28 Nisan 2013

Avon Perfect Kiss Rujlar..

Bir dönem cilt ürünleri hariç tüm makyaj ürünlerini deneyip elimi eteğimi çektiğim Avon ürünleri artık kuzenim hediye ederse yada sana da bundan aldım derse eve girebiliyor:) İyi ürünleri yok mu tabiki var ama insan markadan bir kere soğumasın işte. 

Gelelim rujlara. Blogger arkadaşlarımın övmesi sonucu 2 ay önce bende iki rengini alıp denemeye karar verdim. Kokularına aşık oldum. Eskiden pembo sakızlar vardı tıpkı onlar gibi kokuyorlar. Yapıları ne çok kuru ne çok nemli bence tam kıvamında. 

Gözüm deep orchid deydi en başta, fakat reklamlarında çıkan rengide almadan duramadım. Sanırım en çok satılan reklamında kullanılan renkmiş. Berry Smooch gerçekten çok güzel bir renk. 

Bayıldım bu renge. Yoğun yapıda olup tek katta rengini tam olarak vermesi hoşuma gitti. Ne çok koyu ne açık bir pembe. Biraz iddialı gibi dursa da makyajla bütünleşince çok baskın durmuyor.

Bu renge ise bittim diyebilirim. Gerçekten hem renkleri hem rujların yapılarını çok sevdim. Sanırım Avonda en çok renk çeşitliliğine sahip seri bu seri. Katologa bakınca karar verilmiyor ama bir kaç renk daha almak lazım bence. 

Biliyorum her blogta gördünüz bu rujlardan ben biraz geç kaldım fakat bu kadar beğendiğim bir seriye değinmeden geçmek istemedim.

SEVGİLER..






6 yorum:

Unknown dedi ki...

pembenin rengini çook beğendim ve rujun yapısını beğendim,nemli rujları severim,güle güle kullan :)

konuşma kılavuzu dedi ki...

Güzel blog, tebrikler....


özge dedi ki...

uğurböceği,teşekkürler tatlım,övdükleri kadar varmış:)

konuşma kılavuzu,teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

Hani demişsin ya insan bir markadan soğumasın işte, ben de aşırı soğudum o yüzden hiçbir ürününü almıyorum. Hele ilk makyaja başladığım zamanlarda aptallık edipte fondötenini kullandığımda cildimde o güne kadar hiç çıkmayan ilhitaplı sivilcelere neden olunca nefret ettim bu markadan. Onun yüzünden izleri çukur şeklinde kaldı :( bir daha asla avondan ürün almam.

kendinin ruh doktoru dedi ki...

çok güzellermiş.çekilişim var beklerim

Unknown dedi ki...

Berry smooch harika bir renkmiş ya bayıldımm :)
Bana da beklerim :)

http://damlakalaycik.blogspot.com/