2 Eylül 2012

bitirdim..

Herkese Merhaba,

Biten ürünlerle yine buradayım. Genelde krem bitirmişim gibi görünüyor.

Bebak Bademli El Kremi: İlk kez kullandım ve çok beğendim. İş yerinde sürekli çekmecemde duruyordu. Kıvamı hem yoğun hemde çabucak emiliyor,kokusu ilk başta yoğun gibi dursa da geçiyor. Geriye çok hoş bir yumuşaklık kalıyor. Tekrar alınacaklar arasında.

Enjoy Güneş Kremi: Yapısı,kokusu,kıvamı çok güzel.

Bioderma Compact Fondoten : İki rengi var fakat bana koyu olanı denk geldiği için evde denedim ve yapısının bana hiç uygun olmadığını fark ettim. Patakremler gibi değiller. Tuhaf bir yapıları var anlatamadım:)

Rausch Saç Kremi: Kutulardan birinden çıkmıştı iki kez. İlk tüpü kullandığımda saçlarımda boya vardı ve çok sevmiştim. Çok güzel yumuşatmıştı saçlarımı. Fakat şimdi boya yok saçlarımda ve bir faydasını görmedim. Şuan zaten yumuşak olduğu için saçlarım sanırım etkili olmadı. Saçlarınız boyalıysa mutlaka deneyin derim.

Colgate Diş Macunu: Aslında Colgate aldığımda genelde likit olanlarından alıyorum, nedense bu sefer böyle almışım,seviyorum bu markayı.

Yves Rocher Matlaştırıcı Maske: Severek kullandım.Cildimim ferahlamasını istediğimde kullandım,çok uzun süre benimleydi,uzun bir süre almam diye düşünüyorum,görmekten bıktım:) Daha önce yazısını yazmıştım. tık tık

Bıoderma Güneş Kremi: Çok çok seviyorum bu kremi. Stokladım bile,yenisini açacağım. Beyaz krem renginde olanda var fakat ben lıght rengini tercih ediyorum. Üzerine çok rahat fondoten sürebiliyorsunuz. Çok ince ve akışkan yapıda,hemen ciltle bütünleşiyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Nuxe Prodigieux Göz Çevresi Kremi: Çok çok memnun kaldım. Concealer ve aydınlatıcı tarzında ürünleri çok kullandığım için göz çevrem çok kuruyor ve iyi nemlendirmem gerekiyor. Şimdiye kadar kullandığım birçok ürün gereken nemi tam olarak veremiyordu bu ise bol bol nem verdi. Şuan dermolojica kullanıyorum ama tekrar alacağım bir ürün.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..





8 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

Yaz döneminde de en çok bunlar kullanılıyor, dolayısıyla bu tarz ürünler bitiyor :)
Hadi bakalım gelsin yeni ciciler ;)

itsbea dedi ki...

nuxe deneyebilirim cnm bende bu defa cilt bakımında.sırası geldi sanki artık=)

Shimizu Zen dedi ki...

Bioderma fondöteni ben de hiç beğenmedim. Dediğin gibi yapısı bi değişik, sürülmüyor maske gibi kalıyor yüzde. Ayrıca yüzümü sivilce tarlasına çevirdi, demek ki komedojenik bi ürün :(

Bloguma beklerım senı de.
http://myshimizu.blogspot.com/

özge dedi ki...

sihirlimavi,brn biraz aksattım sıcaklarda düzenli ve sıralı cilt ürünü kullanmayı ama artık eskisi gibiyim:)

itsbeacım,evet bir kür denemelisin en aızndan bu kremi..

shimizu,aynen söylemek istediklerimi tercüme etmişsin:)katılıyorum..

nunu dedi ki...

özge abla nuxe göz kreminin belli bir yaş sınırı var mı? birde siz tam gözünüzün burna yakın kısımlarına kullandınız mı yoksa şakaklara doğru olan kısımamı kullandınız?

özge dedi ki...

nunu,bu krem çizgi bakımı yapmıyor bolbol nem veriyor canım, tüm gözaltıma sürüyorum komple,kaz ayağı dene bölgeye dahaçok sürüyorum hatta çok koru olunca göz kapağımada sürüyorum canım.

sevda s. dedi ki...

Yine bir çok şey bitirmişsin canım, ben tatilde olduğumdan iyice saldım birşey bitiremedim. Hadi yenilerine sağlık :)

özge dedi ki...

sevdacım,evetb tatilde bitmiyor ben tatili bırak yazın daha az ürün bitiriyorum..