23 Haziran 2013

Biten Ürünler..

Herkese Merhaba,

Haftanın biten ürünleri bakalım neler olmuş,

Hops Islak Mendiller : Kalitesi süper bir ürün. Hem boyutları büyük mendillerin hemde oldukça ıslak. Makyaj yaparken elime bulaşanları ve ürünlerin üzerlerini siliyorum bunlarla biliyorsunuz. Sürekli tüketiyorum bu yüzden..

Jane Ahley Pudra : Transparan bir pudra .Yani başlı başına bir pudra gibi kullanmaktansa sadece fırça ile fondoteni sabitlemek amaçlı kullanabileceğiniz bir ürün. Renk vermiyor tabi bendeki en açık rengiydi. Belki koyu renklerinde renk veriyordur,belki onlarda transparan yapıdadır kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim. Amerikadan gelen bir marka. Ben arkadaşımın vasıtasıyla şu siteden aldım.Tekrar almayacağım çünkü çok daha uygun fiyata rimmel london stay matte aldım aynı işlevi görüyor.

Dıorshow Extase Maskara : Kuru yapıda olan maskaralardan. Aslında dolgunluk veriyor fakat sürerken inanılmaz derecede göz kapağınıza bulaşıyor. Onca  para verip almaya değmeyeceğini düşünüyorum.Yanındaki ürün ise bir eczane alışverişimde verilmişti nedir ne değildir bilmem ama içi kum gibi olmuş açmadan çöpe gitti.

Isana Hindistan Cevizli Duş Jeli : Her çeşidini alıyorum hem uygun fiyatlılar hem kokuları ve köpürmeleri güzel. Tavsiye ederim mis gibi kokuyor.

Fe Disk Pamuk : Macro da denk geldim ve 1 tl idi. Ojelerimi çıkarmak için kullanıyordum. Gayet memnun kaldım. Fakat geçenlerde watsonsta kare minik pamuklar gördüm oldukça küçükler oje çıkarmak için iyi olabileceğini düşündüm gittiğimde denemek için alacağım. Umarım watsons ın yuvarlak küçük pamukları gibi çıkmazlar.

Essence Soft&Natural Fondoten : Yazısı için tık tık..

Evet Bu hafta biten ürünler bunlardı. 

HERKESE GÜZEL PAZARLAR DİLİYORUM:))







3 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Ben de dus jellerini cok cabuk bitiriyorum :)

özge dedi ki...

kumralkız,şampuan ve duş jeli dayanmıyor gerçekten..

makyajlı kareler dedi ki...

Tebrikler tatlım:)