4 Mayıs 2011

Bu ikiliyi saçlarım çok sevdi:)))

Saçlarımı platinden koyu renge boyattığımdan beri çok yıprandı. Hala yumuşak ama sanki nemsizlik var. Sayısız ürün aldım,çoğunu biraz kullanıp bıraktım. Bir haftadır bu ikiliyi kullanıyorum ve çok beğendim. Dove ürünlerinden bu performansı beklemiyordum.

Saç Maskesinin birkaç çeşidi vardı.Renk koruyucu,yoğun onarıcı,dökülme karşıtı gibi. Ben yoğun onarıcı aldım,gerçekten onarıma ihtiyacı olduğu için saçlarımın. Zaten saç kreminden çok maskeleri seviyorum ben. Sürüp 5 dakika bekletip yıkayınca yumuşacık yapıyorlar saçları. Diğer ürün ise gece serumu. Her gece düzenli sürüp yattım. Kesinlikle saçta yağlı görüntü yada ağırlık yapmıyor. Yastığa bulaşmıyor. Çok pratik,işe yarayan bir ürün. Sabah kalktığımda saçlarım hem daha hafif hem daha bakımlı görünüyor.


Hediye çekilişimle ilgili kısa bir bilgi. Çalıştığım için çekilişi akşam yapıp,kazananı yayınlayacağım. 5 Mayısta demiştim. Gece bitmeden açıklıycam:)

4 yorum:

busesinem dedi ki...

Bu markanın birçok şampuanın kullandım,bu serisini görmemiştim,elimdekini bitirince maskesiyle birlikte bunuda deneyeceğim.Paylaşımın için teşekkürler canım:))

özge dedi ki...

busesinem,rica ederim canım:)

Adsız dedi ki...

ben de hemen deneyeceğim gerçekten benim desaçlarım nemsiz teşekkürler..:))

özge dedi ki...

eremmeltem,denemelisin,fiyatları zaten uygun ürünler. İkisi bir arada oluncamı bu kadar etkili oldu bilmiyorum,umarım sanada iyi gelir canım:)