17 Aralık 2010

cicilerimi aldım:)

Yaklaşık iki hafta kadar önce Makyaj Çantam ve Grup guru iş birliğiyle bir hediye çekilişi olmuştu. Bende katılmıştım,hatta ne zaman kazananın açıklanacağını da unutmuştum. Gelen bir maille inanılmaz mutlu oldum,ben kazanmıştım:) Hemde çok çok sevdiğim bir marka olan Yves Rocher den 50 tl değerinde hediye çeki:)

31 Aralığa kadar kullanım süresi olsa da ben durur muyum bugün gittim ve aldım cicilerimi. Kafamda bişeyler belirlemeden gittim,bu arada eşim neden bu kadar sevindin , bu markadan 50 tl ye ne kadar ürün alabilirsin ki dedi:) tabiki benim için önemli olan  hediye oluşuydu. Ne kadar ürün alabildiğim değil.

İşte seçimlerim

Bu far yeni yıl koleksiyonu olarak gelmiş. Türkiye ye toplam 100 adet gönderilmiş ve benim aldığım şubeye 3 adet verilmiş. İnanılmaz beğendim. Beyaz ve en sondaki siyah çok ışıltılı. grilerin koyu görüneni çok mat ve yumuşak, açık gri olanda krem eyelıner.

Luminelle serisi Beige clear rengi concealer.Zaten 2 tonu var , ben tabiki açık olanı aldım. Bu concealerı oldukça merak ediyordum. Bahaneyle almış oldum:))

Makyaj çantasının da modeli hoşuma gitti,Kalem kutusu gibi. 49 tl lik alışveriş yapan herkese hediye ediliyor.

Fiyatları; 
far: 39 tl 
concealer: 22 tl
makyaj çantası : 49 tl lik alışverişlere hediye

Makyaj Çantam ve Grup guruya bir kez daha teşekkür ediyorum...

6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Güle güle kullan canım:) Far paletinin renkler çok hoşmuş gerçekten de;)

özge dedi ki...

adaşım teşekkür ederim,aslında farı swatch yapmak istiyordum ama düzgün oldum,bende onunla bir makyaj yapmaya karar verdim:)

BeautyRules dedi ki...

SÜperrr bir hediye! Hayırlı olsun canım güle güle sür sürüştür=)

özge dedi ki...

teşekkürler canımcım:)

Adsız dedi ki...

Çok kârlı bir alışveriş olmuş, tebrik ederim:) YR'un concealer'ını ben de kullanmıştım çok natural bir görünüm veriyor. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

özge dedi ki...

sound of the rain,teşekkürler canım. evet karlı oldu.sadece concealer için 11 tl ödedim:)