13 Haziran 2013

Essence Soft&Natural Fondoten..

Fondoten delisi olarak bu fondoteni gördüğümde hemen elimin üzerinde deneyip yapısını kontrol ettim. Elimin üzerinde inanılmaz pürüzsüz ve aydınlık durdu. Fiyatı da 11 tl gibi bir rakam olunca tabiki aldım.Hatta bitirdim bile:) Pazar günü yazdığım bitenler yazımda kendisi mevcut.

Öncelikle ortadan bir tık daha yüksek kapatıcılığa sahip.Tüm cilt tiplerine uygun bence. Belki çok yağlı cilde sahip olanlar pudrayı fazla sürerek uygulayabilirler. Gerçekten adı gibi çok doğal duruyor ciltte. Hatta şöyle tarif edeyim; diğer fondototenleri tek başına sürdüğünüzde ruj,far,kalem vs. süremezseniz ruh gibi oluyorsunuz. Yani tuhaf bir tabaka ile cildinizi kaplamışta çıkmış gibi oluyorsunuz. Fakat bu fondoteni diğer makyaj malzemeleri olmadan tek başına sürün ve çıkın.Çok doğal görünüyor.

Burada gördüğünüz gibi yeşil damarlarımı oldukça iyi kapatıyor ve aydınlık,pürüzsüz duruyor.

Renk olarak sanırım 4 rengi vardı,ben 02 numarasını kullandım. Her zamanki gibi yine denemek istediğim fondotenler olduğu için ve elimde de çok olduğu için bir süre almayacağım fakat daha önce kullanmayanlara şiddetle tavsiye ederim.

SEVGİLER:))

 






5 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Cok iyiye benziyor, keske gormeseydim bu yaziyi simdi gider alirim :(

Belleeamie dedi ki...

biraz parlamasi acaba yagli ciltlere kotumu gelir ...
dusundurucu :)
ama kapatmasi cok hos

özge dedi ki...

kumralkız,hep böyle değilmiyiz zaten koşarak alıyoruz:)

belle,bol pudra ile kullanabilir yağlı ciltler..

BNG dedi ki...

kurtarıcı fondötenim sür,çık gerçekten.Clarins'e elim gitmiyordu bile bunu kullanırken.Ancak yazın cildim çok yağlandığı için ara verdim. :)

özge dedi ki...

tek aşk,ara vermek sık sık fondoten değiştirmek lazım zaten yoksa her zaman aynı sonucu alamıyoruz.Sür çık işi olması zaten süper..