28 Nisan 2013

Bitenler,çöpe gidenler..

Herkese güzel pazarlar..
Haftanın bitenleri nelermiş bakalım ?
Noviderm Boreade Yüz Yıkama Köpüğü : Bir süre önce peelingini alırken dayanamayıp bu köpüğü de almıştım. Kremsi köpük kıvamında ve ben bu kıvamı çok seviyorum. Makyajı oldukça iyi temizliyor,yıkama sonrası cildi çok kurutmuyor. Yağlı ciltler dışındaki herkese tavsiye ederim. Stoğumda başka cilt ürünleri olduğu için bir süre yeniden alamayacağım.

Flormar Makyaj Temizleme Mendilleri : Sürekli görüyordum fakat almıyordum. Geçenlerde iki tanesi 5 tl olunca aldım. Birini hemen arkadaşıma kaptırdım:) Her gün kullanmıyorum bu mendilleri.Özellikle şehir dışındaysam yada evimden başka bir yerde kalıyorsam temizleme sütü götürmüyorum yanımda ve bu mendillerle silip yıkama jeli ile yıkıyorum. Açıkçası baya sevdim. Flormar yine şaşırttı beni.

Neva Care Nutrıtıve : Saçlarımı taramadan önce tüm saçıma fısfıslıyorum sonrasında saçlarımı kurutuyorum.Uzun saçların taranmasını kolaylaştırıyor fakat şuan benim saçlarım kısa olduğundan sadece yumuşaklık veriyor. Ben şuan bioblas kullanmaya başladım ve seviyorum bu tarz ürünleri daha birçok denemek istediğim olduğu için hemen aynısından almayacağım ama sizlere tavsiye ederim tabiki.

Glıss Şampuan : Daha önce yine bitenler yazımda Glıss şampuanları sevdiğimden fakat bu çeşidini hiç sevmediğimden bahsetmiştim. Stoğumda olduğu için kullanmak durumunda kaldım. Hatta bir tane daha küçük boyu var onu eşime verdim o bitirecek:) Sevmeme nedenim ise saçları inanılmaz çabuk yağlandırması. Ben yaza kadar olan dönemde gün aşırı duş alıyorum. Bu şampuanla akşam yıkanıyorum sabah tuhaf bir his oluyor saçlarımda sonra hemen yağlanıyor. Berbat bence..

Sensodyne Köpük Diş Macunu : Bayılıyorum bu ürüne. Daha önce kaç kez bitirdim hatırlamıyorum. Verdiği his ve tüm ağıza yayılıp ferahlatması hoşuma gidiyor. Oldukça uzun sürede bitiyor tavsiye ederim.

Benri KarePamuk: Artık herkes biliyor çok seviyorum bu pamukları,makyaj çıkarırken bol bol kullanıyorum.

Mac Fırça : Tartan Tale Koleksiyonundan fırça seti almıştım. Artık dökülmeye başladı.Zaten bir anda tüm settekiler eskimeye başladı:) Yakında diğerleride çöpe gidecek.

Hermes Parfüm : Hangi çeşidi olduğuna bakmadan attım.Çünkü 1 fı sıktım berbat bir koku hemen attım. Hermesin kokularıyla aramda bir türlü bağ kurulamadı. Hiç birini sevemiyorum.

Fito Krem : El tırnaklarımın kenarları çok kuruyor benim.Ne kadar krem sürsem de hemen kuruyor.Bende bu merhemi sık sık kullanıyorum.İşe yarıyor.

SEVGİLER..















11 yorum:

ElaSel dedi ki...

Ne çok şey bitmiş:) Noviderm'in başka ürünlerinden kullandın mı nasıl bir marka merak ediyorum? Bu köpüğü de merak ettim. Tartan tale koleksiyonundaki fırça 187 değil mi aynı şeyi ben de düşünüyorum tel tel dökülüyor sinir etti. Hermes'in hangi parfümü acaba=) daha cuma günü denedim tekrardan hepsini ama bana da uymuyor=) özellikle nil için kendimle inatlaşıyorum istiyorum ama bir türlü beğenemiyorum:P

özge dedi ki...

elaselcim,evet peelinginide kullanıyorum oldukça güzel içirisindeki zerrecikler can yakmıyor ve güzel arındırıyor cildi. 187 nolu fırça evet 168 de yakında çöp olacak. yeni çıkmış bu hermes bakmadım bile üzerine ne yazıyor diye canım sevmediğimden..

Cfusun dedi ki...

yine bitirmişsin bir sürü ürünü,fito krem alerji egzama değil mi için annem kullanıyordu benim tırnak etlerim aynı durumda işe yarıyor mu ?

Unknown dedi ki...

sensodyn diş macunu kullanıyorum ama köpüğünü hiç denemedim,madem memnunsun bende alıcam sağol :)
bitenleri raftan temizlemek zevkli oluyor ;)

özge dedi ki...

cfüsun,bana fitoyu manikürcüm önerdi,çünkü manikür yaptırıyorum birkaç gün içinde yine atıyor tırnak etlerim sert oluyor. işe yarıyor oldukça özellikle yatmadan önce sürmen gerekli..

uğurböceği,valla bitirmek çok iyi oluyor gerçekten özellikle bir daha almayı düşünmediğin ürünleri bitirmek rahatlık veriyor:)

Süslü Günlüğüm dedi ki...

flormar mendilleri gerçekten çok güzel bu arada teklide satılıyor 2.5 tl ama orda inatla ikili 5 lira diyorlar, tekli ne kadar diyince 2.5 demişlerdi çok gülmüştüm :D satış politikası herhalde :))

özge dedi ki...

süslü günlüğüm,evet öyleymiş bende duydum sonradan gerçekten komik :)

makyajlı kareler dedi ki...

tebrikler tatlım. Bitirme konusunda sana hayranım beni de gaza getiriyorsun:)))

özge dedi ki...

makyajlı kareler,gaza gel tsbiki:) sadece düzenli kullansan bitirebilirsin zaten darısı başına tatlım..

Kitap Eylemi dedi ki...

harikasın canım benim :)

Adsız dedi ki...

glissten ya çok memnun kalmış kullananlar ya da nefret etmiş arada bir ürün. Sensodeynin diş fırasından macunlarına kadar aşığım :) benriyi de seviyorum. Flormar ıslak mendili de denemek lazım.