29 Haziran 2013

Essence Maskara..

Evet yine bir kötü maskara ile karşınızdayım. Sanrım bu maskara çok güzel diye yazdığımda herkes sevinecek sonunda buldu aradığı maskarayı diye:) Essence maskaraların fiyatları çok uygun olduğundan merak ettiklerimi alıp deniyorum. 4-5 tane oldu sanırım. Bu ürün de dış dizayn olarak çok tatlı. Rengi,yuvarlak değilde köşeli oluşu çok hoş .Fakat kirpiklere hiçbir etkisi yok. Hadi diğerlerinde yine istediğim gibi yapmıyordu ama bir şeyler oluyordu.Bunda gerçekten renk bile değiştirmedi kirpiklerim.

Fırçası çok kalın olanlar bazen kirpik diplerine yanaşmıyorlar. Bu fırça ne ince ne kalın. Neden bu kadar kötü bilmiyorum. Yani kirpikleri tek tek mi ayırıyor, yapıştırıyor mu onu bile deneyemedim çünkü hiç etkilemiyor kirpikleri.  

İçinizde kullanıp  memnun olan varsa mutlaka yorumunu bekliyorum..

Sevgiler..


7 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

özgecim bize de kendine de her türlü faydan dokunuyor bence :)

hangi maskaraları "almamamız" gerektiğini öğreniyoruz sayende :) sen de alınmayacakları öğreniyorsun ki alınacağa sıra gelsin değil mi :)

özge dedi ki...

hülyacım,bu açıdan hiç bakmamıştım:) evet ozaman alınmayacak rimeller arasına yenisi eklenmiş oldu:))

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

Valla bildiğin amme hizmeti yapıyorsun biz kozmetik severlere daha ne olsun baş tacısın canım benim :)

sayende birçok "alınmayacak" rimeli almaktan kurtuldum ben. teşekkür ederim sağladığın katkı için :)

Adsız dedi ki...

Ben de sevmedim. Essence'nin New In Town koleksiyonunu sevemedim :(

özge dedi ki...

hülyacım,çok teşekkür ederim,öpüyorum..

bir makyaj blogu,evet koleksiyonda iyi değildi:(

Adsız dedi ki...

Özge'cim bende uzun yıllar her mascarayı kulandım geçtiğimiz günlerde almış olmak için bir mascara aldım ve hayatımın mascarasını buldum!Uzunluk/Kıvırma/Dolgunluk...Hepsi harika adı ne mi:diorshow iconic lash curler mascara kesinlile dene;)Sevgilerimle...

CHACE

özge dedi ki...

chace,seni buralarda görmek çok güzel canım:) biliyormusun diorun tek kullanmadığım maskarası iconic,bu durumda rimel sürmeden gidip onu denemem gerek,teşekkür ederim:)