30 Nisan 2012

Loreal Matte Morphose Fondoten..

Fondoten delisi olduğum halde çok az yer veriyorum farkındayım. Fakat gündüz çekmek gerektiği için pek mümkün olmuyor. Geçen yıl aldığım bir fondoten. Sanırım yarısına kadar kullanabildim. Biraz daha kullanır mıyım bilmiyorum. Çünkü dönem dönem değişik duruyor cildimde. Bazen çok kapatıcı ve doğal,bazen ise maske gibi duruyor.


Bu renk kapağı ile beni cezbetmeyi başarmıştı geçen yıl :)


Her zaman olduğu gibi en açık rengini almıştım,şu an aradım taradım hiçbir yerinde numara yada renk adı bulamadım :(

 Köpük yapıda,fakat Maybellıne köpük fondoten gibi berbat değil. Ben onu direk çöpe atmıştım. İnanılmaz pürüzlü ve çamur gibi duruyordu. Bu ise daha slikon yapıda. O his bazen tuhaf geliyor.Bazen de önemsemiyorum.


Bilek içimin fondotensiz hali.

Burada da fondoten uygulanmış ve yedirilmiş hali. Bu fondoteni fırça ile sürmüyorum. Nemlendirici gibi cilde yedirmek gerekiyor çünkü. Fırça ile tam dağılmıyor iyice kalıp gibi kalıyor ciltte.

Kısaca özetlemek gerekirse; Alınması gereken bir fondoten değil bence. Yapısı çok kalın. En açık rengi bile günün ilerleyen saatlerinde aşırı koyulaşıyor. Cilde oturması için uğraşmak gerekiyor. Yapısı rahatsızlık verebiliyor. 

Artısı ise cildi gerçekten iyi kapatması.

SEVGİLER..




29 Nisan 2012

deepdukkan..

Deepdukkan  dan satılan ürünleri çıkardım. Yeni ürünler ekledim. Fiyatlar yine çok uygun. Her zaman olduğu gibi ürün alanlara hediye gönderiyorum. Ürün almak isterseniz ozge_1981@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

bitirdiklerim..

Yine üstümden büyük bir yük kalktı. Yeni ürün denemeyi sevenler beni anlamıştır:) Bereketli bir hafta oldu.

Deborah Absolute Hı-Tech Maskara :  Kendi uzmanının kirpiklerinde görüp almıştım. Sık sık ve yoğun göstermişti kirpiklerini.Fakat bende hiç öyle durmadı. Cılız cılız kirpikler yarattı. Plastik fırçalardan aslında çok memnun kalmıyorum,fakat bu çok daha kötü durdu bende. Bu markanın far ve rujlarına bayılıyorum.Fondoten ve Pudralarını da seviyorum. Bu maskarada anlaşamadık :)

Bourjoıs Volume Clubbıng Maskara : Rengi acayip güzel bir mavi. Diğer markalarda kesinlikle bulamazsınız.Çok yumuşak bir açık mavi. Ne zaman sürsem soruldu markası. Sormayanlarda renkli maskara sevmeyenlerdir:) Hatta eğer kozmetik alışverişi yaparken kirpiklerimde bu maskara varsa,diğer alışveriş yapanlar hangi standdan aldığınızı gösterir misiz diyorlardı. Fakat çok çok zor çıkıyor kirpiklerden,eğer bu sorun değil derseniz ve değişik renkleri denemeyi seviyorsanız kesinlikle alın..

 Palermo Christina Aguilera  Parfüm: Palermoyu hiç sevmediğimi yazmıştım daha önce. Maalesef alırken 2 adet aldığımdan istesem de kurtulamamıştım bu markadan. Zaten Christinanın kokusunu da hiç sevmedim. Alırken nasıl aldım bilmiyorum.Sanırım çok koku birbirine karışınca iyi gelmişti. Oda parfümü yapıp bitirdim:) Şuan Mad kullanıyorum tavsiye üzerine çok memnunum.


Bvlgari Duş Jeli : Luxybox tan çıkan bir üründü. Çok beğendim. Duş jelinde en önemli özellik bence bol köpürmesi. Yumuşacık olması. Bu jelde aynı bu şekilde. Hemen köpürüyor ve mis gibi kokuyor. Orjinal boyu kesinlikle alınabilir.


