14 Nisan 2013

bitirdim..

Biliyorum bir haftadır yazmıyorum. Eşim yurt dışında olunca bende yakın arkadaşımda kaldım. Tabiki gezdik,tozduk,eğlendik özellikle uzun zamandır tiyatroya gitmediğim için çok güzel bir oyuna gittik. Bunun yanı sıra gündüzleri işe gitmeyi de ihmal etmedik:) Bu süreç içerisinde nete hiç girmedim. Sonunda eşimde bende evimize kavuştuk ve hem sevdiğim blogları gezdim hemde bitenler yazımı yazmaya fırsat bulabildim.

Golden Rose Oje Çıkarıcı Pedler : Standındaki bayan çok övmüştü. Fakat maalesef hiç çıkarmıyor ojeleri. İçerisindeki yağ mükemmel tırnakları besliyor bence. O yüzden bu pedleri ojelerimi çıkarmak için değilde tırnak etlerime masaj yapmak için kullandım.

Shıseıdo The Skincare Cleansing Foam : Bir zamanlar yani yıllar önce bu markanın cilt bakım ürünlerinin tüm serisini alıp kullanmıştım. Çok beğenmiştim. Tabi artık cilt tipim değişti yaş ilerledi aynı seriyi kullanamıyorum. Bu seri yaşım ve cildim için uygun. Bu tarz köpükleri seviyorum.Hem köpük yapıda hemde kremsi. Yani Yves Rocherde ki gibi su şeklinde duran köpüklerden değil.Yapısını sevsemde sonuç başarısız. Makyajı iyi çıkarmadığını düşünüyorum. Aşırı kurutuyor cildi. Bu boyunu set olarak almıştım. Bitince büyük boyunu alırım diye düşünmüştüm fakat almayacağım.Kesinlikle tavsiye etmem.

Dalan D'Olive Saç Bakım Kremi : Sürekli görüyordum fakat deneme fırsatı bulamamıştım. Sonunda kullandım ve bitirdim. Gerçekten çok başarılı buldum. Şampuanını da kullandım.Her ikisini de tekrar alırım. Saç kreminden beklediğim şey saçlarımı yumuşacık yapması.Bu kremde bu işi çok iyi yapıyor.

Bioderma Sensibio DS+ Yüz Yıkama Jeli : Şu yazımda ürünü sevmediğimden bahsetmiştim. Ve tekrar almam demiştim. Ama nasıl olduysa stoğumdan yine çıktı. Sanırım 3 al 2 öde kampanyasından yararlanmak için almıştım. Shiseido ve Biodermayı dönüşümlü olarak kullandım ve ikisi de kötüydü.

Isana Aloe Veralı Duş Jeli : Bu duş jellerini Rossmannda sürekli görüp kötüdür diye almıyordum. Yaklaşık 6 ay önce adaşımın  tavsiyesi ile çeşitlerini almaya başladım. Gerçekten fiyatına göre çok iyiler. Ve o kadar çok çeşidi var ki her seferinde farklı alıyorum. Aloe Veralısı koku olarak çok yoğun değil. Bence diğer çeşitleri daha güzel.

Lilibe Pamuk : Genellikle disk kullanmayı seviyorum. Bu şekildeki pamuğu da ara sıra alıyorum. Özellikle son zamanlarda simli ojeleri folyo yöntemi ile çıkarmak için bu pamukları kullanıyorum.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR :))









7 yorum:

itsbea dedi ki...

bende nerelerde bu kız diyorum:)epey ürün bitirmissin yine canımcım, özledim senle sohbet etmeyi:((bloguma bile yazamıyorum ama ciddi sıkıntıdayım nöbetlerden filan, az kaldı insallah 15 güne bitiyor bu dönemim=)

özge dedi ki...

itsbeacım,evet canım sen yoğunsun ben yoğunum görüşemiyoruz:(çok öperim..

makyajlı kareler dedi ki...

tebrikler tatlım:)) rossman duş jelleri bende kötümüdür diye hiç alamadım ama dediğin gibi alacağım:))

özge dedi ki...

makyajlı kareler,sağol canım aslında fiyatları uygun şeyleri denemek lazım.

ElaSel dedi ki...

jelden umutluydum alacaktım şimdi yine kararsız kaldım=)shiseido'nun başka jeli var mı ki?

sevda s. dedi ki...

Dalan D'Olive Saç Bakım Kremini merak ettim canım. Lilibe pamuk bana çok gıcır gıcır geldi, tuhaf naylon gibi. Ben de folyo yöntemi ile oje çıkarmada kullanıyorum bu pamukları

özge dedi ki...

elasel,bizim yaşımıza bu seri çok uygun canım sanırım birde beyazlatan serisi var kullanabileceğimiz belki o daha iyidir:(

sevdacım,güzel tavsiye ederim bu maskeyi:)