19 Haziran 2013

Blog Alışverişi..

Sürekli bloglardan yada internetten alışveriş yapan biri değilim. Fakat çok uygun olduğunu düşündüğüm ürünler olduğunda alıyorum. 

Birkaç gün önce uzun zamandır takip ettiğim bloglardan 7-24 Makyaj da bu ürünleri görünce hemen iletişime geçtim.

İşte bu cicileri aldım. Aslında her iki fondotende daha önce kullanıp beğendiğim fondotenler. Daha önce çok açık renklerini almıştım bunlar biraz daha koyular eski aldıklarıma göre. Ve bence daha iyiler. Flormarın ruju ise rengi çok beğendiğimi bildiği için Aysel'in hediyesi:)

Sürekli bir satış blogu yok fakat kendi blogunda dönem dönem ürün satışı yapıyor, takip edin derim. Kendisi oldukça hızlı cevap veren biri. Kargoyu da çok güzel hazırlamıştı,herbiri ayrı ayrı sarılmıştı ve tertemiz ulaştı elime. 

Memnun kaldığım bir alışveriş oldu.Bir kez daha teşekkür ederim. Buradan bloga ulaşabilirsiniz..

SEVGİLER..



 

 




5 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım benim sen maillerindeki kibarlığın ve içtenliğinle benim kalbimi çaldın, aldıklarını güzel günlerde kullanasın, sapasağlam gelmesine çok sevindim, öpüyorum:)

kumralkizdan dedi ki...

Hayirli olsun, ama bir daha loreal almamani oneririm, malum hayvan testlerinde 1 numaralar ve bizimde elimizden geldigince buna dur dememiz lazim. Hos sen direkt gidip almamissin ama biri loreal dedi mi cildiriyorum elde degil.

özge dedi ki...

7-24,bende öpüyorum:))

kumralkız,ben hayvansever olarak nasıl atladım bunu bilmiyorum hiç duymadım daha önce:(

Adsız dedi ki...

Sevgili kumral kızdan maalesef bunun bir sonu yok senin de blogumda gördüğün üzere Maybelline ve Garnier gibi markalar kullanıyorsun ve onların hepside Loreal grubuna ait gruplar, yani o markalarda hayvanlar üzerinde deney yapıyor.

Açıkcası ben bunun bir sonu olmadığı için gerek testler gerek paraben olayları artık takmamaya çalışıyorum, takana da saygı duyuyorum, sevgiler:)

özge dedi ki...

bende daha önce loreali duymadım ama dediğin gibi sonu yok, gerçek anlamda hangi markalar listede var hangileri yok onuda bilemeyiz, yani test yapmıyoruz derler yaparlar içinden çıkılmaz bir durum..