25 Haziran 2012

Buluşma..

Geçen hafta öğlen tatilimde daha öncede görüştüğüm Simyaser ile buluştuk. Sağ olsun iş yerimin bulunduğu yere geldi ve hem yemek yedik hem sohbet ettik. Tabi çoğunlukla kozmetik ile ilgili konuştuk :) Bizden başka ne beklenir ki dimi:)  Zaman su gibi geçti gitti. Yeniden görüşmek üzere ayrıldık :(

Gelirken dükkanından bana bu güzellikleri getirdi. Hepsine ayrı ayrı bayıldım. Inglot un çatlatmasını denememiştim. Orfilame very me rujların bir rengide bende var onunda yazısını hazırlamamıştım iyi oldu hepsini birden hazırlarım. Oriflame in diğer rujunu hiç kullanmadım merak ediyordum çok iyi oldu. Avon kalem turkuaz tam benlik:)

Simyaser oldukça şeker,sevecen,kibar,sempatik ve küsell bir blogger.

Simyaserin blogu için buraya , satış blogu için buraya tıklamanız yeterli:))

SEVGİLER

7 yorum:

Adsız dedi ki...

ay rujun altin kapi nekadar güzelmis, güle güle kullan : )

Unknown dedi ki...

aynı zamanda cokda cömertmişş:))
yazılarını bekliyoruz öyleyse.

itsbea dedi ki...

kıskandım:))

Unknown dedi ki...

su gibi akıp geçen bir saatçiğe ne muhabbetler sığdırdık dimi :)
memnun kalmana çok sevindim canım tekrar güzel günlerde kullan hepsini bende güzel hediyelerimle çok iyi anlaşıyorum bilesin :) nice buluşmalara.. öpüyorum çok :)

sevda s. dedi ki...

Canım ne güzel olmuş. Simyaser'i ben de severim, keşke ben de gelebilseydim :) Çok kıskanıyorum ama bu ara iş hayatımın ve özel hayatımın dengesizliklerinden çok unutkan ve ertelemeci oldum. Erteledikçe unutuyorum unuttukça utanıyorum ve insanlarla aram açılmaya başladı. Seninle de ilgilenemedim bana kısma olur mu? :)

özge dedi ki...

vivacım,çok şatafatlı dimi:)

mervecim,simyaserin gönlü geniş,en kısa zamanda yazılarıda gelecek:)

itsbeacım,dimek kıskandın yerim ben seni:)

simyaser,kesinlikle canım keşke birkaç saatimiz olsaydı,olsun yine buluşuruz:) hepsi çok güzeller beğenerek kullanıyorum canım:)

sevdacım keşke ya birgün seninlede görüşebilme umudum var:) sana kızarmıyım hiç bende yoğunum biliyorsun hatta geçenlerde aklıma geldin hiç yazamadım diye düşündüm kalp kalbe karşıymış :)

BÜTÜ dedi ki...

hepsi birbirinden güzel güle güle kullan tatlım :)