23 Mayıs 2011

Ben bu aralar....

Biliyorum uzun süre ihmal ettim blogumu.Ailem Antalya da yaşadığı için bana geldiler. Son 15 gündür birlikteyiz. Bu süre içinde ailemle yedik,içtik,gezdik,tozduk ve en sevdiğim şeyi yaptık,tabiki alışveriş:)) Aileyle vakit geçirmek gerçekten çok güzel ve yıllar geçtikçe onlarla daha çok zaman geçirmek istiyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanların kaliteli olmasına özen gösteriyorum. Hazır iş yerindende onlar için izin alınca her şey mükemmel oldu. Çok yorulsam da değdi. Hem izin yaptım hem gezmekten yoruldum:)

Bu süre içinde aldıklarımı da sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum:) Ankara-Bolu - Eskişehir derken oldukça çok yerde oldukça çok ürüne baktım:) Her şey benim için çok güzeldi yani. Şimdi gittiler ve ev çok boş geldi birden. Artık bu boşluğu sizlerle doldurucam:) 

Mayıs sonunda hediye vericem demiştim,yavaş yavaş toparlıyorum vermek istediğim hediyeleri. Pazar gününe doğru açıklamış olurum. 

Herkese güzel,mutlu bir hafta diliyorum:)

7 yorum:

itsbea dedi ki...

çok sevindim senin adına canım benim:)sahalara dönmenede ayrıca sevindim:))

gamze dedi ki...

Çok sevindim özgecim,Allah nazardan saklasın sizi:-*
Neler aldığını da çok merak ettim,dört gözle bekliyorum:)

özge dedi ki...

itsbeacım,bende yeniden sizlerle olmaktan çok mutluyum sanki çok uzun zaman geçmiş gibi hissediyorum:)

Gamzecim amin canım,aldıklarımıda fotolıycam ama o kadar yoruldumki:) bu arada sen lancome concealerı sormuştun.Ben aşırı beğeniyorum canım onu:)

sevda s. dedi ki...

Ohhh, biz burda seni bekleyelim sen gez dolaş :) sefan olsun, ailenle de Allah kavuştursun. Hadi aldıklarını göster bizeee, yediğin içtiğin senin olsun :)

özge dedi ki...

sedacım,biraz öyle oldu sanırım:)hep aklımdaydı tabiki burası o kdar çok alışmışım ki benden bir parça olmuş.Sizlerinde bloglarını takip etmeyi özlemişim:)

Kepslok dedi ki...

Günlerdir göremeyince meraklanmıştım okuyunca rahatladım tatil ve aile gibisi yok:)Aldıklarını ve hediyeleri de çok merak ettim...

özge dedi ki...

kepslok,çok incesin,merak etmişsin beni:)gerçekten aile gibisi yok:)