24 Haziran 2012

Makyaj Çantam...

Bu başlığı hep unutuyorum,ihmal ediyorum. Sıkılgan bir yapım olduğu için sık sık makyaj çantamı atıp yenisini kullanmaya başlıyorum. Bir süre kullandığını neden atıyorsun derseniz hem dursa bile bir daha kullanmayacağımı biliyorum hemde içi kirleniyor ister istemez.

Bu çantayı Alix Avien alışverişim sırasında vermişlerdi. Sanırım 1 aydır kullanıyorum. İçi baya geniş görünse de hemen doluyor.

Günlük kullandığım ürünler var içinde. O gün hangi dudak kalemini-ruju-glossu-pudrayı kullandıysam mutlaka yanıma alıyorum. Tbs ayna,flormar dudak kalemi,alix pudra,deborah ruj,vaselıne lip balm,dior mini boy maskara,clarins 4 lü far,estee mini pudra ve ıslak mendil.

Maskara mutlaka bulunduruyorum çantamda,bazen sürmeyi unutabiliyorum çünkü. Dudak balmı mutlaka oluyor gün içinde ihtiyaç duyuyorum. 

Siz makyaj çantanızda neler taşıyorsunuz?


21 yorum:

EZGİ dedi ki...

Ben o gün ne sürdüysem hepsini yanıma almıyorum. Yağ emici mendillere ihtiyacım oluyor yağlanmadan dolayı, rujumu yediğimden dolayı ruja, gözlerim çok sulandığından dolayı da göz kalemi ne kullandıysam onu alıyorum.Yoksa çok ağırlık yapıyorlar :))

itsbea dedi ki...

bende kısa süre öncesine kadar her kullandıgımı yanıma alıyordum, baktım tazelememe ihtiyaç olmuyor bıraktım bu huyumu.Allık ve rujumu alıyorum yanıma.Bide bazen pudra olarak ne kullandıysam kullanayım mac msf natural pudra ve kabuki fırçamı alıyorum yanıma:)

! the Fleurs dedi ki...

Cok güzel ürünler! Rujun rengini cok begendim :)

Bende benim bloguma beklerim :)
Sevgiler

http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

darkchocolatebrown dedi ki...

ben her gün farklı bir ruj sürüyorum ama önceki gün sürdüğümü çıkarmadığımdan hafta sonu bir dünya ruj oluyor çantamda:)

özge dedi ki...

ezgicim aslında evet göz kalemide taşımak lazım çoğu uçup gidiyor:)

ıtsbeacım bende allık taşımak istiyorum bazen yanıma alıyorum ama koşturmaktan fırsatım kalmıyor genelde, bu arada fırça deyince aklıma geldi pudra fırçamı çekmemişim:)

bouquet,ruj tam yaz için,bakıyorum şimdi bloguna:)

neslihancım,çok güldürdün beni çünkü bazen bendede öyle oluyor ama ben hafta ortası farkedip çantamdan çıkarıyorum:)

Özlemin renkli dünyası dedi ki...

makyaj çantan çok cici..kullandığın ürünlerde öyle..
benim herzaman yanımda olanlar,mini boy el kremi,dudak nemlendiricisi,göz kalemi,allık..onun dışında bende ogün ne renk kullandıysam ona göre ruj alıyorum yanıma..yaz günlerinde pudrada gerekiyor..işte böyle..
bu arada bende beklerim bloğuma,hatta süper bir çekilişmde var beklerim:)

özge dedi ki...

özlemcim,bende senin blogunu severek takip ediyorum canım,izlemeye aldım ve blogları gezerken mutlaka uğruyorum bloguna,sevgiler:)

pembe fiyonk dedi ki...

desenini çok beğendim canım.aslında bende severim m. çantalarını ama istedğim boyu sankş daha bulamadım gibi :)

özge dedi ki...

pembe fiyonk,bende daha hangi tür çanta ile rahat ettiğimi çözemedim:)

chunlibeauty dedi ki...

Çok güzel ama! Bende makyaj cantalarını durmadan degistiriyorum hem cantaya sıgacak kadar kücük hemde gerekli makyaj malzemelerimi alacak kadar geniş bir canta olsa :D

senem dedi ki...

pek ciciymiş :) tam yazlık

Adsız dedi ki...

atıyorum derken ?? :))

yalnız çanta çok şiriiin yaa acayip hoşuma gitti bna hiç denk gelmedi bu tarz bi çanta :(

sevda s. dedi ki...

Çanta çok güzelmiş, renkli renkli. Ben de o gün ne sürdüysem sadece onları alıyorum :)

özge dedi ki...

chunlicim evet sık değiştirmek lazım sıkılmadan:)

ssdesign,dimi pek tatlı:)

angel,atıyorum derken atıyorum işte çöpe yani,yakınımda olsan hemen verirdim çantayı sana canım:)

sevdacım,evet daha fazla ürün taşımaya gerek yok zaten:)

ElaSel dedi ki...

Çantan çok tatlı, rengi de öyle, güle güle kullan canım..alix avienden memnun musun, kaç numara sendeki? Benimkini hiç sormayın ne varsa tıkıştırıyorum:P

özge dedi ki...

elasel,çok sağol tatlım,alixten çok memnunum tabi tek bunu kullanmıyorum diğer pudralarıda kullanıyorum ama elim sıksık buna gidiyor,mucize pudra olayına falan hiç inanmamıştım amam çok kapatıcı çok başarılı bence:)sanırım sen iş yerinde makyaj yapanlardansın?

Adsız dedi ki...

aaa atma yaa yazık :( bnm kocaman bi çanta torbam var ona doldurdum canım sıkıldıkça değiştiriyorum. senin attıkların çok mu yıpranmış oluyor ki canım ?

aysu dedi ki...

ben de tam tersine sıkılana kadar değiştirmem makyaj çantamı, en son bir ay önce rossman'dan aldığımı kullanıyorum daha öncekini 2008'in sonundan beri kullanıyordum :O çantamın demirbaşlarına gelince: lens kutusu, ıslak mendil, göz kalemi, ruj, ventolin :(, mini deodorant, yarabandı ve toka.

özge dedi ki...

angel,bende dediğini düşünmüştüm fakat nedense sakladığım yerden çıkarınca yeniden kullanasım gelmiyor:) mac yada onglottan almayı düşünüyorum işte onları senin dediğin gibi yapabilirim canım,sevgiler:)

aysu,inanmıyorum canım sana nasıl sıkılmıyorsun burcunu çok merak ettim :)

ElaSel dedi ki...

Evet yapıyorum, bir kısmı ofisteki çekmecede duruyor:D

Adsız dedi ki...

Deborah ruj no su nedir