5 Eylül 2012

Naturalhigh Makyaj Temizleyici..

Uzun zaman önce Watsons tan aldığım bir üründü. Onur bu serinin sanırım köpüğünü kullanıp çok memnun kalmıştı.İkimizin beğendiği cilt ürünleri birbirine çok yakın olunca bu ürünüde beğeneceğimi düşündüm,yanılmamışım. Hem yüz hem göz makyajı için kullanılıyor  fakat ben genelde yüz için olan temizleyicileri gözlerimde kullanmıyorum. Göz makyaj temizleyicileri tercih ediyorum. 

Bakalım ürünün içerisindekiler ne işe yarıyormuş :)

Yeşil Çay : Cildi çevresel etkilerden korumaya yardımcı olur.
Güvercin Ağacı: Yatıştırıcıdır.
Hindistan Cevizi Yağı : Yumuşatır,besler,nemlendirir.
Greyfurt Suyu : C vitamini bakımından zengindir. 

İçinde yeşil çay kelimesi geçen her şey benim favorimdir:) Çok severim. Bu ürününde temel maddesi yeşil çay olduğuna göre bayılmamam söz konusu olamazdı zaten. 

Bu ürün süt kıvamında. Yıkama jeli öncesi bunu kullanıyorum,cildimi çok rahatlatıyor. 150 ml,fiyatı da oldukça uygundu. Bence içindeki maddelere karşı alerjisi olmayan her cilt tipi rahatça kullanabilir.

SEVGİLER..





8 yorum:

onorr dedi ki...

Özgecim beğenmene sevindim güle güle kullan :) Bu makyaj temizleyici her zaman dolabımda bulunuyor yumuşacık çok seviyorum :)

Adsız dedi ki...

Deneyebilirim o zaman ;)

Unknown dedi ki...

Süt kıvamında yıkama jellerini çok seviyorum cildimi pamuk gibi yapıyor. İçerisinde yeşil çay olan her şey bana da daha bir sempatik geliyor :) Chakra’nın yeşil çaylı scrub ve body butter’ını da tavsiye ederim canım, gerçekten çok fresh ;)

özge dedi ki...

onurcum çok sağol bende bitirdiğimde alıp mutlaka elimde bulunduracağım:)

şulecim,mutlaka dene canım:)

betwinus, deniycem canım tavsiyen için teşekkür ederim:)

sevda s. dedi ki...

Süt gibi olanlar genelde kuru ve normal ciltlere göre oluyor. Benim cildim yağlı olduğundan bana pek ağır geliyor.

SElin dedi ki...

bu markanın yüz kremide var deneyen varmı acepa yav :)bıdebıde rosensenın temızleme kopugunu peelıgını kullandnmı cnm hıc yda kllanan arkıdıslerın vrmı nasıl ıyı gelmısdmı merk edıorm

özge dedi ki...

sevdacım,haklısın..

selin,ben bu tarz markaların kremlerini almıyorum canım.çünkü krem çok önemli bir çok iyi markanın bile kremi bazen iyi gelmezken böyle markalarınkine güvenmiyorum ben. rosense bana aşırı dokunmuştu yıllar önce bir hevesle ürünlerini aldım fakat berbattı. bir arkadaşım 3 set falan kullandı çok iyi geliyor bana diyordu onunda birden bozuldu cildi bence uzak dur.

SElin dedi ki...

hmm anadım canm ya ozaman bana soyle fıyatıda uygun olan bı temızleme kopüğü onerırmısın yada jelı farketmez benım cıldım karma cıLt acıkcası zor bır cılt tıpı her sabah temızlıyorum cıldımı orta okuldn berı bakarım cldıme sıler temızlerım hep nıvea kurutuyor salatalık ozlu olan lorealde kullanmısdım 15 tl flndı snırım oda hsuma gtmedı varsa uygun fıyatta kullandıgın bı urun yazarsan sevınrım