17 Haziran 2013

Neler bitti..

Saloon Sıvı Sabun : Markette denk gelip aldığım sıvı sabunlardan.Üzerinde yazan bal ve süt kelimeleri beni cezbetmişti fakat iyi temizlemiyor. Zar zor bitirdim..

Nuxe 3 Güllü Makyaj Temizleme Suyu : Çok severek kullandım,stoğumda yine mevcut. Daha öncede 2 kez bitirdim bu üçüncüsüydü. Temizleme sütü kullanmadığım günlerde temizleme sularını kullanıyorum ve bioderma ile aynı kalitede buluyorum bu suyu.

İdil Güllü Islak Mendil : Kokusu müthiş bence. Islak mendilleri çok çabuk bitiriyorum ve markete gittiğimde hangi daha uygun fiyatlı ise onu alıyorum.Sürekli kampanyaları değişiyor biliyorsunuz. Makyaj yaparken ellerimi sürekli bunlarla siliyorum, hatta ürünlerin kapaklarını da:)

Ysl Shocking Maskara : Yazısını hazırladım yakında gelecek.

Pastel Oje : Bu rengi ayıla bayıla kullanıyorum ben.Sanırım her markadan aldım. Pastelinki de oldukça başarılı,severek kullandım. Bitirebildiğim ender ojelerden.

Too Faced Lashgasm Maskara : Setin içinden çıkmıştı. Açıkçası çok kararsız kaldım. Kirpikleri tutuşu çok güzel. Sık sık kısa kısa kirpikler elde ediyorsunuz bu maskarayla. Özellikle açık renk farlarla güzel duruyor. Koyu renk göz makyajı yaptığınızda belirgin olmuyor. Tam boyunu da alabileceğim bir maskara. 

Flormar Çatlayan Oje : Oldukça kullandım,daha önce alix'in siyahını bitirmiştim,şimdi de bunu. Sanırım çatlayan ojede en çok siyahı kullanıyorum. 

Watsons Çilekli Maske : İlk kez kullandım,çok beğendim. Cildi pürüzsüz yapıyor gerçekten. Etkisi 1 gün sürüyor tabi:) 

Elidor Işıltı Veren Şampuan : Bu şampuanı o kadar çok kişi övdü ki hem büyük boylarını aldım saç kremi ve şampuan olarak hemde küçük boy olanı. Beklentimi yüksek tuttum galiba. Beklediğim gibi bir sonuç vermedi. Tabi kötüde değil. Büyük boyunu kullanınca net bir karar verebileceğim sanırım.

Loreal Curl Power Saç Köpüğü : Lorealin köpüklerinden en çok bunu seviyorum. Islak bir görünüm veriyor.Ve de parlak. Doğal bir görüntü elde edemiyorsunuz onu söyleyeyim. Oldukça dalgalı ve ıslak görünümlü saçlarınız oluyor. Köpüğün yapısını da çok seviyorum. Fakat şuan elimde köpüğüm var ve birde yeni almak istediğim bir marka var. Onlardan sonra yeniden bunu alabilirim.

Rexona Clean Shower Deodorant : Yax kış kullanıyorum bu deolardan. Roll onlarını ne kadar seviyorsam deolarını da seviyorum rexonanın. Duş etkili olanda gerçekten ferah ilk sıkıldığında hafif ıslak yapıda. Tekrar alacağım deolardan.

Chanel Perfectıon Lumiere Fondoten : Uzun zamandır yapısını merak ettiğim bir fondoten. Alışverişim sırasında verilince sevindim deneyebileceğim diye. Fakat oldukça koyu bir renk verdikleri için tüm gün yüzümdeki reaksiyonlarını göremedim. Evdeyken tüm yüzüme sürdüm ve yapısına bayıldım. Tek kelimeyle kadife gibi muhteşem. Alınacaklar listesine eklendi bile..

Chanel No 5 : Pudralı hafif bir koku. Daha önce kullanmıştım. Fakat unutmuşum kokuyu,deneyince eski günlere döndüm:) 

Bu haftanın bitenleride bu ürünlerdi

SEVGİLER..








6 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Oje bitirebilen insanlara saygim sonsuzdur :)

özge dedi ki...

aslında bende çok oje bitirebilen biri değilim,ama bunları çok sevdiğimden sanırım bitirebildim:))

Unknown dedi ki...

Nuxe temizlme suyunu ben de kullandım ama benimki pembe olanıydı artık sizde olan yeşil seriyi üretmediklerini söyledi eczacım. ama bi arkadasım da yeşilinden cok memnun oldugunu söyledi... ben göz makyajımı cıkarmada yetersiz buldum :( krem olanı bana daha iyi geldi temizleme konusunda sanırım...

özge dedi ki...

ışılcım,evet artık üretilmiyor daha doğrusu artık pembe oldu. benim stoğumda olduğu için birkaç tane devam ediyorum bu rengi kullanmaya,bu sularla göz makyajı çıkarmıyorum genelde yetersiz oluyorlar..

ElaSel dedi ki...

chanel fondöteni chace de öneriyordu favori fondöteniydi inşallah ben de yaz sonu alacağım yapısını çok merak ediyorum..nasılsın cnm bu arada hiç yazışamaz olduk forumda zaten yoksun..umarım her şey yolundadır..sevgiler=)

özge dedi ki...

elaselcim,evet o dönem herkes övüyordu sanki o yüzden uzaklaşmıştım biraz ama deneyince vuruldum tabi yazdığım gibi gün içinde nasıl olur bilmiyorum ama sürer sürmez gördüğüm görüntü hemen almamı söylüyor bana:) iyi gidiyor canım foruma girmiyorum ama özelden yazarım sana öptüm..