23 Haziran 2013

Ysl Babydoll Maskara..

Biliyorum yakında adım çıkacak,sende hiçbir maskarayı beğenmiyorsun diyeceksiniz.Öncelikle kirpik yapısına göre maskaraların değişiklik gösterdiği bir gerçek. Zaten alıp kullanamadığım maskaraları arkadaşlarıma veriyorum kimisi seviyor kimisi banada olmadı diyor. Son zamanlarda belki de benim kirpik kalitem düştü bilemiyorum,çok beğendiğim bir maskara yok,tabi beğendiklerim var ama işte hayatımın maskarası bu diyemiyorum.

Daha önce Sephoradan Ysl ürünleri alıyordum.Geçenlerde mesaj geldi deneme boyu maskaranız hazır gelip alabilirsiniz diye. Tüm müşterilere mi mesaj gitti yoksa sadece daha önce bu markadan ürün alanlara mı hiç bir fikrim yok. Hemen aldım ve denedim tabiki. Sonuç büyük bir hüsran.

Fırçası plastik fakat oldukça esnek bir fırça. Sürerken batma gibi bir derdi yok çok sert değil. Kirpikleri tam kavrıyor.Aslında kirpiklere tam tutunan maskaraları seviyorum. Hacim,uzunluk ve kıvırma vaatleri var. Bence sadece uzatıyor. Tek kat sürünce rengini bile vermiyor. İkinci katta ise kirpikler yapışıyor ve göz kapaklarınıza bulaşıyor. 

Gördüğünüz gibi uzatma süper,gerçi kirpiklerim uzun ama çok ince olduğundan hacimsiz duruyorlar. Yani kıp kısa kirpiklerim yok. Yinede uzatma etkisi var. Böyle topak topak olup yapıştılar.

Kısacası, bu kadar pahalı olan maskaralar neden diğerlerinden birkaç tık güzel değiller anlamıyorum. Elimdeki Maybellıne in herhangi bir maskarasıyla aynı olmamalılar ki bu paraya kıyalım değil mi ama :))

SEVGİLER:))







9 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende son zamanlarda maskara beğenemez oldum.İstediğim dolgunlukta duruyorsa göz kapağına/gööz altına bulaşıyor ya da tam tersi dolgunluk vermiyor göz altına bulaşmıyor.Elimdekiler bitince ne alacağım hiç bilmiyorum :)Sanırım Clinique alacağım,en azından kolay çıkıyor:)

özge dedi ki...

shaynam,aynı dert işte ,biraz dolgunluk versin derken bulaşıyorlar hafif sürüncede sürmenin bir anlamı kalmıyor:((clinique hıgh impact maskarayı seviyordum ben bir dönem acaba hala aynı mı yapısı, bakarak almam lazım..

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Canım bu maskaranın fırçasını hiç sevmedim ben. Benim kısa kirpiklerimi ne hala getirir bilmiyorum.Clinique'ten memnun kaldım ama kofre içinde olursa alırım tekrar.Tek başına o paranın üstüne 10-15 koyup Hypnose serisinden birini alırım :)

Poliship dedi ki...

Gerçekten kötü duruyormuş canım.Fotoğraftanda belli.Ama ben the balm ın rimeli kadar kötü görmedim :)Paramızla rezil olmak bu sanırım :)

özge dedi ki...

makyaj kelebeği, hypnose dramyı seviyorum ben elimde olduğu için clinique almayı düşündüm, yoksa tabiki ilk tercih lancome rimelleri:)

poliship,the balmın volume maskarasımı sevmediğin acaba?

audrey dedi ki...

baby doll değil ama shocking gayet güzel hayatımın mascarası değil ama diğerlerine göre iyi..

audrey dedi ki...

bloglovin hesabın yokmu bu arada??

özge dedi ki...

audrey,evet artık mükemmel maskarayı bulamayınca eh iştelere güzel diyoruz:))

Poliship dedi ki...

evet onuda sevmedim ama şuan sürdüğünde kötü gözüküyor.