Lanvin Şampuan : Sanırım şuan orjınal boyu yok bu ürünün.Çünkü içinden çıkan bilgi formunda fiyatı bulunmuyor. Lanvin!in seneler önce parfümünü kullanıp çok sevmiştim. Şampuanı görünce çok sevinmiştim fakat sevmedim. Saç maskesi kullandığım halde çok sert yaptı saçlarımı.


Artdeco Far Bazı : Oldukça memnun kaldım.Zaten sonuna kadar bitirdim. Farın kalıcılığını ve renk kalitesini kesinlikle arttırıyor. Yeniden seve seve alırım. Şuan elimde too faced ve ınglot olduğu için bir süre almayacağım. 


Oriflame Seductive Nude Ruj: Çoğunlukla Nude rujlarımı kullanıyorum.Yapısını çok sevdim bu rujun. Dudakta pürüzsüz duruyor. Aslında dolgunlaştırıcı özelliği varmış, ilk kullandığımda hissetmiştim,sonrasında hissetmedim. Her rengi alınabilecek bir ruj diyebilirim.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..

28 Nisan 2012

LuxyBox ..

Bugün iş yerinde kargom gelince ağzım kulaklarıma gitti tabi. Çok seviyorum içinden ne çıkacağını bilmediğim paketleri. Bakalım neler varmış içinde..

Yine özel günleri atlamadan hazırlanmış bir kutu..


Essie ojeyi görünce çok sevindim.Hem marka olarak daha önce denememiştim, hemde böyle kutulardan makyaj ürünü çıkınca daha bir mutlu oluyorum:)

Lanvın duş jeli
Lanvın Şampuan
LanvınVücut losyonu
Lanvın Sabun
Törpü
Naturals Saç Jölesi
Essie Oje

Sizde çok az ödeyip böyle güzel ürünleri denemek isterseniz Luxybox sizleri bekliyor

GÜZEL KALIN..


26 Nisan 2012

Nuxe Brightening Serum..

Kullanmaya başlayalı 4 buçuk ay oldu. Bitmek üzere ürün. Çoktan yorumlarımı yazmam gerekiyordu aslında. Nuxe ürünlerini genelde beğeniyorum. Şuan aynı serinin nemlendiricisini ve yıkama jelini kullanıyorum.Nem serisinden ise göz çevresini kullanıyorum.Hepsinden ayrı ayrı memnunum.

Günde bir kez sabahları yüzümü yıkadıktan sonra nemlendirici altına uyguluyorum. Bu serinin nemlendiricisi de çok kuvvetli olmadığı için birbirlerini tamamlıyorlar aslında. Nem verme özelliği yok. Cildimi aydınlattı mı derseniz sağ tarafta minik bir lekem var o hala yerli yerinde duruyor. Fakat genel olarak bakım yaptığını hissediyorum. Daha aydınlık,daha net bir ifade veriyor. Anlatılmaz yaşanır:) Bitmesine çok az kaldı, bitince yaz boyunca yeniden almayacağım. Güneş kremine başladım artık. Serum yerine güneş kremini sürüp,sonra nemlendirici uyguladığımdan sonbahara kadar yeniden alınmayacak bir ürün.

Nuxe severlere tavsiye ederim.İçerisinde Beyaz Çiğdem ve C vitamini bulunuyor.Ayrıca Ebegümeci ve Meyankökü de olması cildin yatışmasını sağıyor. 30 ml fiyatı 90 tl civarı..

SEVGİLER..

25 Nisan 2012


CosmoShow Fuarı Antalya'da Düzenleniyor
Agoras Fuarcılık tarafından 3-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında Antalya'da CosmoShow Kozmetik, Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarı organize edilecek. Fuar 11:00 - 21:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.Antalya şehir merkezinde olması ve ulaşım kolaylığı sebebiyle CosmoShow Fuarı Cam Piramit'te gerçekleştirilecek.
3 Mayıs'ta kapılarını açacak fuar her yaş grubundan kadın ve erkeğe hitap ediyor. Güzelliğine düşkün, bakımına özen gösteren herkese marka çeşitliliği içinde ürünleri test etme ve alışveriş imkanı sunması bekleniyor. 

