27 Haziran 2013

Golden Rose Impressıon Oje..

Biliyorsunuz ki son zamanlarda Golden Rose inanılmaz güzel ojeler çıkardı. En son tüy görünümü verenler çıktı. Bende açık pembe rengini edindim. İyiki sadece tek rengini almışım çünkü hiç ama hiç sevmedim:( 
Bol ışıltı veren ve dokulu ojelerin her rengini almak istiyorum o kadar güzeller. Onları referans alarak bu ojeyi aldım fakat ilgisi yok maalesef:( Normalde gitmişken yeni bir oje çıktıysa denemeden birkaç rengini birden alırım. Bunda nedense bir deniyim ona göre alırım diye düşündüm,iyiki de öyle bir karar vermişim.

Bu sonucu elde edebilmek için 4 kat uyguladım.

Bendeki açık pembe olan beyaz rengin içinde pembe simler var. Renk olarak çok güzel, hafif pembelikler duru bir görüntü veriyor. Ah birde yapısı bu kadar kötü olmasa. Tüy gibi değil diken gibi oluyorlar elleyince. Dün bütün gün bu oje vardı tırnaklarımda. Heryere takıldı,saçlarıma özellikle. Ayrıca o kadar sertler ki tenime değidiğinde resmen acıttılar. 

Siz siz olun Golden Rose un ışıltılı ve dokulu ojelerinden vazgeçmeyin, onların birkaç rengini daha aldım.Onca güzellikten sonra neden bu ojeyi çıkarmışlar anlamadım.

ÖPÜYORUM:))



6 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Cok garip duruyorlar ama bence Golden Rose'un boyle bi sey yapabilmesi bile guzel bence :)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Özge'cim jewels serisine göre daha rahatsız edici olduğunu yazmıştım bende. Bir de mutlaka zemin ojesinin kullanmak gerekiyor. Tek başına görünümünü hiç sevmedim ne yazık ki :(

Unknown dedi ki...

bunu nereden aldın? ben bulamıyorum golden rose? gerçi çok ttercih ettiğim bir marka değil ama bir ara o kadar çok baktım ki watsons ve gratislere yok yok...

özge dedi ki...

kumralkız,tabiki zaten diğer serilerinin çok çok güzel olduğunu belirttim özellikle iyi işler çıkarıyor golden rose..

makyaj kelebeği, jewels serisi süper bence onların tek problemi folyo yöntemi ile çıkması yoksa seri süper zemin ojelide yaptım yok beğenmedim keşke gerçekten tüy gibi yapsalardı..

burcu,o tarz yerlere yeni ojeleri gelmiyor canım, golden rose un avm lerin içinde yerleri oluyor ortalarda corner tarzında oralardan alıyorum..

LensMakyaj Blog dedi ki...

Bu ojeler başka bir renk ojenin üzerine tek kat sürülünce daha güzel oluyor, üstüne bir kat üst cila ile pütürleri iyice azalıyor. Bende iki rengi var ve böyle kullanınca güzel durdu. Tek başına senin de yazdığın gibi kötüler.

özge dedi ki...

cansucum,dediğin gibide yaptım ama ozamanda ojenin anlamı kalmıyor normal simli gibi oluyor:(