9 Haziran 2013

Bitenler..

Herkese Merhaba,

Bakalım neler bitmiş bu hafta ..

Glıss Şampuan : Bol keratin içeren çeşidi. Aslında taftın keratin serisi çok iyi geliyor bana.Yani keratin kelimesi kulağa güzel geliyor:) Bu şampuanıda sanırım 3 tane falan almışız,kampanyadaydı belkide hatırlamıyorum. Hiç sevmedim daha önce bitenler yazımda da bahsetmiştim. Bu sonuncusuydu,hatta ben değil eşim kullandı öyle bitirebildik. Çok çabuk yağlandırıyor saçları ve temizlik hissi vermiyor.

Saç Maskesi : Gratisten almış olduğum bir saç maskesi. Sürekli görüyordum en sonunda alıp denemek istedim.Bendeki ışıltı veren.Bir kaç çeşidi daha vardı. Işıltı manyağı olduğumdan bununla başlamak istedim. 2 parçadan oluşuyor. İlk parça yıkanırken kullanıp 5 dak. bekletip duruladığımız kısım. Diğer kısım ise havlu ile saçı kuruladıktan sonra sürülüp,kurutma makinesi ile kurutup durulamadığımız kısmı. Paketin üzerinde özellikle yazıyor kurutma makinesi ile kurutunuz diye. Etkisi artıyormuş. Gerçekten ışıltı verdi,saçlarımda boya yok şuan,boyalı saçları da parlatabilir mi bilmiyorum. Ben memnun kaldım,yeniden alınacak kesinlikle.

Pam Lavantalı Sıvı Sabun : Komilinin olduğu için aldım,yanılmadım.Çok güzel bir kokusu var ve iyi temizlediğini düşünüyorum. Çok ucuz olması ayrı bir güzelliği.

Bıotherm Enerji Veren Nem Maskesi: Nem maskesiz kesinlikle yapamıyorum,her dönem farklı bir marka oluyor elimde. Bıothermın birçok serisini kullandım. Hemde set şeklinde. Hepsinden nefret ettim.Sadece bu nem maskesini ve skin vivo göz çevresi kremini çok sevdim. Hatta belki bu maskeden de tekrar almam fakat göz çevresi aklımda hala. Portakal kokulu jel şeklinde ferahlatan bir nem maskesi. Oldukça büyük boyutu var,kolay kolay bitmeyen türden. Özellikle duş sonrası benim gibi aşırı kuruyan hatta gerginlikten acıyan cildiniz varsa çok uygun diyebilirim. Bu arada ben hiçbir ürününü beğenmedim ama bendekileri kuzenime verdim o bayılarak kullanıyor,hatta tekrar tekrar alıyor. Yani marka kötü değil bana uymuyor sadece.

Optı-free Lens Solüsyonu : Kesinlikle tercihim Solo Care lens solüsyonunda.Yıllardan beri çok memnun kalarak kullanıyorum. Optı-free ise ikinci sırada. Gittiğim eczanede solo yoksa bu markayı tercih ediyorum. Çünkü eskiden birçok markayı almıştım ve gözlerime dokundu.Seyahate çıkarken küçük boy aldım normalde tabiki dev boyları tercih ediyorum:)

Taft Powerful Age Saç Spreyi : Taft ın spreylerini çok severek kullanıyorum. Geçenlerde gittiğimde en son çıkan buydu birde bunu deneyeyim dedim. Derecesi yüksek olduğundan saçlar hafif pişmaniye kıvamına geliyor tabi ama ben zaten dalgalı saçta kullanıyorum spreyi yüksek tutuş çok önemli oluyor. Oldukça memnun kaldım.

Rival Oje Kurutucu Sprey : Sevgili Sevda sayesinde aldım bu ürünü.Blogunda tanıtmıştı. Kendisininde dediği gibi çok küçük fakat müthiş işe yarıyor.Daha önce kullandığım markalarda tam anlayamamıştım seviyormuyum çok sevmedim mi fakat bu sprey gerçekten çok iyi. 50 ml olması bir daha alırmıyım sorusunu sorduruyor bana. Ambalaj küçük olsa da bir süre gider diye düşündüm fakat belki 5 belki 6 kez kullanabildim. 