Kuaförler, güzellik merkezleri, zayıflama merkezleri, dermo kozmetik ve renkli kozmetik markaları, güzellik ve sağlık çözümleri sunan klinikler ve marketleri bir araya getirecek fuarda saç bakımından, cilt bakımına, parfümlerden, anti- ageing ve zayıflama ürünlerine kadar geniş bir yelpazede yeni ürünler tüketicinin beğenisine sunulacak.

24 Nisan 2012

Oriflame Love Clover..

İşte yaz için klasik bir sedefli pembe. Rujum çok diye sürekli değişik renkler,tonlar almaktan klasik açık pembe bir rujum kalmamış. Geçen ay Oriflame kataloğunda indirimdeydi. Sanırım 7 küsür bir fiyatı vardı. Aslında pembe rujda sedef çok tercihim değil ama yaz için elimde bulunmasını istedim. Beklediğimden çok daha güzel bir ton çıktı.

 
Ben beğendim ya siz?

22 Nisan 2012

mim..

Sevgili Hülya tarafından mimlendim. Bakalım nasıl sorular varmış:))


1-) Ödül aldığın kişiye teşekkür et, onu linkle göster.
Hülyacığıma teşekkür ediyorum,söz dinlerim ben soru emrediyor bir kere:))  http://mavibeyazblog.blogspot.com/2012/04/mim-anket-defteri.html Hülya'nın yanıtlarını içeren linki verdim. Böylece onun cevaplarını da okuyabilirsiniz.

2-) Burcun nedir? Burçlara inanıyor musun?
Aslan burcuyum. Burçlara başına şu gelecek bu gelecek şeklinde değilde, bazı insanların burçlarının özelliklerini yansıttığına inanıyorum. Ben burcumun özelliklerini tamamen taşıyorum mesela..


3-) Hayattaki idealiniz, ulaşmak istediğiniz en son nokta nedir?
Bende işimle ilgili bazı şeyler istiyorum,umarım ulaşırım.

 4-) Aşka inanır mısınız? Sizce aşk nedir?
İnanırım,kıpır kıpır olmak bence. Nil Karaibrahimgil'in şarkısında dediği gibi ''Hakkında her şeyi bilmek istiyorum bu aşk değil de nedir '' 

5-) Hayalleriniz nelerdir? Hayal kurmak nasıl bir duygudur?
Hayal kurmanın insanı çok rahatlattığını düşünüyorum. Olmasını çok istediğim bir hayalim var, ama paylaşmayı sevmiyorum,çünkü herkesin enerjisi farklı.


6-) Sizce gerçek arkadaşın özellikleri neler olmalıdır?
Kesinlikle güvenilir olmalı.


7-) Hobileriniz var mıdır? Varsa nelerdir?
Olmaz mı. Öncelikle kozmetik tabiki,yoga yapmak,yüzmek ve kitap okumak ayrı bir tutku benim için.

 8-) Mim'leyen kişi hakkındaki görüşlerinizi yazınız.
Bloguyla tanıştığım ilk günden beri sıcak,samimi,düzgün bulduğum birisi. Yaptığı işi de çok beğeniyorum,umarım ideallerinde yazdığı yurt dışı olayı gerçekleşir. Çok çok mutlu olur .

Adaşım Junkhead mim'i sana gönderiyorum.Pamuk eller klavyeye :))

 

çekilişler..

Adaşım ciciler hediye etmeye karar vermiş. Bize de katılmak düşer.Katılmak için tık tık :))

Daha önce tanışıp,sohbetinden de çok hoşlandığım bir blogger '' Simyaser '' . Çok zarif bir saat hediye ediyor.
Katılmak için tık tık..

bitirdim..

Herkese günaydın, yine bir Pazar klasiği,biten ürünler. Geçen hafta fondoten bitirmiştim ve çok sevinmiştim. Bu hafta bitiremedim ama önümüzdeki hafta bir concealer ve pudra bitirmiş olacağım çok mutluyum. Ama önce bu hafta bitenler..


