19 Haziran 2013

Makyaj Çantamın İçindekiler..

Herkese Günaydın,

Uzun zamandır makyaj çantam bölümünü boşlamıştım. Bugün aklıma gelmişken hemen fotoğraf çektim. Aslında içi dolu dolu olmuyor hiçbir zaman. Çünkü her zaman makyajımı evde yapıp çıkıyorum. O gün kullandığım ruj-gloss-pudra-dudak balmı mutlaka oluyor tabi içinde bir de dudak kalemi.

Bu aralar bu makyaj çantasını kullanıyorum. Bir çantayı eskiyene yada bıkana kadar kullanıp atanlardanım ben. Yani 3 gün şunu kullanayım başka çantaya geçeyim sonra yine buna dönerim diyemiyorum. Bir çanta kullanıldıysa hemen eskimeye başlıyor zaten. 

Benri el kremi, Jane Ashley Pudra, Yves Rocher ruj fırçası, Yves Rocher Nude dudak kalemi, Parfüm taşıyıcı, Lip Balm naneli, Tbs Ayna,Avon Ruj, Estee Gloss, Cettua Yağ Mendilleri (Gün içerisinde çok strese girdiysem fondotenim oksitleniyor mutlaka kullanıyorum)

Şu dudak şeklindeki kıpkırmızı makyaj çantalarından istiyorum sanırım gratislerde var, bu aralar gidemeyince kaldı:(

Çantamın içi böyle, siz benim gibi sadece belirli şeyleri mi taşıyorsunuz yoksa tüm makyajınızı yapabilecek şekilde mi ?

SEVGİLER..





6 yorum:

SihirliGünlük dedi ki...

Valla benim kol çantamda ne ararsan var, ıssız adada 10 gün yaşarım :))

Meri dedi ki...

heepsi çok güzeller :)

özge dedi ki...

sihirli günlük,ıssız adaya seninle düşmek gerek o zaman:)

meri,teşekkürler:))

Mor Hastası dedi ki...

bu kadarını anca bu makyaj çantası alırdı zaten ben onu sen yazmasan çantan sanıyordum diyecektim ki bu kadar şeyi koyarsan çantanda başka şeye yer kalmaz diye ki okudum makyaj çantanmış :))

Adsız dedi ki...

Ben çoğu zaman pudra,pudraa fırçası,ruj,selpak,ıslak mendil ve parfümü bulunduruyorum.Onları bile kullanmıyorum ama :) Gün içinde makyaj tazeleme huyum yok.Ruj hariç:)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bir ara herşeyi yanımda taşırken yavaş yavaş azaltmaya başladım bende. İlla yanıma alacaksam deneme boylarını tercih ediyorum.Sevgiler canım :)