10 Haziran 2012

pazar rutini bitenler

Evet, koskoca iki hafta geçti gitti,ailem bugün döndü.Yarın yoğun bir iş süreci beni bekliyor. Bir süre onlarla vakit geçirmek için blogumu güncelleyememiştim. Nereden başlayacağımı da bilemedim tabi. Bazı bloggerlar için kısa bir süre olsa da ben çok çok uzun zamandır buralarda yokmuşum gibi hissettim.Bakabildiğim kadar takip ettiğim bloglara baktım herkes çok güzel paylaşımlarda bulunmuş. Bu süreçte bitirdiğim ürünlerden başlamak istedim gerisi nasıl olsa kendiliğinden gelir:)

Flormar Loose Pudra: Oldukça transparan,fondoteni sabitlemek amaçlı kullanılabilecek bir pudra. Ben en açık rengini kullanıyordum duyduğuma göre açık renkleri çok satılmıyor diye kaldırılmış. Artık kapakları siyah olmuş. Makyajı matlaştırma konusunda çok başarılı. Uygun fiyatlı loose pudra arayanlar için ideal.

 Kuşburnu ve badem yağı: Kuşburnu yağını neden aldığımı hiç hatırlamıyorum. Badem yağını saçlarım için hazırladığım bir maske için kullanıyorum,biran önce yenisini almam gerekiyor. 

Murad Nar Özlü Dudak Balmı : Bu ürünü dudak dolgunlaştırıyor dedikleri için annem bana hediye olarak almıştı. Belkide bu yüzden murad ın cilt ürünlerini alıp hiç denemedim. Çünkü hiç işe yaramıyor. Verilen 80 tl yi hiç haketmiyor:(

Bioderma Atoderm nemlendirici: Bol nem veriyor ben geceleri kullandım ve beğendim. Yağlandırma falan yapmıyor.

Guerlaın Göz Çevresi Kremi: Oldukça başarılı görünüyor, çok az kullanmak yeterli.Bu minik tüpü sanırım 1 hafta kullandım. Şuan Nuxe ten memnun olduğum için almayı düşünmüyorum.

 Flormar Oje Kurutucu: Açıkçası bu ürünü bitirmeme rağmen hala çözebilmiş değilim. Ben ilk çıktığında aldım kocaman bir ambalajı var.Artık küçük boyları da mevcut. İlk kullandığımda beğenmedim.Sonraki denemelerde baktım ojeyi kurutuyor. Bitmesine az kalınca yine işe yaramaz oldu. Açıkçası tekrar almayı düşünmüyorum.

Mad Dolum Parfüm: İçerisinde Lancome Hypnose bulunuyordu. 100 ml olmasına rağmen bitirdim:) Hatta aynısından aldım bile. Mad parfümlerini bana sevgili betirella önermişti.Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum:)

Yves Rocher Lavantalı Roll on : Ben aslında yr dan roll on alırsam yeşil çaylı olanı tercih ediyorum. Bunu yanında duş jeli ile set olarak eski müdürüm hediye etmişti. O sırada kullanılmayı bekleyen roll onlarım olduğu için buna ancak sıra gelebildi. Yaz için değiş ama kış için ideal. Kokusu çok hoş. Teri çok fazla tutmadığı için kışın tavsiye ederim.

Apaks Diskler: Bim lerde satılan bir pamuk. Yapı olarak Gratislerdeki Benriye çok benziyor. 

GÜZEL PAZARLAR..

 







13 yorum:

itsbea dedi ki...

hosgeldin cnmm=)

betty boop dedi ki...

canımm merhabaa :) sende yokmuşsun demekki bayadır.. bende iş sebebiyle yoktum ortalarda :) yaz tatili planları başlamadan shoppingfest bitmeden bir görüşme ayarlayalım... öptüm şekerim

Adsız dedi ki...

Blogumda Mim´in var! : )

özge dedi ki...

itsbeacım hoşbukduk,sende ankaraya hoşgeleceksin inşallah:)

özge dedi ki...

bettycim,aynı zamanlarda yokmuşuz demekki:) tabiki ayarlayalım canım süper olur.

darkchocolatebrown dedi ki...

