15 Haziran 2012

Kozmotrend Alışverişi...

Bu alışverişi sanırım 2 hafta önce yapmıştım,araya tatil girince bu akşam yazabiliyorum. Avene ürünlerini 2 yıl önce almaya başladım. Kullandığım her ürününden memnun kaldım ve bu sefer temizleme sütünü denemek istedim. Ürüne ayrıntılı olarak ayrı bir post ta yer vereceğim.

 Öncelikle kargo problemi yaşamadım bu benim için çok önemli. Ürünler aşırı özenli bir şekilde sarılıp,paketlenmişti çok memnun kaldım. Kutuyu iş yerinde açtığım için attım ve foto çekemedim. Flormar tekli farların açık renklerini de baz olarak seviyorum. Bu renk hafif altın ışıltılı, bu farı tüm göz kapağına sürüp eyelıner yada kalem ile destekleyince çok hoş duruyor. Liflerde kutudan çıktı:) 

Sizde alışveriş yapmak isterseniz http://www.kozmotrend.com/

SEVGİLER


7 yorum:

Adsız dedi ki...

Gule gule kullan :) Avene'nin tanitimini sabirsizlikla bekliyorum bende almayi dusunuyorum:)


Bende yeni bloguma beklerim :)
suslugunluk.blogspot.com

Unknown dedi ki...

ben bu temizleyicinin deneme boyunu kullandım çok hassas cildi hiç kurutmuyor ve güzel temizliyor. memnun kalırsın umarım canım güle güle kullan:)

darkchocolatebrown dedi ki...

özgecim güle güle kullan :)

Yelda dedi ki...

Güle güle kullan canim avene ürünlerini ben de beğeniyorum:)

özge dedi ki...

süslü günlük teşekkür ederim,bloguna hemen bakıyorum,sevgiler:)

kozmetik deneyimleri,hassas ciltlere uygun olduğunu okuyunca almak istedim bende bakalım umarım beğenirim:)

neslihancım daha güzelleri senin olsun,teşekkür ederim:)

yeldacım,çok sağol sanırım nemlendirici hariç temizleme ürünleri güzel..

Adsız dedi ki...

tatlim ben kullaniyorum temizleme sütünü ve cok memnunum. Eger aksam makyajini cikartmak icin kullanacaksan sana önerim, iki pumpa ürünü makyajin üstünden ovala (su kullanmadan) sonra yüzünü suyla yika. Birdaha tekrarla (bu sefer bir pumpada yeter) ve cildin tertemiz oluyor : )

Unknown dedi ki...

Bende dün yeni bir site keşfettim bazı makyaj ürünleri gerçekten çok düşük fiyatlarla satılıyor. Bakmanızda fayda olacaktır. Günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için Parfum.com.tr alternatif olabilir.