17 Haziran 2012

Flormar Farlar...

Kozmoda kardeş blog kampanyası ile bana gelen Flormar ürünlerine farlarla devam ediyorum. 

Önce Diamonds Terracotta fardan başlıyım. Bana mavi renk geldi, ilk çıktığında bu farların siyah olanını almıştım içinde altın ışıltıları vardı sırf bu yüzden birkaç kez kullanmıştım. Yapılarını hiç sevmiyorum. Çok sert bir far ve içindeki ışıltılar kalın yapıda. Islak ve kuru kullanılabiliyor,fakat siz ıslak kullanımı tercih edin.Kuru kullanıldığında toz toz olup uçuyor.

Kuru ve ıslak kullanımda renk farklılığı açıkça ortada. Terracotta farları seviyorum fakat bunları hiç sevmiyorum:( Yinede bu yapıdan hoşlanan almak isteyenler olabilir numarası D05.


İkinci olarak Tekli farından bahsetmek istiyorum. Blogumda sıkça görmüşsünüzdür,bu farların yapısını çok seviyorum.Mat olanları,sedefli olanları var, hepsi hoşuma gidiyor.Toz toz olmuyorlar,far bazı ile kullanılınca gün içinde sorun çıkarmıyorlar.

Oldukça koyu güzel bir mor geldi bana. Renk çok güzel ama ben çok nadir kullanıyorum mor rengi. Tekli farların en çok baz renklerde olanlarını seviyorum.Bol bol kullanıyorum. Kısacası bu tekli farları tavsiye ederim.Almak isteyenler için numarası : D24


Bu farları ıslak ve kuru kullanıyorum ben, özellikle koyu renkler ıslak daha hoş oluyor, benden söylemesi.

Kozmoda çekilişine katılmak için tık tık :))


5 yorum:

Adsız dedi ki...

Mavi fara bayildim harika görünüyor, cok güzel! : )

ElaSel dedi ki...

Islak kullanınca yapıları bozulmuyor mu ürünlerin? Ben bir ara pudramı ıslak kullanıyordum bayağı bir dalgalandı üstü harita gibi:D :D

özge dedi ki...

vivacım bburalarda olsan hemen sana verirdin:)

elaselcim,far fırçasını ıslak mendile sürüyorum hafif sonrada fara pıtpıt diye değdiriyorum hiç sorun olmuyor:)

sevda s. dedi ki...

İki farında rengi çok güzelmiş canım, ben de ıslak kullanıyorum, en toz toz olna far bile kalıcı ve daha parlak metalik bişey oluyor ıslak kullanınca :)

özge dedi ki...

sevdacım,kesinlikle:)