6 Nisan 2013

ciciler..

Bir süredir yazamadığım için alışveriş yazısı sırada bekliyordu. Farklı zamanlarda farklı yerlerden aldıklarım bakalım nelermiş..

Bunlar gerçekten merak ettiğim aklımda kalan ürünlerdi. Özellikle Maybellıne Color Tattoo farların birçok rengini bulmuşken bu rengini hiç bir yerde bulamamıştım. Bulunca hemen aldım.

Essence tekli farları ilk kez denedim ve baya sevdim..

Yves Rocher bb kremi birkaç kez denedim oldukça canlı gösteriyor cildi,sevdim..

Flormarın sürekli aldığım asetonlarından,mat ojelerin bu rengini almamıştım farla bütünleşince hoşuma gitti.

Karbon maskesi ve İnci tozu kremi


 
Aklımda bir sürü liste var fakat şu aralar hem çok yoğun olduğumdan hem çok yorgun olduğumdan hiçbirine gidip bakıp alamadım. Bu cicilerle idare ediyorum:)

SEVGİLER ..
 

12 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Güle kullan canım aldıklarını. Flormar asetonu çok sevdim bende.Elimde iki marka daha var ama onun yerini tutamadılar.

Adsız dedi ki...

Flormar perfect coverage'ı uzun yıllar kullandım cidden şahane bir kapatıcılık veriyor, color tattoo ise aynen o rengi görür görmez kapıverdim, ben de şu flormarın paletlerinden almamak için kendimi zor tutuyorum desem yeridir:)

Güzel günlerde kullanasın canım aldıklarını:)

Junkhead dedi ki...

Ooh ohhh adaşım gözüm gönlüm açıldı valla,yine süper ciciler almışsın ;) Buarada 2-3 foto 2 kere eklenmiş yine :P Essence tekli farlardan o ortadaki renk hangisi,çok değişik göründü gözüme. Color tattoo nun o tonunu ben de hiç bir yerde görmedim ya. Essence long lasting mor kalem mi o gördüğüm hihihii :))) Güle güle kullan hepsini de !! Golden Rose rich color ojeyi seveceksin,çok güzel bir seri bence.

★nasli_ dedi ki...

uuuu hepsi çok çok güzeller güle güle kullan cnm :)))

özge dedi ki...

makyaj kelebeği,sürekli farklı bir çeşidini alarak sıkılmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok iyi asetonlar:)

7-24,teşekkür ederim canım,normalde flormarı gibi markaların cilt ürünlerini kullanmıyordum bunu bir arkadaşım çok övdü ve gerçekten güzelmiş daha önce neden almadım diye hayıflandım:) bu far paletini gittim geldim almadım fiyatı uygun ama farım çok dedim en sonunda alıverdim:)

adaşım,maalesef o problemi çözemedim henüz:)evet sen çok övünce morundan başladım almaya,yr dan aldığım kalemlere benziyor çünkü diğer renkler sonra baktım onlar baya kurumuş güzel çizmiyorlar sanırım hepsini atıp bunlardan alıcam:)ortadaki farın nosu yırtılmış kullanmadan önce simli bej gibi duruyordu sürünce kahveye yakın durdu ilginç bir far bence:)

naslı,çok sağol canımcım..

makyajlı kareler dedi ki...

güle güle kullan canım aldıklarını. farlara bayıldım renk seçimleri güzel. yüz pedini nereden aldın acaba canım. bende loreal'in peelinginin pedi var onu kullanıyorum.

BNG dedi ki...

Hepsi çok güzeel.
Güle güle kullan cicilerinii. :)
Ojeleri çok sevdiim!Bide flormar far paletiniii! <3

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Watsons temizleme pedi cok guzeldir banyomda da bulunduruyorum peelingi muthis yapiyor:) guzel gunlerde kullan cicilerini :)

özge dedi ki...

makyajlı kareler,teşekkür ederim canım,yüz pedini bahsettiğin lorealden alacaktım yani yıkama köpüğünü alacaktım sırf bu ped için baktım watsonsta satılıyormuş daha iyi oldu:)

tek aşk a,çok teşekkür ederim,flormar far paletinin matlığına bende karşı koyamadım..

Yelda dedi ki...

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan:)

BÜTÜ dedi ki...

Allahım hepsi şahane alışveriş isteği uyandırıyorsun kesinlikle :)

özge dedi ki...

süslü günlüğüm,sağol canım,evet bende çok beğendim..

yeldecım,teşekkürler:))

bütücüm,sende de istek uyandırıyorsam tebrik edicem kendimi:) sen o kadar güzel şeyler alıyorsunki bakmaya doyamıyorum:)