8 Nisan 2012

Bitenler,çöpe gidenler...

Bu hafta çöpe giden ürünlerim var , tabi bitenlerde. Bakalım nelermiş ?

Flormar Maskaralar : Bu maskaraların biri arkadaşımın hediyesi, diğerleri de Flormar  alışverişlerim sırasında önerilen,fiyatı çok uygun diye denemek amaçlı aldığım maskaralar. Aralarında en başarılısı siyah ambalajlı olandı,oda hemen kurudu. Diğerleri hiç işe yaramadığı gibi birde zor temizleniyorlar.Hiç birini tavsiye etmem.

Benri Diskler : Gratis alışverişimde almıştım, Göz makyajını temizlerken ve ojelerimi çıkarırken kullandım. Memnun kaldım çok ince olmasalar daha da iyi olurdu diye düşünüyorum. Gratise gittikçe alabilirim. 

Palermo Parfüm : CK IN2U vardı içinde.Çok hafif yazlık bir koku. Fakat Palermodan da memnun kalmadım. 2 adet almıştım bir daha almayı düşünmüyorum. Mad aldım yeni ama bu seferde koku tercihim yanlış oldu sanırım hiç kokmuyor.Dolum parfüm konusunda şanssızım sanırım ben :( 

Vıchy Nemlendirici: Annem eskiden çok kullanırdı bu markayı ben hiç denemedim hep bir ön yargım var nedense bu markaya karşı. Sanki Nıvea kremlerden bir tık kaliteliymiş gibi geliyor marka bana :) Sanırım ıtsbeacım göndermişti denemem için bu kremi. Beğenmedim,cildime oturmadı kağıt kaplanmış gibi kaldı yüzümde. Şimdi güneş kremlerini aldım umarım onlar güzeldir.


Loreal Glam Rose: Bu allığı bir kez çıkarmıştı Loreal. İlk gördüğümde aşık olarak almıştım. Bir süre kullandım,artık hiç elim gitmiyor nedense.Sert yapılı gibi görünüyor ama sürünce hemen renk veriyor. Arkadaşım istedi, ona verdim:)

Bu hafta makyaj ürünlerimde temizlik yapmak istiyorum, kullanmadığım o kadar çok ürün var ki, bu maskaralar ve allık başlangıç olmuş oldu :) 

 ÇEKİLİŞ SÜREMİN BİTMESİNE ÇOK AZ ZAMAN KALDI. KATILMAYI UNUTMAYIN..

18 yorum:

betty boop dedi ki...

erkencisin yineee :) mad'den hangi kokuyu aldın canım. :( benimkilerde bitti bu hafta gidicem almaya tekrar.

itsbea dedi ki...

hadi bakalım cnmcm:))basladık devamı gelir=)

özge dedi ki...

bettycim,ben tunalıdaki yeri bulamadım gamada buldum.guccinin yeni kokusuymuş gold..satan kız çok şekerdi,eskiden kullandığım bir koku olmasın istedim ben denedim baya en son bunda karar kıldım,ama hiç kokmuyor kendim bile duymuyorum arkadaşlarıma koklattım onlarda duymuyoruz dediler.eşime aldığım güzel ve kalıcı. bende hipnoz ile değiştirmeyi düşünüyorum.

itsbeacım,inşallah:))

betty boop dedi ki...

canım tunalıdaki lcw'nin yanında hemen,turunç cafe varya hatta sevil parf. üstünde tam karşısında kalıyor :) o kokuyu bende denemiştim bendede kalmadı. en son kullandıklarım jimmy joo,lady million ve armani code. bunlar çok kalıcı.özellikle lady million. ben istnabula gidiccem bu hafta :) 10 gün kadar yokum döndükten sonra buluşalım beraber alalım ;)

özge dedi ki...

betty,sağlı sollu her tarafa baktık kuzenimle ama bulamadık :)) zaten tadımda yoktu eve dönünce zaten hasta oldum belliymiş yani.sanırım ağır parfümler daha çok duyuluyor hipnoz alırsam daha başarılı olacağını düşündüm:) tamam canım git gel çabucak görüşelim,bu arada senin mail adresin yok sanırım bende ?

pembe fiyonk dedi ki...

ben bullaıktan hiç görmemiştim iyi denk gelmişsin.renkleri süpemiş.arkadaşın güel güle kullansın:)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

yalnız bende allığa aşk aşk aşk oldum şu an :D gayet hoş bir allığa benziyor aslında :)
bayağı şey bitirmişsin yine :D Kıskandım yahu :D

Kitap Eylemi dedi ki...

ne güzel, temizliğinin hepsini görmek istiyorum desem sana çok iş vermiş olur muyum?bir de nuxe kullanıyorsun ya onları sıraya koyup bir post yapar mısın canım , temizleyici tonik sıranı ve ürünü merak eiyorum, ve bir şey daha la-roche hakında ne düşünüyorsun kullandığın ürün var mı??

özge dedi ki...

pembe fıyonk,1kez çıktı hatta şehir dışındaydım orda yakaladım:)

karneyaz,bende vurulmuştum alırken ama çok sıkıldım:)

kitap eylemcisi,temizliğin hepsini bugün yetiştiremedim oje ve rujlar kaldı canım. temizleyicilerimle ilgili yaparım tabi bir post. la roche effaclar jel bitircim çok iyi temizliyor cildi makyajı, şuan gece effaclar duo kullanıyorum birde toniğini kullanıyorum hepsinden memnunum canım güzel ürünler..

Duygu Senyurek dedi ki...

bitenlerin yenisini almak çok zevkli
yorumun için teşekkürler canım=)

BÜTÜ dedi ki...

allık çok güzel görünüyor tatlımm :)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

güzel haftalarrr...


dolum parfum konusundakı sanssızlıgına uzuldum canım umarım artık aldıklarını hep cok begenırsın..

sevgıler..

özge dedi ki...

duygucum,kesinlikle :))

bütücüm,sağol canım:)

nilaycım,mad den aldığımı lancome hipnoz ile değiştirdim daha kalıcı bir koku olduğunu düşünüyorum bakalım :)

Unknown dedi ki...

Bebeğim burbery the beat iste madde harika :)Mad karanfil şubesinde çok yardımcı olacak çalışan çocuk.Hemen yakışacak kokuyu denettiriyor...

özge dedi ki...

süslü,hipnoz aldım baya kokuyor bu sefer:) bahsettiğin kokuyuda çok merak ettim şimdi:)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

hıpnozdan memnun kalacak mısın bakalım,yorumlarını yaparsın tatlım..

özge dedi ki...

nilaycım,sanırım 2 gündür kullanıyorum çok beğendim eskiden ağır gibi gelirdi şimdi hiç öyle gelmiyor.

sevda s. dedi ki...

Canım o allık ne kadar güzelmiş öyle, bayıldım renklerine :)