5 Aralık 2010

Güzel ve yorucu bir haftasonu:)

Bu hafta cumartesi akşamı eşim şehir dışında olduğundan iş çıkışı yiyecek bir şeyler alıp kuzenime kalmaya gittim:) Gece dışarı çıkamadık çünkü bugün Tunusa gidecek ve erkenden kalkıp hazırlanması gerekiyordu. Öylede oldu zaten. Bol bol gevezelik yapıp çikolata yedik. Bir hafta önce yine yurt dışında olduğundan çikolata stoğu sağlamdı:)) Sabah kahvaltı yapıp çıkmam 12 yi buldu.Onu hazırlıkları için bırakırken bende evime döndüm.
       Tabi dönerken elim kolum boş durmadı:) Birkaç kozmetikçiyi kaşla göz arası geziverdim:) Pastele özellikle uğramıştım,sevdiğim bir marka olduğu için ve  güzel bir set buldum...
       Aslında geçen yılda aynı setin biraz değişiğini almıştım,hatta hala kullanıyorum. Bu sefer sette bronzer ve gloss var. Bronz allık olarak kullanıcam tabiki ben. Işıltılı bir bronz sürünce oldukça açık renk duracak gibi. Yanındaki glossta bronz-şeftali arası süper bir renk. Gloss seçeneği vardı. Bronzerın yanında lila ve şeker pembe glossu olanda vardı. Ama ben bu rengi tercih ettim.... Fiyat olarak çooookkk uygun 16,90 tl.

Bronzerın numarası yazmıyor fakat gloss 05 numara. Zaten tek olarakta satıldığı için almadan önce rengine bakabilirsiniz. Ben 3 renginide inceleyip bu renge karar verdim...

Oldukça açık renk ve bol simli duracak gibi. Minik simlerden hoşlanmayanlar için iyi olmayabilir. Ben ışıltıyı çok sevdiğim için rahat kullanabilirim:))


Glossun rengi,ışıltısı çok hoş. Hem ıslak hem ışıltılı duruyor. Zaten Pastelin farlarını,glosslarını,ojelerini çok seviyorum. Sık sık bişeyler alıyorum:)

İşte bir hafta sonum böyle geçti,oldukça güzeldi.Umarım sizde güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Tam senin tenine göre.Pastel'e ben de bayılıyorum

itsbea dedi ki...

güle güle kullan özgecim çok güzel görünüyorlar

özge dedi ki...

shaynam ,evet canım,buğday tenlilerde çok açık kalır renk,beyaz tenliler için çok uygun..

itsbeacım teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

çok güzel güle güle kullan canım :)

özge dedi ki...

bilgece,teşekkürler canım:)

narcia dedi ki...

ikisi de çok güzel.. özellikle glossun rengi hoş ve farklı.. güle güle sür sürüştür canımm :)

özge dedi ki...

narciacım çok teşekkür ederim.Gloss gerçekten farkı:)