Nıvea Roll on : Daha önce kullanmıştım ve bir daha almam demiştim. Sebebi ise siyah veya koyu giysilerde beyaz beyaz bir kalıntı bırakmıyor başarılı ama terlemeyi önlemiyor. Yaz için özellikle terlemeyi önlemesi daha önemli bence. Bu arada ben roll on konusunda Rexonacıyım:) Rexona da hem roll on hem deo çıkarmış,beyazlık bırakmayan.İkisini almayı düşünüyorum. Bu ürün ise yanında yazdığı üzere hediye verilmişti. Elimde roll on kalmamıştı kullandım:)

Deborah Maskara : Bu maskarayı çok sevmiştim. Bir dönem uzun süre bu maskarayı çıkardı bende aldım ama artık Deborah aldı başını gitti. Sürekli farklı maskaralar çıkarıyor. Sanırım artık bu ürünü üretmiyordur. Kirpikleri yoğun gösteren bir maskara.

Selin Sıvı Sabun ( Bergamut ve üzüm çekirdeği ) : Bu sabunu alalı uzun zaman oldu,ama yeni bitirmedim tabiki. İçine büyük boy aldım sıvı sabunları doldurdum. Böyle pompalı bir ambalajı içindeki ürün bittikten sonra 2 kez daha doldurup kullanıyorum sonra atıyorum, yeni bir pompalı sıvı sabun alıyorum:) Kokusu çok güzel bir sabun yeniden alırım.

Avon Nude Ruj Testerı : Çok mat bir nude ruj olunca minicikte olsa kullandım :) İsmine bakmadan çöpe attığım için maalesef adını veremiyorum :(

Alessandro Işıltılı Transparan Gloss : Bildiğimiz ışıl ışıl şeffaf gloss. Ben nedense bu ürünü kırmızı rujların üstüne sürmek için almıştım. Oysa bu tarz glossları tek başına sürmek için alırım genelde. Rujların doğal haliyle kalmasını seviyorum çünkü. Fiyatını düşünürsek alınmasına gerek olmayan bir ürün, hiç bir özelliği yok çünkü.

Chantecaille Detox Mask : Itsbeacım denemem için göndermişti. Bu paketi sanırım 4 kez kullandım. Çok az bir parça sürmeniz yeterli. Daha doğrusu yapısı o kadar güzel ki az bir miktarla tüm yüzü kaplıyorsunuz. Rengi müthiş petrol rengi. İnanılmaz güzel arındırıyor cildi. Yolum Harvey'e düşünce mutlaka alacağım bir ürün.

Alix Avien Çatlatma Ojeler : İlk çatlatma ojelerim. Çok değerlilerdi benim için. İkisinin de içinde çok az kalmıştı ve kokuları değiştiği için çöpe gittiler. Gerçi o kadar çok kullandım ki baygınlık gelmişti artık. 

Rıval Nem Maskesi : Rıvalin bu tarz maskelerinin bütün çeşitlerini kullandım. En çok bu maskesini sevdim diyebilirim. Duş sonrası sürünce acayip güzel nem veriyor. Bir süre almayacağım sebebi ise bunu kullanmaktan Avene nem maskeme sıra gelmeyişi :) Kesinlikle tavsiye ederim..

GÜZEL PAZARLAR ..





20 Nisan 2012

Çekiliş Sonucu...

Bir çekilişin daha sonuna geldik. Çekilişe 87 kişi katıldı. Kazanan blogunu severek takip ettiğim biri oldu :) İlk kez bir bloggera  denk geldi :)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...
ben de varım..
inşallah:))

nilay.kivan-aydin@hotmail.com

Tebrik ediyorum Nilaycım, adres bilgilerini alıp, firmaya göndereceğim.

 SEVGİLER..

19 Nisan 2012

çekiliş...

Kozmoda.com sponsorluğundaki çekilişim için son bir gün, yarın akşam sonuçlanacak. Henüz katılmadıysanız tık tık :))

18 Nisan 2012

Çöpe giden ojeler..

Oje çekmecemi temizlerken bir kısmı çöpe bir kısmı arkadaşlarıma gitti. Çöpe gidenler bunlar. Gerçi o kadar ojenin arasında sadece bunların bozulmuş olması bile mucize. Daha fazlası bozulmuştur diye düşünmüştüm.

