7 Nisan 2013

Neler bitirdim..

Biten ürünleri pazarları yazıyorum biliyorsunuz. Son 2 haftadır pazar günleri dışarıda olduğum için yazısını yazamamıştım. Şimdi bakalım neler bitmiş..

Yves Rocher Exfolıating Foam Cleanser : Bu temizleyiciyi toniği ve temizleme sütü ile takım olarak almıştım. Yakında üç ürünü de ayrıntılı olarak yazacağım. Kısaca içlerinden sadece bu ürünü sevmedim. İçindeki parçacıklar çok sert,yüzümü çiziyordu bence. Ayrıca temizlemesi hiç iyi değildi. Bitirdiğime çok sevindim. Fakat toniği ve temizleme sütü çok başarılı onu da ekleyeyim:)

Watsons naneli lip balm : Naneli dudak ürünlerini seviyorum. Bununda kokusu çok güzel ve çok güzel yumuşatıyor dudakları. Elimde çok fazla balm olmasa hemen gidip alırdım yine.

Elseve Boyalı Saçlar için şampuan : Saçlarımda boya yok neden bunu kullandım çünkü stoğumda vardı. Annem çok kullanıyor bu şampuanı sanırım o geldiğinde getirmişti. Elseve şampuanların birçok çeşidini seviyorum. Tabi boyalı saçların rengini koruyor mu bilmiyorum. Genel olarak iyi.

İdil Gül Kokulu Mendil : Her zaman diyorum ıslak mendillerin hangisi elime geçerse onu alıyorum. Önce gül kokusunun ağır olacağını düşündüm fakat çok beğendim. Yeniden aradım hatta bulamadım. Hangi marketten aldığımı hatırlarsam hemen alacağım.

Dior Pure Lıght Fondoten : Artık bu fondoten yok,sanırım yerine eclat çıktı. İnanılmaz ışıltılı bir fondoten. Yağlı ciltlerin uzak durması gerekiyor. Cildi sağlıklı,ışıltılı gösteriyor. Şuan aklımda başka fondotenler olduğundan dior almayacağım.

Flormar Kuşburnu Özlü Aseton : Her çeşidini seviyorum bu asetonların. Bitirdiğim kuşburnu özleri içeren. Yerini üzüm çekirdeklisi aldı bile.

Yves Rocher Göz Çevresi : İki paket denedim. Oldukça beğendim. Hem nem verip hem bakım yapan kremlerden. Ben her gün concealer kullandığım için göz çevrem çok kuru oluyor ve bol nem veren kremleri tercih ediyorum. Tabi yaştan dolayıda sadece nem yetmiyor. İleride alabileceğim göz çevresi kremlerinden.

Yves Rocher Cure Solıtıons Yoğun Bakım Kremi  : Daha önce serumunu kullanmıştım ve oldukça sevmiştim. Kremini almadım çünkü bu markanın kremleri bana iyi gelmiyor hatta dokunuyor. Tester verilince çekinerek denedim. Tabi çok yoğun bir krem olduğundan gece kullandım. Sabah kalktığımda cildim yumuşacık olmuştu bol nem vermişti. Çok beğendim.

Duru Shine Safir Duş Jeli : Bu duş jellerini ilk çıktıkları günden beri severek kullanıyorum. Hatta eskiden çok daha fazla kullanıyordum. Sonrasında uzun bir süre başka jeller kullandım. Safirdeki ışıltılara gözüm takılınca yine aldım.

Bioderma Sensibio H2O : Çok seviyorum bir çok kişi gibi. Göz makyajı için bunu kullanmıyorum. Sadece yüz yıkama jelinden önce yüz temizliği için kullanıyorum. Bu bitince yerini nuxe aldı sonrasında yine dönüş yapacağım. 

Arko nem zeytinyağlı : Çanta içi için çok seviyorum minik tüptekileri. Bu sefer bunu denedim kötü değil fakat klasik olanın tadını vermedi..

HERKESE GÜZEL PAZARLAR:))

















7 yorum:

Back to Black dedi ki...

Ben bu aralar iyice boşladım blogu bitenlerim birikti. Şİmdi senin yazını okuyunca şevk geldi içime:) Yves Rocher almayı düşünüyordum okuduğum iyi oldu. Öpüyorum canım mutlu pazarlar :)

Kitap Eylemi dedi ki...

harikasın yine, ben de geçen hafta bitiremedi bir şey diye üzülmüştüm:)

özge dedi ki...

pınarcım,merak etme bende epeydir yazamıyorum pek.senin bitenlerinide bekliyorum öptüm bende..

eylemcim,işte tüm bitenler bir arada :))

seregon dedi ki...

Ne güzel düzenli yazıyorsun canım bitenleri:) gelsin yeniler:)

özge dedi ki...

seregon,bitirdikçe içim rahatlıyor hemen yazıyorum:))

Unknown dedi ki...

Hayirli olsun bitirdiklerin . O naneli balm dan bende de var nasil bitcek diye dusunuyorum kara kara :-)

özge dedi ki...

büsra,biter canımcım ben hergün aynı balmı sürmediğim halde bitirebildim ama gerçekten büyük:)