22 Nisan 2012

bitirdim..

Herkese günaydın, yine bir Pazar klasiği,biten ürünler. Geçen hafta fondoten bitirmiştim ve çok sevinmiştim. Bu hafta bitiremedim ama önümüzdeki hafta bir concealer ve pudra bitirmiş olacağım çok mutluyum. Ama önce bu hafta bitenler..


Nıvea Roll on : Daha önce kullanmıştım ve bir daha almam demiştim. Sebebi ise siyah veya koyu giysilerde beyaz beyaz bir kalıntı bırakmıyor başarılı ama terlemeyi önlemiyor. Yaz için özellikle terlemeyi önlemesi daha önemli bence. Bu arada ben roll on konusunda Rexonacıyım:) Rexona da hem roll on hem deo çıkarmış,beyazlık bırakmayan.İkisini almayı düşünüyorum. Bu ürün ise yanında yazdığı üzere hediye verilmişti. Elimde roll on kalmamıştı kullandım:)

Deborah Maskara : Bu maskarayı çok sevmiştim. Bir dönem uzun süre bu maskarayı çıkardı bende aldım ama artık Deborah aldı başını gitti. Sürekli farklı maskaralar çıkarıyor. Sanırım artık bu ürünü üretmiyordur. Kirpikleri yoğun gösteren bir maskara.

Selin Sıvı Sabun ( Bergamut ve üzüm çekirdeği ) : Bu sabunu alalı uzun zaman oldu,ama yeni bitirmedim tabiki. İçine büyük boy aldım sıvı sabunları doldurdum. Böyle pompalı bir ambalajı içindeki ürün bittikten sonra 2 kez daha doldurup kullanıyorum sonra atıyorum, yeni bir pompalı sıvı sabun alıyorum:) Kokusu çok güzel bir sabun yeniden alırım.

Avon Nude Ruj Testerı : Çok mat bir nude ruj olunca minicikte olsa kullandım :) İsmine bakmadan çöpe attığım için maalesef adını veremiyorum :(

Alessandro Işıltılı Transparan Gloss : Bildiğimiz ışıl ışıl şeffaf gloss. Ben nedense bu ürünü kırmızı rujların üstüne sürmek için almıştım. Oysa bu tarz glossları tek başına sürmek için alırım genelde. Rujların doğal haliyle kalmasını seviyorum çünkü. Fiyatını düşünürsek alınmasına gerek olmayan bir ürün, hiç bir özelliği yok çünkü.

Chantecaille Detox Mask : Itsbeacım denemem için göndermişti. Bu paketi sanırım 4 kez kullandım. Çok az bir parça sürmeniz yeterli. Daha doğrusu yapısı o kadar güzel ki az bir miktarla tüm yüzü kaplıyorsunuz. Rengi müthiş petrol rengi. İnanılmaz güzel arındırıyor cildi. Yolum Harvey'e düşünce mutlaka alacağım bir ürün.

Alix Avien Çatlatma Ojeler : İlk çatlatma ojelerim. Çok değerlilerdi benim için. İkisinin de içinde çok az kalmıştı ve kokuları değiştiği için çöpe gittiler. Gerçi o kadar çok kullandım ki baygınlık gelmişti artık. 

Rıval Nem Maskesi : Rıvalin bu tarz maskelerinin bütün çeşitlerini kullandım. En çok bu maskesini sevdim diyebilirim. Duş sonrası sürünce acayip güzel nem veriyor. Bir süre almayacağım sebebi ise bunu kullanmaktan Avene nem maskeme sıra gelmeyişi :) Kesinlikle tavsiye ederim..

GÜZEL PAZARLAR ..





7 yorum:

betty dedi ki...

bende şu anda aynı roll on dan kullanıyorum ve kesinlikle bende rexonacıyım:)))
bende bitince onları bir deniycem.birde rexona bambu çok övülüyor,onu da denemekte yarar var:))

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

canım mimlendin ;) yapmak istersen... http://mavibeyazblog.blogspot.com/2012/04/mim-anket-defteri.html

kocamannnn öptüm ;)

Unknown dedi ki...

sabah baktıgımda yazını görmemiştim "özge kesin bişeyler bitirmiştir ama daha yazı yoktur" demiştim :) yazı geldi :) canım nivea yı ben beğendim ama dediğin gibi terlemeyi önlemiyor. nivea da ter önleyici bir roll on yada deodorant da görmedim ben. bambu bettynin dediği gibi çok iyi :)

özge dedi ki...

bettycim,aynıymışız bu konuda,bambu süper bence defalarca alıp kullandım,aslında şuan yves rocher kullanıyorum o bitince yine bambu alacaktım,rexona yeni ürün çıkarınca onu denemeye karar verdim..

hülyacım,mim için teşekkür ederim severek yanıtlıycam:)öptüm..

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,nıveanın deoları daha başarılı roll onlarından bence, bambu gerçekten çok hoş,bende severek kullanıyorum:)

sevda s. dedi ki...

Ben o roll on'u seviyorum ama sanırım ben çok terlemiyorum. Yine de rexonayı deneyeceğim canım :)

özge dedi ki...

sevdacım,deneyelim bakalım ne olacak:)ben iş yerindeysem öğleden sonra koşturmaktan bu ürün etkisiz hale geliyor canım:)