15 Nisan 2012

Bitenler,çöpe gidenler...

Bu aralar bitenlerin dışında kozmetik çekmecelerimi temizlediğim için çöpe giden ürünlerde oldu.Ayrıca fondoten bitirdiğim için çok mutluyum:)

Max Factor Aydınlatıcı Baz : Çok eskiden aldığım bir üründü. Büyük ihtimal artık yoktur. Yarısına kadar kullanmışım. Çok parlak olduğu için çok kullanamamıştım bir köşede kalmış, çöpe gitti.

Bourjois Kırmızı Rujlar İçin Kalem: Bu ürün biraz ilginç, birde Sally Hansendan kullanmıştım. Kırmızı ruj sürmeden önce bu kalemi sürünce rujun taşmasına engel oluyor. Bal mumu gibi bir yapısı var, işe yarıyor fakat kırmızı rujla kırmızı kalemi tercih ettiğim için tekrar almayı düşünmüyorum.

Yves Rocher Cream Fondoten : Çok çok başarılı bir fondoten.Zaten bu markanın en iyi fondoteni. Bence Yr ın diğer fondotenlerini 20 li yaşların ortalarına kadar kullanmak gerekli.25 li yaşlardan itibaren bu fondoten daha başarılı gibi geliyor bana. Sonuna kadar kullandım. Mat yapıda değil,cildi canlı gösteriyor. Oldukça kapatıcı. Uzun süre kullanıp bıktığım için bir süre almam,ama sonrasında kesin alırım.

 Otacı Canlandırıcı Şampuan : Çok severek kullandım. Uzun süre yeni şampuanları denemek için sürekli yanlış ürünler aldım.En son Otacı aldım ve gerçekten mis gibi yapıyor saçları. Çok güzel arındırıyor,güzel kokuyor,tek problemi her bitkisel şampuanda olduğu gibi sert yapıyor. Çok etkili bir saç maskesi kullanınca bu sorunda çözülüyor.

Glıss Fön Öncesi Koruyucu : Geçen yıl almıştım bu ürünü. Glıssın birçok ürününü severim. Bunuda ilk kullandığım zamanlar beğenmiştim. Sonra başka ürünlere geçtim. Bu kenarda kalmış. Bulunca baktım yarısı duruyor,kullanıp bitirmek istedim fakat hiç beğenmedim. Ya isteklerim,beklentilerim değişti yada beklediği için etkisi kalmadı. Yeniden almam.

 Renkli Allık Fırçaları : Eskiden aldığım fırçalar. Tahmin edersiniz ki renklerinden dolayı almıştım. Sadece allık sürmek için kullandım. 

Guerlain Parlatıcı: Şeftali tonlu ruj ve parlatıcı. Bir dönem ayıla bayıla kullandım. Çekmecenin diplerinde kalmış ve bozulmuş,kokusu değişmiş çöpü boyladı. Sanırım artık yoktur bu ürün. Markaların çok çabuk ürün değiştirdiklerini düşünürsek artık yoktur..

KEYİFLİ PAZARLAR..




10 yorum:

Unknown dedi ki...

en cok ürün bitiren blogger seçiyorum seni canım :) yves rocherin krem fondotenine ben de bakacagım testerı vardı denememiştim. bir deneyeyim lancome teint miracle kullanıyorum kapatıcılıgı az malum. şöyle kapatıcı birşeyler kullanmak istersem farklı birşey alacagım.

Kitap Eylemi dedi ki...

canım ya çok keyifli okuyorum bitenlerini , ve hep daha fazlası olsun istiyorum, nedir ben de ki bu bitirme aşkı, kendim bitirmiş gibi oluyorum , bir de şu çekmecelerinin fotolarını da paylaşır mısın birazcık, lütfen ama:)

Adsız dedi ki...

yaslandikca cilt kurudugu icin nemli fondötenler daha güzel gösteriyor cildi, genclerede genelde pudrali fondötenler yakisiyor : ) Bir tane yeni cikmis YR´den fondöten,böyle koyu mavi bir kutunun icinde beaute-test´de gördüm, oda cok basariliymis, bakmak istersen ; )

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,yeni bir ünvanım var demek artık ne küsell:) kapatıcılığı en yüksek fondoten sanırım estee..

kitap eylemcisi,bende diğer bloglarda alışveriş postlarına bayılıyorum,ben alınanlara sen bitenlere hayran demekki:) mail adresin bende olsa çekmece fotolarını gönderirim canım..

vivacım,çok haklısın, yaşlanıyoruz:) lacivert ambalajı olanı sanırım ben kullandım 7-8 ay oldu çıktığı. Ondan sonra yeni çıkan varmı bilmiyorum gerçi ama eğer benim denediğimse beğenmemiştim..

Yelda dedi ki...

ohhh valla içim açıldı. kozmetikleri bitirmek, çekmeceleri boşaltmak ne güzel :)

http://yeldaninevi.blogspot.com

Unknown dedi ki...

otacı'nın şampuanlarını ben de çok merak ediyorum. şu an elimde pantene doğal sentez var. onu da beğendim sanki ama üst üste aynı şampuanı kullanınca memnun kalmıyorum ikinci sefere. :/
otacı ya da gliss shea alacağım.

özge dedi ki...

yeldacım,henüz tüm düzenimi kuramadım yani çekmeceler tam temizlenmedi bir işim bitse çok rahat edicem:)

dofacım,bende üstüste kullanamıyorum o yüzden otacı bitince elseve argenine aldım onu kullanıyorum.

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

heyooo ..yenilerine sağlıkk..
o fırçalar watsons da var şuan sanırım 18 lira gibi bi fiyatı var,kaliteli olmadıklaırnı düşünüyorum..
kokusu değişenleri hemen atmak çk sağlıklı bir karar..
fondoten bitirmene sevinmene sevindim :))
güzel haftalar..

özge dedi ki...

nilaycım, aynen o fırçalardan :) 18 er tl yi çöpe atmış bulunuyorum.Kötü tabiki fırçalar. Fonodten ve ruj bitirmelerime çok seviniyorum napim canım yenilerine yer açılıyor :)

sevda s. dedi ki...

Yves Rocher Cream Fondoteni denemek istiyorum, sen beğendiysen eminim çok güzeldir :)