12 Mart 2011

Avon Saç Açıcı Sprey

Bu şeker ambalajlı ürünü öncelikle dış görüntüsünü beğenerek almıştım:) İtiraf ediyorum. Aslında Avonun çocuk serisindeki bir ürünü. Kokusuda karpuzlu.Bayıldım. İşede yaradı. Gerçekten saçlarım çok karıştığında bu spreyle rahat rahat açabiliyorum. Tek kötü yanı bu ürünü daha çok yazın tercih etmemiz gerektiği. Çabucak yağlandırıyor saçı. Yazın her gün duş alındığından sorun olmuyor. Fakat kışın 2. gün saçını yağlı oluyor:(

Ne kadar şeker bir ambalaj dimi:) Şekerli karpuz kokusuda bonusu.

4 yorum:

itsbea dedi ki...

cnm yazının basını okurken bayaa heveslendim, ne güzel karısan saçlara ii geliyomus diye:)yağlandırıyor demissin ama bidee:(saçlarım hemen yaglanır benim yaz kıs her gün dustayım günde en az bi kez:)

özge dedi ki...

itsbea,çok işe yarıyor aslında.gerçekten hemen açıyor saçı. benim yağlı değildir saçlarım kışın gün aşırı duş alıyorum. o yüzden çok kullanamıyorum bu ürünü.

Junkhead dedi ki...

Ay bundan bende almıştım shayna'nın tavsiyesiyle :) Ama 1-2 kez kullandım,sonra bıraktım yahu . Kokusu harika gerçekten de,işe de yarıyordu ama ne bileyim işte duruyor şimdi kenarda .

özge dedi ki...

adaşım,kullan bence,bende bir ürünün kenarda durmasını hiç sevmem. dağınıklık gibi gelir bana:) saçlarım platinken çok faydasını gördüm,ama bitince almama gerek yok...