23 Aralık 2010

Yeni yıl gelirken:)

Bu sabah çok mutlu uyandım,yüzümde gülücükler vardı.Sanırım yeni yıl coşkusu:) Çocukluğumdan beri her gelen yeni bir yılın uğur getireceğine ve çok mutlu olacağıma inanırım.Şimdi çok az süre kalmışken enerji dolmam da bundan olsa gerek...E böyle bir günde  kırmızı bir rujun iyi gideceğini düşündüm ve makyajımı kırmıza ruja uygun yaptım.

Kırmızı ve koyu renk rujlarımı kullanmak istediğimde tabiki göz makyajımı sade yapmaya çalışıyorum. Ruju ve rimeli ön plana çıkarıyorum.
Kullandığım ürünlerin hepsi bunlar,allığı ayrı olarak çektim. Hem çok beğendiğim için,hemde pudra ve allık olarak kullanabildiğim için ayrıntılı görün istedim. Özellikle Itsbeauty kızlarından Elaselcim sen çok beğenmiştin görselini,uygulanmış şeklini de gör istedim:)

Resimdekinden birazcık daha koyu,nedense açık renk çıktı. Sol kısmı mat pudra,sağ kısmıda ışıltılı pudra.Ben her iki tarafını da allık olarak kullanıyorum.Birde belirli noktalara rötuş yapıyorum...Bendeki 01 hale leger...

Lancome Hypnose Drama rimel benim için süper bir şey. İnanılmaz çok seviyorum. Özellikle dudak makyajını ön plana çıkardığım makyajlarımda kullanıyorum.
Lancome ruj 118 no. İçindeki minik ışıltılarını çok seviyorum.

Buda makyajımın son hali. Dior nude natural glow creme gel e değinmeden geçemeyeceğim. Diorun yeni bir ürünü. Çok sevdim. Çok doğal ve gün boyu yüzümde hiç bir şey yok gibi hafif. Bendeki 10 -Ivory .
Gözaltımda Lancome effacernes concealerım var. Bitirdikçe alabileceğim bir ürün. Çok memnunum.Aydınlık görüntü sevdiğim için 01 Beige Pastel kullanıyorum.

İşte bugünlük makyajımda böyle...

12 yorum:

cecilia dedi ki...

kırmızı rujsuz olmaz tabi, nedense bi ton rengin arasında hep kırmızıya gider elim, çok yakışmış makyajın çok beğendim..:)

özge dedi ki...

cecilia,bende her gördüğüm kırmızı ruju almak isteyen biriyim:)beğenmene sevindim:)

gösde dedi ki...

ruja bayıldım heralde galiba sanırsam :D çok yakışmış
şu dior geli de iyice merak etmeye başladım :))

Adsız dedi ki...

harika harikaaa...

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş makyajın Özgecim. Ben de makyajda genelde gözde, aydınlık makyajı seviyorum. (Renkli gözlülere çok yakıştığını düşündüğümden) Rujlarda ise bu sıra pembenin tonları.Gloss olsun,stick olsun aynı:)

skyf dedi ki...

özgecim, harika olmuş. Özellikle dudaklar müthiş:)

özge dedi ki...

gözdecim,teşekkür ederim.Dioru Pınarda çok sevmiş,sanırım o yüzden iyice merak ettin:)

shaynam,beğenmene sevindim:)

yağmurcum,teşekkür ederim,bende bu yıl rujda gül kurularına ve nude olanlara taktım. Ama pembe ve kırmızı her zamanfavorim:)

semafcım(skyf) ay hangisini yazıyım ben burda semafa alışmışım ben:)çok teşekkür ederim canım...

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

Özgecim yine çok hoş olmuş makyajın. Ben bu ara fondoten pudra takmış durumdayım. Bu dioru baz gibi mi kullanıyorsun

özge dedi ki...

elifcim,teşekkür ederim,dior fondoten yerine kullanıyorum,yeni çıkan birde bazı var onuda aldım. çok hafif bir ürün...

ElaSel dedi ki...

Özge..slm cnm. Ben daha yeni yazabiliyorum ksr bakma..benim için swatch bile koymuşsun Yves Rocher bronzer çok merak ediyordum..harika durmuş :)

busesinem dedi ki...

rujunun rengine bayıldım resmen,sanada çok yakışmış,güzel günlerde kullan:)

özge dedi ki...

elaselcim,teşekkürler canım

busesinem,teşekkür ederim canım:)