6 Mart 2011

flormar dan yeni bir trend:)

Bu ojelere bayıldım, oldukça ışıltılı yanar döner ve simli .... Görünce dayanamayıp 5 rengini aldım. Daha birçok rengi var. Bu yaz bu ojeler trend olacak gibi gözüküyor. En büyük özelliği başka bir ojenin üzerine sürülmeleri. Eğer tek sürerseniz ışıltılı saydam oluyorlar ve asıl amacına ulaşamıyorlar. Ben tırnağımda var olan bordo ojenin üzerine koyu kırmızı olanı sürdüm ve bayıldım. Çok fazla renkten ben bunları tercih ettim tabi şimdilik:)

Renkler : U29 - U17 - U05 - U25 - U08

Sadece U17 yi denedim. bordonun üzerine süper durdu. Mavilerin ikisini de aldım.Çünkü hem açık mavisi hem lacivert ojeleri çok kullanıyorum. Üzerlerine bunları sürücem. Bu renklerin dışında açık pembe ve şeftali tonunu da çok beğendim...

10 yorum:

itsbea dedi ki...

her ne kadar kullanmasamda mavi ojelere bende bayılıyorum:))güle güle kullan cnm

elize dedi ki...

hemen aldım cuma günü şu an elimde u 24 kocadan gizli alışverişe çıkılsaydı tüm seri alınmıştı:))

özge dedi ki...

itsbea,senin gönderdiğin mavi ojemde süper,bunlarda:)teşekkürler canım.

hasene,U24 ü merak ettim bak şimdi.sen aklına koyduysan gizlide çıkar alıverirsin:) benimki alıştı artık. ben almasamda onuda al bunu al aklında kalmasın diyor. nasılsa sonra alıcağımı biliyor:))

elize dedi ki...

u24 rengi fuşya gibi çok güzel .aklıma koydum
o oje alışverişlerime çok gıcık oluyor nedense :)))

özge dedi ki...

en kısa zamanda bakılacak bu rengede:)

Junkhead dedi ki...

Güle güle kullan canım :) Ay yine herkes aldı valla bunlardan,sona kalan dona kalan ben olacam herhalde yine :( Daha ben siyah çatlayan oje bile bulup alamamışken ... ühühüüü :((

özge dedi ki...

adaşım,bir ara çatlatma bulmak gerçekten sabır işiydi:) baya dolaştım bulmak için.gelip hemen bitiyordu heryerde. bu ojelerinde koyu morunu görünce inan sen aklıma geldin:)

Adsız dedi ki...

e ben 2 kat sürünce gayet opak oldu bunlar :S
hiç bişey sürmedim altına

özge dedi ki...

elanor,tek sürüncede oluyor fakat yanar döner olmuyor,bende alırken sormasaydın senin yaptığın gibi yapardım:) bu ojelerin farkı ne deyince anlattılar,gerçektende başarılı oldu oje üstüne..

rebeltakipte dedi ki...

hemen almam lazım,parlak renkleri çok seviyorum ojede