 En çok Bourjois üzdü beni:) Rengi muhteşemdi. Fakat oldukça uzun süredir benimle. Normalde diğer ojelerden kat kat daha uzun sürede bozuluyor Sally,Bourjois gibi ojeler. Bu serisinin çok hoş renkleri var,keşke aynı renkten tekrar bulabilsem. Bugün baktım daha koyusu var,beğenmedim. Sevilla Matte ojeler ilk matte ojelerden. Çekmecenin altlarında kalınca bozulmuşlar. Gerçi doya doya kullandım onları.

Sizin ojelerinizde böyle bozuluyor mu,yoksa az ve öz alıp bitiriyor musunuz ?

16 Nisan 2012

Birazcık Alışveriş:)

Geçtiğimiz hafta  aldıklarım. Fotoları çekmiştim,fakat eklemeyi unutmuşum. Bakalım neler alınmış..

Inglot YSM Fondoten: Inglottan ilk olarak cream fondoten almıştım.O sırada gördüğüm ve aklımda kalan fondoten bu olmuştu. En açık rengini aldım. Aklımda birkaç fondoten daha var ama önce fondoten bitirmeliyim:)

Inglot 27 TG Fırça : Bu modelde fırçayı Mac ten almıştım. Inglot fırçaları çok sevdiğim için birde buradan aldım. 

Fresh Line Mayonezli Saç Maskesi : Bu aralar saçlarımın ekstra bir bakıma ihtiyacı var. Sevgili Pınar önerince aldım. Başlangıç olarak küçük boy aldım,beğenirsem büyük boyunu almayı düşünüyorum. Öndeki renkli paketlerde aynı markanın vücut losyon testerları.

Sally Hansen Oje : Çok sevdiğim için bir renk daha olsa fena olmaz dedim:)

Koton küpeler : Didoşumla dolaşırken aldım bu cicilerimi.

D&R dan kitap : Elimde okunmayı bekleyen 2 kitap var buda yedekte beklesin dedim:)

Kozmoda.com sponsorluğunda yapılan çekilişim için son günler .Katılmak için tık..

15 Nisan 2012

En son ne okudum ?

Bu kitabı her D&R ziyaretimde görüyordum. Sürekli elim gitse de bırakıyordum. Sevgili Bütü  blogunda yer verince hoş bir kitap olduğunu öğrenip hemen aldım. Beğendim bu kitabı. Eğer dingin,kafanızı yormayan,bilgi vermek yerine sadece olayları , günlük yaşamdan kesitleri okumak isterseniz mutlaka alın,okuyun derim. Yazarın diğer kitabını da aldım fakat üst üste aynı tarzda kitap okumak istemediğim için başka bir kitabı okuyorum şuan. 

 Bu arada bu kitabı okuyunca kilo vermek çok kolaymış gibi geliyor insana :))

BOL KİTAPLI GÜNLER DİLERİM




Bitenler,çöpe gidenler...

Bu aralar bitenlerin dışında kozmetik çekmecelerimi temizlediğim için çöpe giden ürünlerde oldu.Ayrıca fondoten bitirdiğim için çok mutluyum:)

Max Factor Aydınlatıcı Baz : Çok eskiden aldığım bir üründü. Büyük ihtimal artık yoktur. Yarısına kadar kullanmışım. Çok parlak olduğu için çok kullanamamıştım bir köşede kalmış, çöpe gitti.

Bourjois Kırmızı Rujlar İçin Kalem: Bu ürün biraz ilginç, birde Sally Hansendan kullanmıştım. Kırmızı ruj sürmeden önce bu kalemi sürünce rujun taşmasına engel oluyor. Bal mumu gibi bir yapısı var, işe yarıyor fakat kırmızı rujla kırmızı kalemi tercih ettiğim için tekrar almayı düşünmüyorum.

Yves Rocher Cream Fondoten : Çok çok başarılı bir fondoten.Zaten bu markanın en iyi fondoteni. Bence Yr ın diğer fondotenlerini 20 li yaşların ortalarına kadar kullanmak gerekli.25 li yaşlardan itibaren bu fondoten daha başarılı gibi geliyor bana. Sonuna kadar kullandım. Mat yapıda değil,cildi canlı gösteriyor. Oldukça kapatıcı. Uzun süre kullanıp bıktığım için bir süre almam,ama sonrasında kesin alırım.