özgecim hoşgeldin :) muradın hiçbir ürününün işe yaradığını düşünmüyorum ben. apaks pamukları da hem ucuz hem güzel buluyorum :)

j.d. dedi ki...

Hoşgeldin canım ^^
Bence Murad'ın bir çok ürünü o kadar parayı haketmiyor :/

pembe fiyonk dedi ki...

murad2ı bilmek iyi oldu canım.o pamukları seviyorum fiyatıda çok makul

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

oh be! sonunda haftanın son günün okumadan geçmediğim ,bağımlılık yapan bitenler postu ve fıstıkım burdaa!

anneciğine ailene sağlıkla bol bol kavuş inşallah canım !

apaksları ben de seviyorum, bimden alıyorum evet, hatta şuan bi paket daha bitmek üzere..

mad parfumlerden hiç kullanmadım.tdağda mad marka yok ,dolum parfum almadım hıc sanırım şans vermelyıım. yeni mac turquatic ve avon rare pearlsı dönüşümle kullanırım, bitince dolum parfum denerım bi..

yves rocher güzel bir marka dimi? ürünleri yeteirnce tatmin edici.. lakin roll-on konusunda nivea-she-8 çarpı 4 dışında bişi kullanamıyorum ,en az 15 yıldrı misal 8çarpı4 beyaz olanı kullanıyorum..

bioderma atoderm, bu testerdan 3-4 tane kullandım. sivilcelerimi çok yatıştırıyordu. sivilcesiz bi 30 yıl geçirdim, ara sıra çıkan şeylere sivilce diyordum; sivilcenin babası şuan boynumun heryerinde:(

bıraz daha uzatırsam, benım yorumumdan da bi bitenler postu çıkacak:)

çok güzel haftalar canım!

Unknown dedi ki...

Özge'cim ben de dudak dolgunlaştırıcı lipsticklerden çok kullandım ama ne gloss ne de rujlar tatmin edici sonuç veriyor :( dr murad da işe yaramıyorsa başka hiçbir marka yaramaz zaten. Oje kurutucuya gelince flor mar sprey şeklinde olduğu için dalgalandırıyor oje yüzeyini ben golden rose'un yağ spreyini kullanıyorum çok de memnunum tavsiye ederim canım ;)

seyr-i kitap dedi ki...

özgecim çok özlettin kendini hoşgeldinnn:)

özge dedi ki...

vivacım,mim için teşekkür ederim:)

neslihancım hoşbulduk,kesinlikle herkesten böyle şeyler duyuyorum ve iyiki kremlerine dünyanın parasını vermemişim diyorum:)

j.d,hoşbuldum tatlım,bu ürünler güzel de değilken neden bu kadar pahalı onuda anlamış değilim:)

pembe fiyonk,benimde yakınlarımda bim yok maalesef,bunu denk gelince almıştım,fiyatı çok uygun evet keşke stok yapsaymışım belki kötüdür diye tek almıştım.

nilaycım, inşallah canım ailemi özlüyorum aynı şehirde olmayınca. mad ankarada var diye biliyorum. orjinale oldukça yakın. ben uzun yıllar orjınal kullandım ama orjınalde olsa çok sıkıyorum ve hergün sıkıyorum bana parfüm dayanmıyor en azından bu şekilde fiyatı iyi oluyor. gerçi onlar bile son zamanlarda arttılar. ya evet blogunda okudum sivilcelerini ve şaşırdım. bioderma iyi bir marka baya ürününü kullanıyorum. sanada güzel haftalar canımcım..

betwin us,golden rose spreyi bilmiyordum çok iyi olduğu söylediğin canım ilk fırsatta alıcam:)

katre-i matem,hoşbuldum canım, artık hep buralardayım,öpüyorum:))

sevda s. dedi ki...

Canım, Allah kavuştursun ailene. Yine bitirdikçe bitirmişsin :) Dr. Murad ürünleri dediğin gibi, verilen parayı hiç haketmiyorlar. Flormar oje kurutucuda aynı kafa karışıklığını ben de yaşıyorum :)