Benri El Kremi : Bloglarda sürekli görüyordum.İlk kez kullandım.Gerçekten kötü. Kokusu hatırına kullandım tabiki ama nem vermek şöyle dursun bir de elleri tuhaf yapıyor.Nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama eller mat bir hale geliyor. Yinede bitirdim. İçinde varmış gibi duruyor.Ambalaj o kadar sert ki son kısmı sıkılmadı bile. Şiddetle hayır diyorum bu ürüne..

Islak Mendil : 1 lira gibi bir fiyata almıştım,bazıları kötü kokulu yada az ıslak çıkıyor,hem kokusu güzel hem ıslaklığı. 

Essence Soft&natural Fondoten : Çok memnun kaldım. Ayrıntılı olarak yer vereceğim. Bitmesine yakın blogta paylaşmadığımı hatırladım. Bu fiyata bu kadar başarılı bir ürün beklemiyordum şaşırdım.

Shıseido Tonik : Eskiden severek kullandığım cilt bakım markası olan Shıseido bu sefer beni şaşırttı. Serideki hiç bir ürünü beğenmedim diyebilirim. Daha önce köpüğünün yazısını yazmıştım. Bu tonikte hem iyi temizlemiyor hem temizlik hissi vermiyor. Tamam bazı tonikler bu hissi vermiyor yumuşak yapıda oluyor ama bu gerçekten temizlemiyor. Zor bitirdim,sanırım sadece göz kremi kaldı elimde oda bitince makyaj ürününün dışında bu markadan ürün almayı düşünmüyorum. Makyaj ürünleri başarılı tabiki.

Noviderm Boreade Peeling: Clarins peeling almayı düşünürken birden bu peelingi almıştım. Çünkü Sevile gitmek zor gelmişti. Eczane yakın olduğundan hemen oradan alayım dedim. Eczacım bunu önerdiğinde markanın hiçbir ürününü kullanmadığımdan tereddüt etmiştim. Köpük temizleyicisini ve bu peelingi almıştım. Köpük temizleyiciyi yine bitenler yazılarımda okudunuz güzel ama mükemmel işte bu dedirten bir temizleyici değildi. Aynı şekilde bu peelingte kesinlikle kötü değil, hoş kokulu çok ince yapılı cilde kesinlikle dokunmayan bir ürün. Fakat ciltte değişiklik hissi uyandıran bir ürün olmadığı için yeniden almayı düşünmüyorum.

Evet biten ürünlerimiz bu kadardı, bakalım haftaya neler bitecek..

HERKESE GÜZEL PAZARLAR :))




















7 yorum:

Süslü Günlüğüm dedi ki...

gitrsin eskiler, gelsin yeniler (:
lens kullanmak çok zor ya :( solüsyonuda gözüne göre bulmana çok sevindim. benim gözlerime sadece Renu hasar verdi, kuruttu, yaktı ..

SihirliGünlük dedi ki...

Benri markasının sıvı el sabununu almıştım oda bir felaketti, umumi tuvaletlerde kullanılan o kötü sabunlardandı resmen direk çöpe attım..:)

özge dedi ki...

süslü günlüğüm,demek renu benide çok yormuştu kurumuştu gözlerim berbat bir solüsyon.

sihirli günlük,demek ki benrinin kare pamuklarının dışında bişey almayacağız:)

sevda s. dedi ki...

Gliss'in o şampuanından ablam çok memnun, ben de merak ediyordum aslında. Oje kurutucuyu almışsın, bende de yedekler var ama bitince bende almam sanırım :( Bloga ben de yavaş yavaş geri dönme kararı aldım canım.

özge dedi ki...

sevdacım,glıssı çok sevmeme rağmen bu serisini sevemedim ben,oje kurutucuyu aldım bitirdim bile:) seninde kulaklarını çınlattım tabi:) dön bloguna ki okuyalım bizde dimi:)

makyajlı kareler dedi ki...

tebrikler tatlım. bitirme konusunda süppersin. rival in oje kurutucusundan memnun kalmışsın sevda ile birlikte bende almalıyım o zaman:))

merababenseda dedi ki...

Saç maskesini çok merak ettim. Keşke postunuzu daha önce okusaymışım da dünkü Gratis çıkartmamda bi tane alsaymışım :)