 Otacı Canlandırıcı Şampuan : Çok severek kullandım. Uzun süre yeni şampuanları denemek için sürekli yanlış ürünler aldım.En son Otacı aldım ve gerçekten mis gibi yapıyor saçları. Çok güzel arındırıyor,güzel kokuyor,tek problemi her bitkisel şampuanda olduğu gibi sert yapıyor. Çok etkili bir saç maskesi kullanınca bu sorunda çözülüyor.

Glıss Fön Öncesi Koruyucu : Geçen yıl almıştım bu ürünü. Glıssın birçok ürününü severim. Bunuda ilk kullandığım zamanlar beğenmiştim. Sonra başka ürünlere geçtim. Bu kenarda kalmış. Bulunca baktım yarısı duruyor,kullanıp bitirmek istedim fakat hiç beğenmedim. Ya isteklerim,beklentilerim değişti yada beklediği için etkisi kalmadı. Yeniden almam.

 Renkli Allık Fırçaları : Eskiden aldığım fırçalar. Tahmin edersiniz ki renklerinden dolayı almıştım. Sadece allık sürmek için kullandım. 

Guerlain Parlatıcı: Şeftali tonlu ruj ve parlatıcı. Bir dönem ayıla bayıla kullandım. Çekmecenin diplerinde kalmış ve bozulmuş,kokusu değişmiş çöpü boyladı. Sanırım artık yoktur bu ürün. Markaların çok çabuk ürün değiştirdiklerini düşünürsek artık yoktur..

KEYİFLİ PAZARLAR..




13 Nisan 2012

Clinique Chubby Stick..

Bu cici rujları almamak için uzun süre direndim. Aman boşver ne gerek var diyerek kendimi bu üründen uzaklaştırdım. Fiyatlarınıda düşünecek olursak yok canım değmez demiştim. Sonra birden bire ''whole lotta honey '' rengine vuruldum.Kesin almalıyım dedim,Douglasa gittim ve sonuç iki adet oldu :) 

 05 - Chunky Cherry 
02- Whole Lotta Honey

05-Chunky Cherry


02-Whole Lotta  Honey (aşık olduğum renk )

Dudakta göstermeyi isterdim fakat çok zor geldi :) Bugünün Makyajı kısmına mutlaka eklerim dudaktaki duruşunu. Yapıları ruj-gloss arası. Ruj kadar renk vermiyorlar , glosslar gibi yapışkan değiller, balmlar kadar nem veriyorlar. 3 ü birarada reklamı gibi oldu ama bence öyleler ..Şiddetle tavsiye ederim..

SEVGİLER


12 Nisan 2012

Mim,''So Sweet ''Blogaward...

Yeni bir mim,Sevdacığım  dan geldi. Kendisine kocaman öpücük gönderip sorulara geçiyorum :))

1. Mesleğin seni mutlu ediyor mu?
Mutlu olmam için Sephoranın sahibi olmam gerekiyor :))

 2. Dilediğin meslek miydi?
Tabiki ha-yırrr

 3. Yalnız mı ilişkide mi yaşamayı seviyorsun?
Her ikisinide severim,eğer mutluysam ilişkiyi tercih ederim tabi.Şuan olduğu gibi..

 4. Tatsız durumlardan kaçınmak için yalan söyler misin, dürüst ol?
Söylenmez miiii :))

 5. Yabancı bir dil konuşuyor musun?
İngilizce,konuşabildiğim kadar..

 6. Rüyandaki evde oturuyor musun? Taşınmak veya yurtdışına gitmek istiyor musun?
Rüyamdaki evde oturmam şuan için imkansız ( sanırım çok şey istiyorum ) Yurtdışı istemiyorum.Vakti zamanında İngiltere yolları görünmüştü ama ben şahsı terk ettim,hiççç gidemem oralara :))

 7. Mobilya değiştirmeyi sever misin?
Hiç sevmem..

 8. Çevre-hayvan koruma hiç katkın var mı?
Hayvanlar için kendi çapımda sürekli birşeyler yapıyorum. Dernek olaylarını sevmiyorum.

