21 Kasım 2012

ABBA SAÇ ÜRÜNLERİ..

Bu markayı ilk kez öğreniyorum. Geçen hafta denemem için gönderilmişti. Tabiki denemeden ürünlere yer vermek istemedim. Biri boyalı saçlar için saç bakım şampuanı ve kremi diğeri ise nem serisinden şampuan ve saç kremi. 

Boyalı saçlar için olanı deneyemedim, şuan saçlarımda boya bulunmuyor. Nem serisini hemen denedim. Yaklaşık üç kez kullandım. Köpürmesine çok sevindim:) Maalesef köpürmeyen şampuanları sevemiyorum. Saç kremi oldukça nane kokuyor. Duş sırasında koku hemen duyuluyor. Duş sonrası saçlarım tamamen temizlendi. Temizlik hissini vermiyor bazı şampuanlar. Abba nem serisi bu konuda gayet başarılı. 

Tek sevmediğim yanı, saçlarımın hacmini yitirmesi:) Yani bu ürünlerden sonra saçlarım tane tane ayrılmadı.Yapışık durmaya başladı.Nasıl anlatabilirim bilmiyorum,sanırım anlamışsınızdır. 

Fiyatlarına gelirsek;

Nem serisi şampuanı (250 ml ) : 54 tl
Nem serisi saç bakım kremi ( 200 ml )  : 64 tl
Nem serisi yoğun bakım serumu ( 15 ml 4 applications ) : 89 tl

Bu arada nem serisini kış bakımı olarak sunuyor firma.  

SEVGİLER :))




3 yorum:

Yelda dedi ki...

Canım seni kutluyorum..Firmaların gönderdikleri ürünler hakkında gerçekten kendi düşüncelerini yazıyorsun. Bunu pek yapabilen yok maalesef. Genelde firmaların gönderdikleri ürün yorumlarını okumadan geçerim ben:)

özge dedi ki...

yeldacım,elimden geldiğince objectif olmaya çalışıyorum.hatta bazı ürünleri çok beğeniyorum kendi kendime rahatsız oluyorum inanmazlar mı acaba diye:)

sevda dedi ki...

daima durustce yaziyorsunuz dogal bir sekilde abartisiz anlatiyorsunuz abartmak urun guzel bile olsa karsi tarafta acaba sorusu uyandirir ama boyle durustce abartisiz yazmanizdan dolayi sizi tebrik ederim