9 Aralık 2010

Rossmann...

Rossmanndan sık sık bir şeyler bulup alıyorum. Bu aldıklarımda çok hoşuma gitti. Bakalım sizde beğenecek misiniz?

Isana asetonsuz oje çıkarıcı( sürekli favorim. Daha önce flormardan bahsetmiştim. Bu 2 markada kararlıyım)  Rival göz makyaj temizleyici 2 fazlı(ilk kez deniycem,indirimde görünce aldım) Rival young serisinden yeni çıkan gloss ( bir hayli pembe durmasına rağmen toz pembe gibi duruyor) Rival yeşil eye lıner( sırf renginden dolayı aldım,daha önce koyu yeşili vardı beğenmemiştim.Bu yeşile bayıldım) Rival young mavi far( bu farda yeni çıkmış mavisi ve siyahı var sadece,harikaaa) , Rival young 4 lü far ( renklere vuruldum yine )

Makyaj ürünlerine biraz daha ayrıntılı bakış:)

Tekli farın yapısı,çok yoğun hemen rengini veriyor ve çok yumuşak.....

Eyelınerın rengi,aynen resimdeki gibi hoş bir yeşil..........

Biraz tuhaf oldu ama farın bölümleri çok ince olduğundan bu şekilde gösterebildim:)  şeklini prestijin farlarına benzettim. 






8 yorum:

BeautyRules dedi ki...

Bu isana asetonsuz oje bende de var ama ben bir türlü alışamadım çok değişik bir yapısı var ve daha zor çıkarıyor gibi geldi bana alışılması gereken bir ürün demekki bu asetonsuz ojeler=) Eyelinerınla bir makyaj yapmalısın güzel gözlerinde bakalım nasıl duracak=)

özge dedi ki...

beauty rules, alışmak gerekli gerçekten.alışıncada diğerlerini kullanamıyorsun:) eyelınerı en kısa zamanda deniycem bende gözümde nasıl duracağını merak ediyorum canım,teşekkürler:)

Adsız dedi ki...

özgem güle güle kullan.Göz makyajı temizleyicinin içindekileri de ekler misin?

özge dedi ki...

shaynam teşekkr ederim:) içindekiler kısmının üzerinde kocaman bir etiket olduğu için göremiyorum:)çıkarmaya çalıştım ama yırtıldı artık hiç görünmüyor:))

Adsız dedi ki...

:D:D gıcık oluyorum ya bu etiketi gidip içindekiler kısmına yapıştırıyorlar.Alırken de bakamıyoruz ne var ne yok diye:P

özge dedi ki...

shaynam ben pek içeriğine bakmam alırken ama bende ürünün heryerine bişeyler yapıştırılmasına gıcık oluyorum sonra pismiş gibi duruyorlar...

sparkle-icious / Pınar dedi ki...

isana oje çıkarıcıyı merak ettim ben, hazır asetonum da bitmek üzereyken bir deneyeyim. :) iyi günlerde kullan canım hepsini :)

özge dedi ki...

pınarcım,birkere alışınca bırakamazsın bence:) teşekkür ederim:)