 9. Televizyon ve filmleri sever misin?
Tv sevmem, filmleri severim,özellikle Tim Burton filmi olursa zevkten dört köşe olurum :))

 10. Bırakmak istemediğin kötü huyların var mı?
Alışveriş ve blogum 

 11. Loto veya benzeri bir şans oyunu oynar mısın?
Piyango bileti alırım,düzenli olmasada ara sıra denerim şansımı.

Mim'i yapmak isteyen herkese gönderiyorum..

Vee Çekiliş Sonucu...

Öncelikle kazanamayanlar hiç üzülmesin. 20 Nisan!a kadar devam eden Kozmoda.com sponsorluğunda bir çekilişim daha var biliyorsunuz. Belki onu kazanırsınız. Hem hediyeler daha küsell....

68,sıradaki yorumuyla britneylover kazandı. Mail adresini yazmadığı için mail atamıyorum. Kendisi bana ulaşırsa hemen göndermek istiyorum hediyelerini. Ayrıca yorumunda oje delisi olduğunu belirtmiş.Bende pakete başka ojelerde ekliyim diyorum:)

Blogger britneylover dedi ki...
İki blogunuzun da izleyicisi oldum.Twitterda paylaştım.(senemerkcetin) Bir oje delisi olarak hepsini istiyorumm :)) Herkese bol şans!
SEVGİLERR

11 Nisan 2012

DEEPDUKKAN...

Deepdukkana yeni ürünler eklendi, eski ürünlerin fiyatı düşürüldü. Ürün alan herkese minik hediyeler gidiyor. Fakat ilk alışveriş yapana makyaj çantası gönderiyorum. Ürün satın almak yada bilgi istemek için ozge_1981@hotmail.com adresine mail göndermeniz yeterli.. 

Çekilişe katılım süresi yarın akşama kadar. Akşam bu saatlerde kazanan belli olacak. Katılmak için tık tık..

10 Nisan 2012

Kozmoda.com Alışverişim..

Geçenlerde Kozmoda.com  sponsorluğunda yaptığım çekilişten bahsetmiştim. Kozmoda.com dan ilk alışverişimi yapmış bulunuyorum.  Kargo ödemesi olmadan Sürat kargo ile elime ulaştı. Siparişin çok kısa bir sürede hazırlanıp kargoya teslim edilmesi çok hoşuma gitti. Ürünler mağazalardan daha indirimli. Ben yaptığım alışverişten memnun kaldım. Umarım sizlerde memnun kalırsınız. 

Ürünler bu kutuda geldi. İçi çok güzel muhafazalı olarak paket edilmişti.

Clinique Pudra ve Flormarın yeni çıkan siyah göz kaleminden aldım, ama sağolsunlar krem ve parfüm testerları eklemişler. Ayrıca Deborah ın yeni rujunun denemeside mevcut. Hemen denedim ve bayıldım. Zaten Deborahı severim.

Kısacası ben bu alışverişten çok memnun kaldım. Pudra ve kalem için ayrıntılı post hazırlayacağım. 

Kozmoda.com sponsorluğundaki çekilişime katılmak için tık tık :))




Makyaj Yarışması..

 


 
Luxybox, Türkiye'nin en güzel makyaj yapan kadınını arıyor.
En seçkin kozmetik ürünlerini özel indirimlerle satın alma olanağı sunan Luxybox'ın düzenlediği yarışmaya katılmak isteyenler, kendilerine ya da istedikleri birine yaptıkları makyajı fotoğraflayıp Facebook.com/LuxyBox sayfasındaki aplikasyona yükleyerek yarışmaya katılabiliyorlar. Yarışmanın birincisi 500 TL., ikincisi 300 TL., üçüncüsü 200 TL. değerinde LuxyBox Hediye Çeki kazanacak. LuxyBox makyaj yarışması 1 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Luxybox.com'dan alışveriş edenler ayrıca LuxyParalar kazanıyor, diğer alışverişlerinde bu LuxyParalar kadar indirim alıyorlar. www.luxybox.com 'u arkadaşlarına tavsiye edenler ise arkadaşlarının ilk alışverişlerinden 6 TL. değerinde hediye çeki kazanmanın keyfini yaşıyorlar.