9 Eylül 2012

neler bitirdim..

Bourjois Göz Kalemi : Siyah renkte,geçenlerde diğerini bitirmiştim. Aslında ikiside aynı neden aynı anda kullandım bilmiyorum. Gerçi makyaj malzemelerini stoklamıyorum aynı anda hepsini kullanıyorum. Bu iki kalemide aynı dönemde bitirdim.Bu markanın kalemleri çok başarılı oluyor bence,mutlaka deneyin.

Yves Rocher Tırnak Kuvvetlendirici: Ojelerimin altına mutlaka tırnak kuvvetlendirici yada tırnak yüzeyini dolduran ciladan kullanıyorum.Uzun bir dönem Flormarınkileri kullandım.Sonra Yr dan denemeye karar verdim ve tekrar tekrar aldım. Şuan yenisi alındı başlandı bile:) Tavsiye ederim.

Yves Rocher Duş Jeli: Lavanta kokulu. Yapısını sevmedim ama kokusu güzel. Çok köpüren jelleri tercih ediyorum bu o kadar köpürmüyor ve çok küçük ambalajı hemen bitiyor. Bu set olarak eski müdürümden hediye gelmişti. Yine hediye gelmediği sürece kendim almam:)

Pronamel Diş Macunu : Daha önce birkaç kez orjinal boyunu kullandım. Memnun kaldım. Birkaç tane tanıtım boyu vardı elimde dağınık durmasınlar diye bitirmek istedim. 

Flormar Far: Bu far mat seridendi.Beyaza yakın bir pembe çok çok belirsiz bir pembe diyelim. Belkide çok mat olduğu için beyaz gibi duruyordu bilemiyorum. Zaten sadece bu tonları yani baz olabilecek tonları ( altın sarısı-bej-beyazın her türlüsü ) bitirebiliyorum.Hatta yiyorumda denilebilir. Tüm göz kapağıma,kaş altıma,göz altıma kullandım,memnun kaldım.

Loreal Glam Shine Nude Juice : Çok çok severek kullandım ve sonuna kadar bitirdim bu glossu.Sonuna kadar bitirme olayını yaşadığım nadir glosslardan kendisi,şiddetle tavsiye edilir. Daha önce yazısını yazmıştım.tık tık..

Mad Dolum Parfüm: İçinde tabiki hipnoz vardı :) Tekrar tekrar bitirip aldım diyebilirim.

Watsons Diskler: Annem buradayken ikimize de lazım diye dolaşırken aldık,fakat ben hiç beğenmedim. Hemen dağılıyor.Ojeyi çıkarırken örneğin dış yüzeyi hemen yıpranıyor. Bir daha almam demiyorum çünkü bazen ilk gördüğüm yerden pamuk almak zorunda kalabiliyorum. 

Dior Show Black Out Maskara : Alışverişim sırasında verilmişti. Makyaj çantama koymuştum minik diye bazen sürmeyi unutup işe gidebiliyorum:) Dior bu sefer yapamamış bence,ama seveni çok onu biliyorum.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR ..




8 yorum:

alice dedi ki...

disk pamuk konusunda sana katılıyorum, oje çıkarırken disk şekli yok olup ince uzun çubuk şeklinde bi pamukla baş başa kalıyorum :)

Unknown dedi ki...

Viva'cım bu aralar benim de tırnak kuvvetlendiriciye ihtiyacım var mevsim geçişinden midir nedir bilemiyorum ama tırnaklarım kat kat ayrılıyor :( bunu mutlaka deneyeceğim canım.

Gardrop Halleri dedi ki...

Merhaba;

Mad parfumlerden oldukca memnunsun anladıgım kadarıyla. Bırı onermıstı sende daha once kullandıgın markadan artık memnun degıldın dıye hatırlıyorum.Bu markadan memnun kaldın sanırım. Nerde magazası var mad'ın ?

özge dedi ki...

alice,kesinlikle aynı :)

betwin us,sanırım minik bir isim yanlışı olmuş olsun:) benimde bir dönem ayrılıyordu şimdi sorun yaşamıyorum canım..

gardrop halleri,evet banada önerilmişti canım, ankaradamısın sende ? ben gamanın içindekin mad den alıyorum:)

Gardrop Halleri dedi ki...

Ankaradayım evet. Kızılaya bir indiğimde uğrıyım o zaman. Teşekkürler

Adsız dedi ki...

Yves rocher tirnak kuvvetlendiriciyi deneyecegim. Ayrica bourjouis kalemler konusuda kesinlikle katiliyorum . Cok iyiler.

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

sihirlimavi dedi ki...

Far ve gloss bitiren nadir bloggerlardansın :)
Tebrikler Özgecim ;)

sevda s. dedi ki...

Uvvv, ürün kullanmada ki ve bitirmede ki disiplene hayranım canım. Gelsin yeniler :)