26 Haziran 2013

Too Faced Lashgasm Maskara..

Herkese Günaydın,
Biliyorum bu ara çok sık maskara yazısı yazdım fakat elimde olan maskaraların çoğunun yazısını yazmadığımı fark ettim. Bu seferki maskaramız benim çok sevdiğim bir markadan.

Too Faced sezon sezon çok güzel setler hazırlıyor. Bu üründe setin içinden çıkan mini boylardan. Bu boy maskaralar denememiz açısından çok iyi oluyor.

Fırçası lastik olanlardan. Ben aslında kıl fırça seviyorum fakat bazen lastik fırçalarda beni şaşırtıyor. Bu ürüne gelirsek açıkçası hiç uzatmıyor. Her maskara az çok uzatır. Yani kıl kıl da olsa biraz kirpikleriz kaşınıza doğru gider. Fakat bu üründe kesinlikle öyle bir şey yok. Kısa kısa sık kirpikleriniz oluyor sürdükten sonra. 

Genellikle maskaralar hakkında çabuk karar veririm.İyi yada kötü olarak. Neredeyse bitirmek üzereyim bu ürüne ama hala net bir kararım yok. Bazen çok iyi tutunuyor kirpiklere ve çok sık kirpiklerim oluyor beğeniyorum. Bazen hiç ama hiç etkili olmuyor. Büyük boyunu alma konusunda kararsız kaldığım ürünlerden biri oldu.Bu arada kirpik kıvırıcısı kullanırsanız bu maskaradan önce hiç iyi olmuyor. Sürmekte bile zorlanıyorsunuz. 

Bu markadan 3 çeşit maskara denedim açık ara en iyisi bu ürün diyebilirim..

SEVGİLER..

 





3 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Ben de en iyi sonucu kil fircalardan aliyorum :)

Adsız dedi ki...

Ben de kumralkizdan ile aynı fikirdeyim.

özge dedi ki...

kumralkız,genelde iyi oluyorlar fakat dediğim gibi beni şaşırtan plastik fırçalarda çıkmıyor değil..