1 Nisan 2012

bitirdiklerim....

Bu Pazar oldukça yoğun bir pazar benim için birazdan kuaföre gidip sonrada dışarı çıkacağım için sabah kalktığımdan beri koşturuyorum. Bu hafta bitirdiklerime değinmeden olmaz dedim :)

Golden Rose Wonder Lash Maskara : Çok beğenerek kullandım bu maskarayı. Tek tek ayırmıyor ama dolgun gösteriyor. 

Caudalie Gece Kremi : Itsbeacım denemem için göndermişti. Daha önce bu markanın hiçbir ürününü kullanmadım. Etkili bir ürün gibi gelmedi bana.3 gece sürdüm kötü bir etkisi olmadı ama yapısı falan hoşuma gitmedi.

Dermologica Special Cleasing Gel : Yüz yıkama jeli. Bayıldım bayıldım. Dermologica alışverişimde verilmişti 2 adet. Diğerini kullanmaya kıyamıyorum diyebilirim:) Şuan Nuxe ve Bioderma kullanıyorum.Nuxe bitince yada bitmeden bu jelide alabilirim:)

 GÜZEL PAZARLAR ..

11 yorum:

itsbea dedi ki...

benimde kuaför+alısveris faslını bugün yapmam lazım ama bi türlü kalkamıyorum yerimden cnm:)))rimel bitirmissin!:))tam gaz devam projelere=)

Sena dedi ki...

Dermologica nın ürünlerini bende merak ediyorum.Fiyatları nasıldır acaba?

özge dedi ki...

itsbeacım,projeden sonra bitirdiğim 2.rimel. hepsinin içinde azar azar kalmış bence artık:)

semacım,bu yıkama jeli 100 ml 107 tl..

ElaSel dedi ki...

Specialı uzun yıllar kullandım güzeldir, evde bir tane açılmamış daha bekliyor:D rimel geçen gün msjda konuştuğumuz mu?

Unknown dedi ki...

Bir türlü alamadım şu Golden rose rimelden! :) sen de memnun kaldıysan almaya değer canım rimelim biter bitmez deneyeceğim ;)

özge dedi ki...

elaselcim,evet bu kadar denemeyle bile hemen kendini belli etti diyebilirim. rimel evet canım mesajdaki:)

gizemcim,dolgun gösteriyor kirpikleri bu markadan beklemediğim kadar iyi:)

sevda s. dedi ki...

En çok special i merak ettim, ama çok pahalı yahu :(

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

bitnler:)))
dermalogıca nın tum urunlerıne bayılıyorum. verılen parayı sonuna kadar hakedıyor bence..
kuaforde sac degısıklıgı mı yaptırdın canım, neler yaptın ?
kuafor demısken ufak bır anımı paylaşayım senle :
ben de amılyat oncesı roflemı tazelettım ,ekstra boya ve bakım yaptırdım bir de. mankurumu vs yaptırdım.. amılyata gırerken sedyede ojelrımı cıkarttılar :)))) sacıma da boneyı gecırdıler.

sankı doguma gıdıyorum da lohusa olucam..benden baska suslu yatan hasta da yoktu :)))
ıyı haftalar ve cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne..

özge dedi ki...

sevdacım, uzun süre gittiğini ve çok işe yaradığını düşünürsek o para rahatlıkla verilebilir bence,gramajıda büyük çünkü.

nilaycım,haklısın tr de böyle malesef seni taktir edeceklerine bide bak bak sanki alışverişe geliyor hastaneye demişlerdir:( sen doğrusunu yapmışsın sonuçta. ojeleri neden çıkardıklarını söyledilermi çok merak ettim, çünkü bir modacıda duymuştum doğuma giderken çıkarmayın ojelerimi diye anlaşmış doktorlar:)
sağol canım evde dinlenmeye çalışıyorum bugün..

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

oje cıkarmaları gerekıyormus canım.dogumlarda ojeler kalabılıyor sezeryanda falan lakın benım amılyatım ıkı saat surecek ve bır organın alınması amılyatı oldugu ıcın bır de rısklı duurmlar vardı; kalbımde rıtm bozuklugu da mevcut :// operasyon sırasında tırnaları gozlemlıyorlarmıs sureklı. morarma durumu olabılıyormus kı bu ölümcül bir durummus, o yuzden hıc ses etmedım.keısnlıkle oje kousunda haklılardı. napıcak admalar benı kesicek biçicekler süsümü düşünecek değiller dimi ama :))))))

özge dedi ki...

nilaycım,ben bunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmez vallahi, çok haklılar tabi tırnaklara bakıldığını düşünmedim hiç ben. çok mantıklı. bende düşündüm düşündüm bulamadım ve bulamayıncada daha çok meraketmiştim, iyiki yazdın birşeyi daha öğrendik sayende :))