19 Aralık 2010

yine bitirdim...

Bugün kuzenimin isteği üzerine sanırım bütün gün:) AVM gezdik:) İnanılmaz yoruldum.Hediye al,kendime bişeyler al derken vakit geçmiş gitmiş. Hiç dinlenemeden işe nasıl giderim onuda bilmiyorum. Bu arada ciciler almayı ihmal etmedim. Tartan tale fırtınasının son kalan ürünlerine bile yetiştim öyle söyliyim:) Birde dior aktivitesi vardı,davetliydim.Oldukça çok bilgi aldım make up artistini bulmuşken:) Önümüzdeki günlerde aldıklarımı da ayrıntıları ile ekliycem....

Tabi cicileri alınca bitirdiğim ürünlerde aklıma geldi,hemen eklemek istedim. Malum iç rahatlatmak bu olsa gerek:)

  1. Avon Shimmer Rose Body Lotion: Çok hafif gül kokulu,ışıltısı hemen hemen hiç belli olmayan bir losyon. Hoşuma gitti.Geçenlerde el kremini bitirmiştim. 
  2. Elseve 5 etkili şampuan : Çok sevdim,uzun ve ince telli saçlar için önerebilirim.
  3. Rexona İntense deo: Bu ürünü ve diğer çeşitlerini de seviyorum ama nivea benim favorim.
4. Rossmann ballı sütlü sabun: Komilinin ballı sabunu çok daha güzel bunu fazla sevmedim.
5.Rossmann yosun özlü sabun: Oldukça başarılı.Sadece sabahları yüzümü bununla yıkıyorum.
6.Nıvea Young Peeling: Şeftali özlü bir peeling.Oldukça sıradan. Neden aldığımı bilmiyorum,kötü değil ama orta seviyede bence.
7.Tabiki Pamuklar

8. Max Factor Lastıng Performance fondoten: Fondoten bitirmeye bayılıyorum.Bu fondöteni son damlasına kadar bitirdim. Çok sevdiğimden değil bitmeden atınca içim rahat etmez diye belkide:) Kesinlikle renginin iyi seçilmesi gerekiyor.Gün içinde oldukça koyulaştığı için açık renk tavsiye ederim:)Birde cildinde çok problemi olanlar daha memnun bu fondötenden.Kapatıcılığı oldukça yüksek,ben çok sevmedim,elimde birde küçük boyu var,neyse ki onun rengi oldukça beyaz:)

 Tüm bunları bitirince çok rahatladım tabiki,yerlerini yenileri aldı bile:)

4 yorum:

itsbea dedi ki...

yeni cicilerin resimlerini merakla bekliyorum özgecm:))

özge dedi ki...

itsbeacım,yorgunluktan kendim bile bakamadım:) en kısa zamanda hazırlarım,bu arada mac pro long wear fondoten ve concealer sample istedim yarın sabah deneyip akşam yorumlarımı yazıcam:)

Adsız dedi ki...

Tebrik ederim. Keşke ben de bitirebilsem ürünlerimi. Sıkılganlığım yüzünden dibini görebildiğim ürünlerim bir elin parmaklarını geçmiyor maalesef :\ (İzlemeye aldım bu arada)

özge dedi ki...

sound of the rain, eskiden bende bitiremezdim,çünkü aynı ürünün başka markalarını aynı anda kullanıyorum.artık bakıyorum hangisinin yarısından azı kalmışsa ona yönelip bitiriyorum:)