26 Nisan 2012

Nuxe Brightening Serum..

Kullanmaya başlayalı 4 buçuk ay oldu. Bitmek üzere ürün. Çoktan yorumlarımı yazmam gerekiyordu aslında. Nuxe ürünlerini genelde beğeniyorum. Şuan aynı serinin nemlendiricisini ve yıkama jelini kullanıyorum.Nem serisinden ise göz çevresini kullanıyorum.Hepsinden ayrı ayrı memnunum.

Günde bir kez sabahları yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici altına uyguluyorum. Bu serinin nemlendiricisi de çok kuvvetli olmadığı için birbirlerini tamamlıyorlar aslında. Nem verme özelliği yok. Cildimi aydınlattı mı derseniz sağ tarafta minik bir lekem var o hala yerli yerinde duruyor. Fakat genel olarak bakım yaptığını hissediyorum. Daha aydınlık,daha net bir ifade veriyor. Anlatılmaz yaşanır:) Bitmesine çok az kaldı, bitince yaz boyunca yeniden almayacağım. Güneş kremine başladım artık. Serum yerine güneş kremini sürüp,sonra nemlendirici uyguladığımdan sonbahara kadar yeniden alınmayacak bir ürün.

Nuxe severlere tavsiye ederim.İçerisinde Beyaz Çiğdem ve C vitamini bulunuyor.Ayrıca Ebegümeci ve Meyankökü de olması cildin yatışmasını sağıyor. 30 ml fiyatı 90 tl civarı..

SEVGİLER..

5 yorum:

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

canım kozmoda pakedim geldi.. çok sevindim, ürünler gayet güzel.. vesile olduğun için çok teşekkürler tekrar.. Allah sana daha çok versin !

nuxe nin samplelerini çok kez denedim bu ay.. çok memnun kaldım ben de..kokularına ayrıca vurgunum..

memnun kalmana sevindim..

pembe fiyonk dedi ki...

canım yorumlarına çok güvenirim ve listeden çıkardım.Göz çevresini mutlaka denemek isterim

özge dedi ki...

nilaycım çok sevindim canım sorun çıkmadığına zaten firmadan bir şüphem yoktu:) nuxe kalbimde baya bir yer etti:)

pembe fiyonk, böyle düşünmene çok sevindim caım göz çevresini mutlaka dene derim:)

darkchocolatebrown dedi ki...

özgecim ben de bu serumu denemek istiyordum. eline sağlık yorum için:)

özge dedi ki...

neslihancım,nıxe ün çok as bir ürünü değil bence ama güzel.