18 Haziran 2013

YSL SHOCKING MASKARA..

Bu maskarayı dün bitenler yazımda paylaşmıştım. Bendeki küçük boyu,baya uzun süre yetti. Artı ben sürekli farklı maskaralar kullandığım halde ilk günkü kıvamını hiç kaybetmedi. Kuruma,koku değişikliği vs olmadı. Beğendin mi derseniz kesinlikle koyu göz makyajları için biçilmiş kaftan. Kirpikleri uzun ve ayrık ayrık yapıyor. Açık renk bir farla uygulandığında boşluklar çok oluyor. Fakat koyu renk farla oldukça belli oluyor.

Fırçası bu şekilde ne çok kalın ne çok ince. Kirpik diplerinde iyice tutunuyor kirpiklere.Ben bu tarz maskaraları daha çok seviyorum. Bazı maskaralar tutunmuyor kirpiklere sanki boşlukta sürer gibi oluyorsunuz. Kirpiklerim uzun ve ayrık dursun istiyorsanız mutlaka deneyin. Çok volume vermediğini belirtmek isterim. Ah birde dolgunluk verseydi koşarak gidip orjınal boyunu alırdım. Şuan için tam maskaramı buldum diyemem.

SEVGİLER..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben çok sevdim ama fiyatı yüzünden alamadım büyük boyunu :(

Unknown dedi ki...

ben de dolgunluk konusunda katılıyorum canım ama günlük kullanacaksam tek kat cok güzel oluyor eğer ikinci katı geçersem uzun takma kirpik etkisi yapıyor bende :)

özge dedi ki...

bir makyaj blogu,çok sevdiysen almalısın bence çünkü kolay kurumuyor uzun süre kullanırsın canım..

kozmetik deneyimleri,sen daha doğal seviyorsun sanırım canım,ben 2-3 kat sürüyorum dediğin gibi uzun duruyor..

Mor Hastası dedi ki...

güzel görünüyor ama kirpiğin de görmediğimizden bilemedim :) tam boyun ve bu boyun fiyatı nedir?

özge dedi ki...

mor hastası orjınal boy 72 tl canım, bu boyu tanıtım amaçlı yapılmış tekin acardan ysl alışverişim sırasında verilmişti..

ElaSel dedi ki...

Bence ysl rimelleri içinde en iyisi bu..faux cils dahil=)

özge dedi ki...

elasel,herkes ayılıp bayılıyordu ysl rimellere ben birkaç kez deneyip aşırı güzel değil diye düşünmüştüm demek doğru düşünmüşüm:)