13 Mart 2011

Max Factor Vıbrant Curve Effect...

Biraz geç oldu bu glossları swatchlamam. Fakatson zamanlarda max factor de sürekli indirimler görüyorum,bu indirimlerde bu glosslardan almak isteyen varsa faydam olsun istedim. Bende 2 rengi var,minik olansa hediyeydi. Tek artı yönü fırça yapısı.Dudağa tam oturuyor ve çok kolay sürülüyor. Işıltılı oluşuda güzel. Fakat çok şeffaf. Bendekiler en koyu kırmızı ve pembesi olmasına rağmen hiç remklerini vermiyorlar. Başka rengini almayı düşünmediğim glosslar. Bunların fırçalarını başka markalarda örnek alsa çok güzel olur:)

Ortadaki pembeye dikkat,içinde mavimsi ışıltılar görünsede dudakta hiç belli olmuyor. 
Soldan sağa : Artistic , Naughty But Nice , Majeste ...

Artistic

 Naughty But Nice

Majeste

Ben en çok Majesteyi sevdim renk olarak. Diğerleri ambalajındaki gibi renk verselerdi çok beğenirdim ama malesef :(

4 yorum:

★nasli_ dedi ki...

hangi indirim buuu :) dudakların fevkaaalaaade

özge dedi ki...

naszl,geçtiğimiz iki hafta boyunca nereye girsem max factorde hediye,indirim,kampanya gördüm. Yeni ürün çıkarmadığı sürece benim alacağım bişey kalmadı bu markadan:)o yüzden heryerde indirimi görmek sıkıcı oldu:) dudaklarımı beğenmişsin teşekkür ederim :)

itsbea dedi ki...

özgecim bence renkler güzel durmus dudagında..rengi kabındaki gibi değil diye gözünden düşmüşler ama böylede güzel görünüyor:)

özge dedi ki...

itsbeacım,soğudum evet. ama gerçekten kabındaki gibi dursalar güzel olmazmıydı:) alırken neden bakmadın dersen elimde denedim koyu gibi gelmişti bana:(