29 Nisan 2012

bitirdiklerim..

Yine üstümden büyük bir yük kalktı. Yeni ürün denemeyi sevenler beni anlamıştır:) Bereketli bir hafta oldu.

Deborah Absolute Hı-Tech Maskara :  Kendi uzmanının kirpiklerinde görüp almıştım. Sık sık ve yoğun göstermişti kirpiklerini.Fakat bende hiç öyle durmadı. Cılız cılız kirpikler yarattı. Plastik fırçalardan aslında çok memnun kalmıyorum,fakat bu çok daha kötü durdu bende. Bu markanın far ve rujlarına bayılıyorum.Fondoten ve Pudralarını da seviyorum. Bu maskarada anlaşamadık :)

Bourjoıs Volume Clubbıng Maskara : Rengi acayip güzel bir mavi. Diğer markalarda kesinlikle bulamazsınız.Çok yumuşak bir açık mavi. Ne zaman sürsem soruldu markası. Sormayanlarda renkli maskara sevmeyenlerdir:) Hatta eğer kozmetik alışverişi yaparken kirpiklerimde bu maskara varsa,diğer alışveriş yapanlar hangi standdan aldığınızı gösterir misiz diyorlardı. Fakat çok çok zor çıkıyor kirpiklerden,eğer bu sorun değil derseniz ve değişik renkleri denemeyi seviyorsanız kesinlikle alın..

 Palermo Christina Aguilera  Parfüm: Palermoyu hiç sevmediğimi yazmıştım daha önce. Maalesef alırken 2 adet aldığımdan istesem de kurtulamamıştım bu markadan. Zaten Christinanın kokusunu da hiç sevmedim. Alırken nasıl aldım bilmiyorum.Sanırım çok koku birbirine karışınca iyi gelmişti. Oda parfümü yapıp bitirdim:) Şuan Mad kullanıyorum tavsiye üzerine çok memnunum.


Bvlgari Duş Jeli : Luxybox tan çıkan bir üründü. Çok beğendim. Duş jelinde en önemli özellik bence bol köpürmesi. Yumuşacık olması. Bu jelde aynı bu şekilde. Hemen köpürüyor ve mis gibi kokuyor. Orjinal boyu kesinlikle alınabilir.


Lanvin Şampuan : Sanırım şuan orjınal boyu yok bu ürünün.Çünkü içinden çıkan bilgi formunda fiyatı bulunmuyor. Lanvin!in seneler önce parfümünü kullanıp çok sevmiştim. Şampuanı görünce çok sevinmiştim fakat sevmedim. Saç maskesi kullandığım halde çok sert yaptı saçlarımı.


Artdeco Far Bazı : Oldukça memnun kaldım.Zaten sonuna kadar bitirdim. Farın kalıcılığını ve renk kalitesini kesinlikle arttırıyor. Yeniden seve seve alırım. Şuan elimde too faced ve ınglot olduğu için bir süre almayacağım. 


Oriflame Seductive Nude Ruj: Çoğunlukla Nude rujlarımı kullanıyorum.Yapısını çok sevdim bu rujun. Dudakta pürüzsüz duruyor. Aslında dolgunlaştırıcı özelliği varmış, ilk kullandığımda hissetmiştim,sonrasında hissetmedim. Her rengi alınabilecek bir ruj diyebilirim.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..

8 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

yine bitirmişsin ne var ne yok, yenilerine sağlık canım:)

sevda s. dedi ki...

Özge'cim, gelsin yeniler :) Ben de Art Deco'nun bazını merak ettim :)

özge dedi ki...

kitap eylemcisi, bu hafta baya iyi oldu bitirdiklerim:)

sevdacım,aynen öyle canım:) baz gerçekten başarılı.tabi too faced daha başarılı ama buda denemeye değer..

ElaSel dedi ki...

Mavi rimeli öyle bir yazmışsın ki hemen kurcalayasım geldi=) kesin bakmalıyım..ela göze mavi rimel gider mi sence?

özge dedi ki...

elaselcim,bence her göze renkli rimel oluyor, fakat bazı kişilerin tarzına gitmiyor,giyim kuşam vs.. çok eğreti duruyor kiminde,sana çok yakışacağına eminim:)

ElaSel dedi ki...

Deneyeceğim canım sağol=)

Unknown dedi ki...

Özge'cim ben John Frieda formülünü değiştirdiğinden beri yeni şampuan arayışı içindeyim. Saçları fırça gibi yapmayacak, nemlendirirken de dipleri (daha kuruturken) yağlandırmayacak bir şampuan biliyor musun? :)

özge dedi ki...

elaselcim,rice ederim:)

betwinus,john frida değişti hakikaten. Otacıdan çok memnun kaldım canım ben. Şuan elseve argenine kullanıyorum bu daha kururken değil ama yinede yarım günde yağlandırıyor,diğerlerine göre iyi tabi ama otacı en iyisi diyebilirim..