çok popüler yada hiç duyulmamış olsun ayırt etmiyorum. Hepsi hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor çünkü.

Bu kitap hakkında çok hayalci,olmayacak şeyler vs.. gibi yorumlar okumuştum. İyiki kendim alıp okumuşum hiç öyle değerlendirmedim ben. Gayet olabilecek, güzel şeyler var. İlla güzel olan şeyler bizi bulmayacak diye bir şey söz konusu değil bence. Herkesin işleri bu kitapta olduğu gibi bir gün yoluna girebilir.

İlk kitabın devamı niteliğinde olan bu kitap hem merak ettiklerimize yanıt veriyor hemde iç sıkabiliyor. İlk kitapta değişik bir konu ele alınmışken,bu kiapta da aynı kişiler olunca sıkıldım. Dediğim gibi bundan sonra seri kitapları okurken araya başka kitapları alacağım. Hey gidi gençlik,eskiden seride 5 kitap bile olsa bir çırpıda okurdum hiç sıkılmadan:))

Elimde serinin bir kitabı daha var ve diğerlerinide almak istiyorum. Gülümseyerek okuyabileceğiniz kitaplardan..

SEVGİLER..




6 yorum:

itsbea dedi ki...

hey gidi genclik diyecek yasta değilsin cnm benim:)lütfen=)eğlenceli bi kitaba benziyor, sanki bi filmi hatırlattı bana konuyu doğru anladıysam, türk filmiydi sinemada çıkmıstı ama adını hatırlamıyorum:(

Kitap Eylemi dedi ki...

ara vermek şart geliyor bana da ard arda okuduğumda bazen sıkılabiliyorum çünkü:)

vitrin mankenleri dedi ki...

hemen bu kitaba ulaşmam lazım :)

özge dedi ki...

itsbeacım,öyle öyle performans düşüklüğü yaşıyorum şu ara:)

eylem,kesinlikle canım,ben eskiden böyle değildim ama artık bünyemi sıkıyor:)

vitrin mankenleri,konusunu beğendiysen seri halinde al ama aralara başka kitaplar yerleştir onları oku:)

senem dedi ki...

benımde populer olan kitaplara karsı bi önyargım oluyor ama bu kitabı çok duydum yani okuyanlar arasında almanın vakti geldi galiba :)

özge dedi ki...

ssdesign,bencede oku,ben bahsettiğin düşünceyi yendim artık:))