30 Haziran 2013

Haftanın Biten Ürünleri..

Herkese Günaydın,

Bakalım bu hafta neler bitmiş..

Rihanna Reb'l Fleur : Şu yazımda bitirmek üzere olduğumdan bahsetmiştim. Yeniden almayacağım çünkü kokusu kalıcı değil. Fakat Rihanna farkı var tabi ortada değişik güzel bir koku.

Yves Rocher Tonik : Bu serinin yıkama jeli,sütü ve toniğini aynı anda aldım,kullandım ve bittiler. Gün içinde ayrıntılı yazısını yazacağım için şuan özelliklerine değinmiyorum. Ciltteki son kalıntıları gerçekten temizleyen bir tonik sevdim yeniden alabilirim.

Glıss Restore&Refresh Şampuan : Son zamanlarda şampuanların iyi temizlemediklerini düşünüyorum. Hatta sırf bu yüzden bir dönem otacı alıyordum. Fakat tabi büyük boyu olmadığından ve her yerde bulunmadığından sürekli onu kullanamıyorum. Bu şampuanı sevmedim, eşimde aynı fikirde sanki duş sonrası birkaç saat içinde saçlarınız yıkanmamış gibi oluyor. Glıss in alınmayacaklar çeşidine çoktan girdi bile..

Benri Kare Pamuk : Süpper,biliyorsunuz artık bunlarsız yapamıyorum.

Cino Islak Mendil : Her biten ürünlerimin arasında mutlaka bulunuyor ıslak mendiller. Macrolarda sık sık bulunan bu ıslak mendilleride seviyorum verdikleri ıslaklık yeterli oluyor. 

Shiseido Göz Kremi  Shiseido bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı beni. Bitenlerde bu serinin yıkama köpüğünü,toniğini yazmıştım berbattı diye. Göz çevreside öyle. Bende bir göz kremi işe yaramazsa bazen koyu renge dönüşmesine yol açabiliyor. Bu problemi yaşadım bol nem vermediği gibi göz altlarımın bakımsız durmasına yol açtı. Verilen paralara yazık bence, tabiki bitirdim ( mecburen ) ama kesinlikle almayacağım,tavsiye etmiyorum.Bu markanın makyaj ürünlerini tavsiye ediyorum.

Yves Rocher Temizleme Sütü : Buda tonikle aynı seriden, yazısını yazacağım çok güzel bir temizleme sütü. 

Cosmed Vanilyalı Nem Maskesi : Güzel bir kokusu var(vanilya seviyorsanız ) Yüze nem veriyor fakat çok artısı olan bir ürün değil bence, kötü değil tabiki yüzünüzü yıkayınca yumuşacık oluyor fakat birçok nem maskesi bunu yapıyor zaten. Orijinalini almayacağım bir ürün.

Snaıl Aydınlatıcı Maske : Gratislerde satılan bu maskenin iki çeşidi var ben aydınlatıcı olanı aldım. İki aşamalı önce paketin üst kısmında bulunan bölmedeki ürünü yüzünüze sürüyorsunuz sonra maskeyi yerleştiriyorsunuz ve bekliyorsunuz ben 10 dakika bekledim sanırım 15 dakika falandı bekleme süresi paketi attım hatırlamıyorum ama bende biraz kaşıntı hissi oluştu,zaten üzerinde böyle bir his olursa kısa süre tutun diyordu. Gerçekten duruladıktan sonra cildiniz ışıldıyor ve aydınlanıyor. Tekrar tekrar alabilirim bu maskelerden. Tabiki kısa sürede etkisi geçiyor ama tüm maskeler böyle değil mi zaten:)

Bu hafta bitenler bunlardı..

GÜZEL PAZARLAR..







11 yorum:

Adsız dedi ki...

Özge canım valla sana bayılıyorum ne güzel ürünler bitiriyorsun ben anca yüz yıkama jeliyle tonik gerisi öyle duruyor, sendeki azmin darısı başıma olsun:)

sevda s. dedi ki...

Yine bir sürü şey bitirmişsin canım. Benri pamukları sayende keşfetmiştim ben de :)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Haftanın bitenleri harika !.ben haftalık yazsam bu kadar ürün çıkmaz herhalde :)))

özge dedi ki...

ayselcim,sanırım hergün kullandığımdan bitiyor, tabi bende makyaj ürünü çok bitiremiyorum fondoten ve pudra bitirince seviniyorum yenilerine sıra geldi diye:)

sevdacım,pamukları beğenmene sevindim:)

makyaj kelebeği,evet herkes böyle diyor özel bir çaba harcamıyorum ama hergün kullanınca böyle oluyor galiba:)

Meri dedi ki...

Cosmed in nem maskesini çok merak etmiştim ama dediğine göre almam :)

seregon dedi ki...

Gelsin yeniler:)

özge dedi ki...

meri,kötü değil fakat daha iyileri var piyasada onları dene derim.

seregon,aynen canım..

sihirlimavi dedi ki...

Benri Pamuğu o kadar çok övüyosun ki, sırf bunu almak için Gratise gidicem bigün :))

özge dedi ki...

sihirlimavi,öyle seviyorumki artık yüz temizliğimi başka pamukla yapamıyorum, sadece ojelerim için başka pamuklar alıyorum..

Yelda dedi ki...

Oh oh ne güzel bir sürü şey bitirmişsin yine Özge'cim:) gelsin yeniler:*

makyajlı kareler dedi ki...

Her zamanki gibi bitirme konusunda harikasin canim sana imrenmemek elde degil:))